Προς το περιεχόμενο

Wonder Woman (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω δει ακόμα την ταινία αλλά σίγουρα θα πάω όντας fan της DC.

Δυστυχώς και εγώ πιστεύω ότι...την έχουν θεοποιήσει;....με όλο τον φεμινισμό κτλ, δεν αντιλέγω ότι δεν είναι καλή ταινία.

Δεν ξέρω όμως κατά πόσο αρμόζει ας πούμε όλο αυτό που γίνεται στο καθεαυτού χαρακτήρα της Wonder Woman.

Δυστυχώς το μόνο comic/graphic novel με την WW που έχω διαβάσει είναι το Earth One volume το οποίο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα είναι η αλήθεια, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω μια κάποια γνώση για την WW.

• Like 1
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται καλή ταινιούλα για κινηματογράφο.

Σχετικά με το hype της ταινίας ας μην ξεχνάμε ότι τώρα είναι η εποχή των superhero movies όπως ήταν κάποτε η εποχή των γουέστερν που έβγαιναν με το κιλό. Τα studios επενδύουν τρελά λεφτά στις ταινίες και σίγουρα θα πιέζουν τους κριτικούς ταινιών να φουσκώνουν τις κριτικές τους.

Όταν όμως βλέπεις βαθμολογίες 90+ με κλασικές ταινίες να έχουν μικρότερη βαθμολογία βάζεις τα γέλια και αναρωτιέσαι με ποια αντικειμενικά κριτήρια προέκυψε αυτή η τόσο υψηλή βαθμολογία μήπως από το καλογραμμένο σενάριο, τις φοβερές ερμηνείες και την εξαιρετική σκηνοθεσία ή για να μην πει ο κόσμος ότι δεν στηρίζουμε τη ww ως feminist icon. To ότι είναι καλύτερη από τις περισσότερες κακές ταινίες της DC δεν λέει κάτι από μόνο του.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπαίνω στο συγκεκριμένο νήμα για να κράξω ,αφού δεν πρόκειται να την δω.

Απλώς ας τελειώσει κάποτε αυτή η μαλακία με τους superheroes από την Αμερική.

Ένεση πίσω από το αυτί τους βαράνε όταν γεννιούνται;

• Like 2
Δημοσ.

μα ελληνιδα ειναι η WW...  :huh:

Ωραίο ήταν. solid 7.5/10 :P

οχι το υπεραριστουργημα που αλλαξε την φορμουλα των superhero ταινιων; just solid?   :-D

Δημοσ.

Δεν μπαίνω στο συγκεκριμένο νήμα για να κράξω ,αφού δεν πρόκειται να την δω.

Απλώς ας τελειώσει κάποτε αυτή η μαλακία με τους superheroes από την Αμερική.

Ένεση πίσω από το αυτί τους βαράνε όταν γεννιούνται;

Eχει ακομα υλικο να βγαζουν για πολλα χρονια ακομα και αν δεν ειναι απο murica μην αγχώνεσαι..

bNeIUWY.jpg

captain_greecefg1.jpg

Δημοσ.

Καλά αν συγκρίνουμε με MoS, BvS και SS τότε είναι 10/10. :P

οχι και τοσο τρομερο επιτευγμα με τετοια σκουπιδια.  :D

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερο super hero movie απο οτιδηποτε αντιστοιχο εχω δει. Θα μπορουσε να εχει και περισσοτερη δραση, αλλα δεν βαρεθηκα καθολου. Την προτεινω ανεπιφυλακτα

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από Wonder Woman.

Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, δηλαδή δε φτάνει το επίπεδο του Batman vs Superman σε καμία περίπτωση από πλευράς δράσης.

Οι ερμηνείες πάντως των πρωταγωνιστών είναι πολύ καλές τόσο από τον γνωστό 'Captain Kirk' όσο και από την Gal Gadot που πιστεύω θα μας απασχολήσει πολύ από εδώ και πέρα μιας και φαίνεται πολύ καλή ηθοποιός και είναι και πανέμορφη βέβαια.

Του βάζω 8/10.

Αγαπάμε gadot. Σε ότι παίζει είναι εξαιρετική και πραγματικά μια πανέμορφη γυναίκα.

Φίλε εγώ δεν την είχα ξαναδεί και εντυπωσιάστηκα!

Ωραίο ήταν. solid 7.5/10 :P

Οπα ρε μεγάλε.

Ωραίο και 7.5;

Ποιός είσαι;

Ο Δανίκας;

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο τον κινηματογραφο.Καταρχας να πω οτι μου αρεσε το BvS,παρα τα φανερα προβληματα που ειχε σαν ταινια.

Εε το wonder woman δεν μου αρεσε καθολου.Πολυ βαρετη-κακη ταινια.Οι σκηνες δρασης ηταν πολυ κακες με εξαιρεση 2 απο αυτες.

Η Gadot στο ρολο της wonder woman ταιριαζει απιστευτα.

Δυστηχως το περιμενα παντως να μην μου αρεσει γιατι οταν διαβαζα-ακουγα reviews και το πρωτο πραγμα που αναφερανε ολοι ηταν επιτελους γυναικα super hero σε πρωταγωνιστικο ρολο και με γυναικα σκηνοθετη σημαινει οτι απλα δεν τολμουσε κανεις να πει τιποτα οπως αναφερει ο killik πιο πανω.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...