ADHD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Την ειδα και εγω, παρα πολυ καλη δεν βαρεθηκα σε κανενα σημειο. Solid 8/10 απο εμενα, μακραν οτι καλυτερο απο DC αυτο ειναι προφανες αν και δεν φτανει τις top tier της marvel imo.
Gilmaru Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ένα trivia https://www.youtube.com/watch?v=Z5vQz4Xz6q8
trayban Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παιδιά εμένα δε μου άρεσε..οι χαρακτήρες ήταν καρικατούρες,δεν υπήρχε βάθος,η εξέλιξη αργή και άνευρη.. Πολύ μέτρια 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παντως ειναι αλλη μια ταινια που θα δω(cinema ή οχι δεν ξερω ακομα)μονο και μονο γιατι βλεπω οτι εχει διχασει κοσμο οπως εν μερη και το star wars. Βεβαια εδω μου κανει εντυπωση μιας και μιλαμε για superhero ταινια.
gdriver Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 και εμένα δε μπορώ να πω πως με ενθουσίασε. Λίγο καλλίτερα χρώματα από τις υπόλοιπες dc του κάδου , πρωταγωνίστρια που δεν της ταιριάζει ο ρόλος καθώς της λείπει το νεύρο , η αποφασιστικότητα και ο οποιοσδήποτε μορφασμός πέραν του «θέλω να κ...λ...σω όλα τα αρσενικά του πλανήτη». Σκηνοθεσία αρκετά παλαιάς κοπής με τρικάκια που γινόντουσαν σε πολύ παλιές εποχές , όπως σε κάθε γροθιά , κλωτσιά, αργή κίνηση. Αν σας την έσπαγαν οι λάμψεις του άμπραμς εδώ θα χορτάσετε αργές κινήσεις. Επίσης σε πολλές σκηνές δε μπορείς να διαχωρίσεις μάχη μεταξύ πρώτου και δευτέρου παγκοσμίου. Πάντως καλό το κόλπο αλλά τώρα πια το μάθαμε το μοτίβο. Βάλε δύο πρωταγωνιστές με σχετικώς καλή χημεία, γοητευτικοί και οι δύο , βάλε ένα πειστικό ρομάντζο μέσα (όχι φυσικά σαν του mos ) και επιτέλους ως δια μαγείας έχεις την καλλίτερη super hero movie. ΝΟΤ! Δεν είναι ταινιάρα , δεν αποτελέι απαρχή της ανάστασης της dc , αλλά όντως είναι μέχρι τώρα η καλλίτερη της σειράς των δημοφιλέστερων υπερηρώων της dc. Είναι μια μέτρια ταινία που ξεχωρίζει από τις απλώς κάκιστες μέχρι τώρα. 1
Getta Robo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μια ερωτηση προς οσους εχετε δει το Wondwe Woman και το Batman Begins. Θεωρειται πως το Wonder Woman ειναι ανωτερο; Διαβαζω τακτικα πως το Wonder Woman ειναι η καλυτερη ταινια της DC, αλλα ξερω αν αυτο κρινεται με γνωμονα τις πιο προσφατες ταινιες, συγκεκριμενα απο εποχη Man of Steel, η γενικοτερα. Οχι τιποτα αλλο πιστευω πως το Batman Begins ειναι ταινιαρα, και μακραν οτι καλυτερο με υπερηρωα που ειδαμε απο DC στο κινηματογραφο.
Gilmaru Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 The Dark Knight > The Dark Knight Rises > Batman Begins imo. Ντάξει δεν θα περίμενα κάτι στο στυλ της WW να είναι συγκρίσιμο με αυτά tbh. Άρα μάλλον είτε υπερβάλλουν, είτε μιλάνε για τις νεότερες DC ταινίες.
gdriver Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μια ερωτηση προς οσους εχετε δει το Wondwe Woman και το Batman Begins. Θεωρειται πως το Wonder Woman ειναι ανωτερο; Διαβαζω τακτικα πως το Wonder Woman ειναι η καλυτερη ταινια της DC, αλλα ξερω αν αυτο κρινεται με γνωμονα τις πιο προσφατες ταινιες, συγκεκριμενα απο εποχη Man of Steel, η γενικοτερα. Οχι τιποτα αλλο πιστευω πως το Batman Begins ειναι ταινιαρα, και μακραν οτι καλυτερο με υπερηρωα που ειδαμε απο DC στο κινηματογραφο. γνώμη μου , όχι μόνο δεν την πλησιάζει αλλά ούτε με το τηλεσκόπιο κέπλερ τη βλέπει. ούτε καν θα τις έβαζα στην ίδια πρόταση.
snake_plissken2112 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 batman begins>all DC movies για εμένα , μη πώ >all comic book movies επίσης, όχι, το WW είναι καλύτερο των mos-bvs-ss, των νέων ταινιών του DCEU, όχι των προηγούμενων αυτών (ούτε καν)... πήγα και γώ χτές -μετά από πρήξιμο μιας και αυτές οι ταινίες δε με ενδιαφέρουν πια και indeed είναι καλύτερο των προηγούμενων 2,5 εκτρωμάτων που δυστυχώς είχα την ατυχία να δώ -2,5 γτ κάποια σημεία του MoS μου άρεσαν και μου αρέσουν ακόμα, όπως ... καλά δεν είχε και κανένα σπουδαίο ανταγωνισμό δλδ, να τα λέμε αυτά τώρα από την άλλη, είναι η μέση μέτρια marvel ταινία (βσκ λίγο καλύτερη απ΄την μέση marvel ταινία, οκ), που την ξεχνάς με το που τελειώσει και δε θυμάσαι ότι την είδες και ποτέ ...πλήρης marvel-οποίηση της ταινίας για να πιάσει εμπορικά και κριτικά, με τα κλασσικά themes της marvel, weak villain, third act τέζα στο εφέ, cheesy αστειάκια, υπερβολικά απλό και γραμμικό storyline, συμπαθητικές ερμηνείες, συμπαθητικοί forgettable β ρόλοι κτλ κτλ... μάλλον η DC κατάλαβε ότι μόνο αν ακολουθήσει την Marvel συνταγή θα δεί άσπρη μέρα... επίσης λίγο αστείο το προμόσιον που κάνουν στη ταινία και τα θετικά σχόλια, λόγω του γυναικίου lead character και του ψευτοφεμινισμού, (όταν υπάρχουν η Ripley, η Sarah Connor , η Theron πρόσφατα στο Fury Road κτλ ) αλλά υποθέτω κάπως έπρεπε να ''πολιτικοποιηθεί'' και αυτό το project για να ικανοποιήσει τα σημερινά ταμεία και συνειδήσεις των millenials και το uber political correctness που αναζητούν στα πάντα πλέον ... στα + η Γκαντότ που ανέλπιστα delivers, η χημεία με τον Pine, κάποιες σκηνές δράσης και το WW1 scenery που μετράει αρκετά εικάστικά + ήταν πιο διασκεδαστιό από πχ το antman ή τα iron man (και τα 3) + οverall, έβγαζε ώρες ώρες μια αθωότητα τύπου superman με τον Ρήβς που οκ, συγκριτικά με την wanna be gritty ψευτοσαπίλα των 3 προηγούμενων ταινιών του DCEU ήταν μια εμφανής βελτίωση.. γενικά, συμπαθητικό αλλά και τίποτα το ιδιαίτερο παράλληλα, ήδη το έχω ψιλοξεχάσει και συνεχίζω να απορώ γτ κάνουν αυτές οι ταινίες τόσες εισπράξεις και γτ είναι το buzz των μπλοκμπαστερς των καιρών μας 4
ADHD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εγω απο την αρχη του MoS το εκρινα που στην ουσια ειναι η αρχη του unified universe της DC, δεν εχει νόημα να συγκριθεί με τις ταινίες του Nolan και πιο πισω.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 απορώ γτ κάνουν αυτές οι ταινίες τόσες εισπράξεις και γτ είναι το buzz των μπλοκμπαστερς των καιρών μας Γιατι αν δεν κανουν εισπραξεις οι ταινιες που εχουν και 2-3 εφε μεσα τοτε ποιες θα κανουν? 2
Wayward Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Γιατί ήταν μάγισσα η Dr Poison? Που φάνηκε πως έγινε καλός άνθρωπος? Που έδειξε πως έγιναν όλοι αδέρφια μόλις πέθανε ο Άρης? Αν πηδούσε με αλεξίπτωτο ποιος ακριβώς θα πυροβολούσε το αέριο ώστε να διαλυθεί στον αέρα και όχι στο έδαφος? Anyway... μάλλον η καλύτερη μετά Nolan ταινία της DC χωρίς βέβαια να είναι το αριστούργημα που παρουσιάζεται. Βλέπεται ευχάριστα... μέχρι εκεί. PS. To spoiler είναι απάντηση σε post που σβήστηκε, δε μιλάω μόνος μου Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2017 από Wayward
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Να βάζουμε κανένα spoiler ή όχι; Απλά ρωτάω. 1
najinblue3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 spoilers ελεος ειναι καποιοι που δεν την ειδανε 1
Wayward Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Σύγγνωμη παιδιά έβαλα spoiler, αφηρημένος... μου διέφυγε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα