Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Οπα ρε μεγάλε. Ωραίο και 7.5; Ποιός είσαι; Ο Δανίκας; Δεν φτάνει το Winter Soldier, οπότε αναγκαστικά πιο κάτω...
skiabox Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέχρι να ενωθούν όλοι οι ήρωες της DC θα έχουμε ξεχωριστή ταινία για τον καθένα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 H επόμενη ταινία είναι το Justice League που ουσιαστικά ενώνονται (16 Νοεμβρίου 2017).
skiabox Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 H επόμενη ταινία είναι το Justice League που ουσιαστικά ενώνονται (16 Νοεμβρίου 2017). Αυτό μάλιστα. Είναι υπερπαραγωγή! Μπράβο DC!
Gilmaru Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Κάπως άσχετο, αλλά έχω μια απορία από περιέργεια. Αφού ο περισσότερος κόσμος χαλάστηκε από το BvS κυρίως σεναριακά, γιατί όλοι κατηγορούν τον Jack Snyder? Δεν είχε συμμετοχή στο σενάριο από όσο ξέρω. Τουλάχιστον δεν είναι πουθενά στα writing credits (στο justice league θα έχει συμμετοχή και στο σενάριο). Σκηνοθετικά είναι θέμα γούστου πιστεύω. Είναι love it or hate it. Προσωπικά είναι πολύ του γούστου μου η σκηνοθεσία του. 2
KilliK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 δεν εχει σημασια αν δεν εχει παρει credit για το σεναριο, το στορυ ειχε και το δικο του input. πχ η δολοφονια του Jimmy Olsen στην αρχη της ταινιας ηταν δικια του ιδεα, επειδη θεωρουσε πως θα ηταν "fun". το ιδιο εγινε και στο MOS, ουτε εκει εγραψε το σεναριο, αλλα εκεινος ηθελε τον Superman να σκοτωνει τον Zod, παρα την διαφωνια του Nolan ο οποιος ειχε συμμετασχει στο σεναριο και ηταν παραγωγος της ταινιας. το σεναριο οσο σημαντικο και να ειναι για μια ταινια, ειναι οι τελικες αποφασεις του σκηνοθετη που θα διαμορφωσουν την ιστορια της.
Gilmaru Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ίσως έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι χαλάστηκαν με πιο σημαντικά πράγματα σεναριακά από αυτά που αναφέρεις (και αυτό που λες στο MoS σε πολλούς άρεσε btw). Όπως οι ελλείψεις στην ανάπτυξη των κινήτρων των κεντρικών χαρακτήρων στο BvS. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι ευθύνη του Snyder. Μπορεί σίγουρα να έχει input όσο αφορά το πως αποδίδεται το σενάριο και μικρά plots twists κλπ, αλλά δεν νομίζω ότι είναι δική του ευθύνη η δομή της πλοκής. 1
dfokas21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 off topic πάντως εμένα ο Snyder μ αρέσει .Και στο εξαιρετικό watchmen και στο sucker Punch και στο remake του Dawn of the dead και στο BvS. (και είμαι σίγουρος και για το ww) Ίσως επειδή μ αρέσει να διασκεδάζω σε αυτά τα έιδη εργων και όχι να αναρωτηθώ που πάει η ζωή μου μετά από αυτό χεχε.
KilliK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ίσως έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι χαλάστηκαν με πιο σημαντικά πράγματα σεναριακά από αυτά που αναφέρεις (και αυτό που λες στο MoS σε πολλούς άρεσε btw). Όπως οι ελλείψεις στην ανάπτυξη των κινήτρων των κεντρικών χαρακτήρων στο BvS. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι ευθύνη του Snyder. Μπορεί σίγουρα να έχει input όσο αφορά το πως αποδίδεται το σενάριο και μικρά plots twists κλπ, αλλά δεν νομίζω ότι είναι δική του ευθύνη η δομή της πλοκής. ο Superman να σπαει τον λαιμο του Zod αρεσε σε πολλους; ισως στην Πορτογαλια να εγινε αυτο, οχι στον υπολοιπο κοσμο. υποτιθεται το director cut που εβγαλε απανταει σε καποια απο αυτα τα ερωτηματα. οποτε ερχομαστε παλι σε αυτο που ειπα, τα cuts που εκανε επηρεασαν την ροη και την λογικη της ιστοριας. επισης σε αυτα τα blockbuster, ο σεναριογραφος δεν καθεται να γραψει οτι του κατεβει, ακολουθει οδηγιες απο τον σκηνοθετη/παραγωγο/στουντιο πριν ξεκινησουν το γυρισμα της ταινιας. αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι για το χαλι που ηταν το BVS δεν φταιει και ο Goyer με τον αλλον που γραψανε το σεναριο. αλλα στο σεναριο συμμετειχε εμμεσα και ο Snyder χωρις να εχει παρει credit.
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 H ταινία μου άρεσε παρά πολύ , είναι σαφώς ότι καλύτερο από D.C. , δείτε άφοβα μου αρεσε περισσοτερο απο winter soldier, αν και λατρευω bucky
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 (στο justice league θα έχει συμμετοχή και στο σενάριο) ωπα, θα δουμε το αναμενομενο rape του bat σε φυλακη δηλαδη? 2
Raptorex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Την είδα,βαρετή ταινία περισσότερο φέρνει σε ταινία αυτογνωσίας της ηρωίδας παρά σε action superhero movie, έχει ένα δύο καλές σκηνές δράσης αλλά οι villains δεν πείθουν και η όλη υπόθεση της ταινίας είναι ένα πλαγιάρισμα του captain america:the first avenger. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2017 από Raptorex 2
KilliK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 ωπα, θα δουμε το αναμενομενο rape του bat σε φυλακη δηλαδη? Batman: Martha... Big Black Billy: what? why did you say that name? 2
Alithinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μόλις την είδα. Να πω την αλήθεια δε μου άρεσε. Καταρχάς είναι μεγάλη ταινία και θα μπορούσε να ήταν μικρότερη, στη μέση κάνει μια μεγάλη κοιλιά. Πέρα απ' αυτό έχει 2 πράγματα που με ενόχλησαν: 1. Ότι την έκαναν χαζή. Πολύ χαζή. Μπορεί σαν ωμή δύναμη να είναι σαν τον superman ένα πράμα, αλλά εγκεφαλικά φαίνεται να έχει λιγότερο μυαλό από νήπιο. Και καλά προσπαθούν να δείξουν ότι έχει πρόβλημα προσαρμογής στο κόσμο λόγο απομόνωσης, αλλά το παράκαναν. (εκτός και αν το έκαναν για να ισορροπήσουν λίγο τα πράγματα, να έχει κάποια αδυναμία, γιατί αλλιώς είναι πολύ overpowered. ) 2. Υπάρχουν κάποιες τρύπες στο σενάριο με ασυνέπειες όπου κάποια πράγματα που σου δείχνει μετέπειτα στα αναιρεί, αλλά δε θα τα περιγράψω λόγο spoiler. Σου θυμίζουν όμως ότι βλέπεις ταινία και σε βγάζουν απ' το mood. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2017 από Alithinos 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα