KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 καλα, υπηρχε κανεις που νομιζε οτι δεν θα εκθειαζαν την ταινια, ανεξαρτητως της πραγματικης ποιοτητας της; με γυναικα ηρωιδα και γυναικα σκηνοθετη, οποιος εβαζε κατω απο 90% θα τον κατηγορουσαν για μισογυνισμο. σιγουρα το WW θα ειναι καλη ταινια, αλλα αυτη τη στιγμη υποτιθεται με βαση τις κριτικες πως ειναι η καλυτερη superhero ταινια ολων των εποχων. yeah, right. 3
Speculoos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δεν έχω ανοίξει τα λινκς του μετακριτικ και του ροτεν, βαριέμαι να αφιερώσω τόσο χρόνο, μόνο τη κριτική του guardian διάβασα όπου πέφτει αρκετό θάψιμο για την ταινία.
Gilmaru Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) καλα, υπηρχε κανεις που νομιζε οτι δεν θα εκθειαζαν την ταινια, ανεξαρτητως της πραγματικης ποιοτητας της; με γυναικα ηρωιδα και γυναικα σκηνοθετη, οποιος εβαζε κατω απο 90% θα τον κατηγορουσαν για μισογυνισμο. σιγουρα το WW θα ειναι καλη ταινια, αλλα αυτη τη στιγμη υποτιθεται με βαση τις κριτικες πως ειναι η καλυτερη superhero ταινια ολων των εποχων. yeah, right. To imdb score είναι από χρήστες και μάλιστα ανέβηκε λίγο από προχτές που είχα κοιτάξει από 8,4 σε 8,5 (το metascore αντιθέτως έπεσε λίγο από 79 σε 76). Επομένως περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά νομίζω ότι είναι σαφές ότι αρέσει στον κόσμο και δεν έχει καλές κριτικές για τον λόγο που λες. Προσωπικά δεν έχω δει την ταινία, επομένως προσωπική άποψη δεν μπορώ να εκφράσω. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2017 από Gilmaru 3
najinblue3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 H ταινια φαινεται μπομπα ανεξαρτητου τι λεει ο καθενας για να κραξει, αυριο παω 3d θα γραψω εντυπωσεις
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 To imdb score είναι από χρήστες και μάλιστα ανέβηκε λίγο από προχτές που είχα κοιτάξει από 8,4 σε 8,5 (το metascore αντιθέτως έπεσε λίγο από 79 σε 76). Επομένως περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά νομίζω ότι είναι σαφές ότι αρέσει στον κόσμο και δεν έχει καλές κριτικές για τον λόγο που λες. Προσωπικά δεν έχω δει την ταινία, επομένως προσωπική άποψη δεν μπορώ να εκφράσω. στον κοσμο προφανως αρεσει και τα TF/FNF, αφου καθε σηκουελ βγαζει απο ενα δις στο ΒΟ. δεν βλεπω ομως να τις χαρακτηριζουν ως το υπερτατο αριστουργημα οπως γινεται τωρα με το WW. δεν διαφωνει κανεις οτι η ταινια δεν ειναι καλοφτιαγμενη, αλλα ειναι ολοφανερο πως υπαρχει προκαταληψη σε ολες αυτες τις διθυραμβικες κριτικες. οπως ειπε και ενας, οι κριτικοι ειναι πλεον cheerleaders.
Gilmaru Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Killik, η βαθμολογία του imdb δεν είναι από κριτικούς, είναι από χρήστες. Ο καθένας κάνει λογαριασμό και μπορεί να βαθμολογήσει. Αν τώρα θεωρείς ότι όλος ο κόσμος που βαθμολογεί είναι προκατειλημμένος, οκ.. Η βαθμολογία από κριτικούς είναι το metascore και υπάρχουν αρκετές "ανάλαφρες" ταινίες του είδους με αντίστοιχη βαθμολογία, π.x. doctor strange, civil war, guardians of the galaxy (το πρώτο). Μάλλον κάποιος άλλος είναι προκατειλημμένος τελικά μου φαίνεται..
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 δηλαδη ο κοσμος δεν ειναι προκατειλημμενος οταν ψηφιζει κατι; μα σοβαρα τωρα, μου αναφερεις το imdb για να αποδειξεις τι; οτι η ταινια αρεσει; ναι, αρεσει. και; δεν αποτελει δεικτης της ποιοτητας της ταινιας. αυτο λεμε. αλλιως με βαση το imdb, το Dark Knight ειναι ανωτερο εργο τεχνης απο το Godfather... επισης ποιος σου ειπε οτι στις ταινιες της Marvel, δεν υπαρχει μεροληψια; με οσα διαβασα σε σχολια απο ατομα που ειδαν την ταινια. ειναι μια τυπικη, καλοφτιαγμενη origin ταινια, που κινειται στα χναρια του First Avenger, και ειναι μακραν η καλυτερη της DC μεχρι τωρα. αλλα πασχει απο Snyder-ικα προβληματα και δεν ειναι το επαναστατικο αριστουργημα οπως το παρουσιαζουν τα μηντια. και ειμαι σιγουος πως ετσι ειναι. αν εσυ θεωρεις οτι οι κριτικοι και τα SWJ fanboys δεν υπερβαλλουν στις δηλωσεις τους οτι το WW ειναι η καλυτερη superhero ταινια ολων των εποχων, be my guest. αλλα μην εκπλαγεις οταν κανεις απο τους insomniacs που θα την δει, θα την χαρακτηρισει ετσι εδω περα. 2
Gilmaru Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Είπα από την αρχή ότι δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για την ταινία. Αυτό που λέω είναι απλά ότι η ταινία αρέσει. Τέλος. Τώρα από κει και πέρα το να βγάλεις όλες τις βαθμολογίες και κριτικές όλων άκυρες, επειδή δήθεν είναι μια τεράστια παγκόσμια συνομοσία ενορχηστρομένη από sjw είναι τραγελαφικό. Δέξου ότι υπάρχει κόσμος με διαφορετικά γούστα από σένα. Btw μέσα στην πληθώρα των σχολίων του imdb θα δεις πάντα όλο το φάσμα των απόψεων, οπότε επειδή είδες κάποια τέτοια σχόλια δεν σημαίνει τίποτα. Έχω δει αντίστοιχα σε αυτό το φόρουμ για τρομερές πατάτες. Στην τελική ξέρεις κάτι ρε Killik? Αν δεν σου αρέσει η ιδέα και είσαι φουλ αρνητικά προκατειλημμένος μην πας να την δεις και μην μας πρίζεις τα @@. 2
ADHD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ακομα δεν την ειδατε τσακώνεστε για το αν ειναι καλη/GOAT κτλπ?? Περιμένετε να τη δούμε πρώτα, το μονο κακο με αυτα ειναι οτι δημιουργούν expectations που δύσκολα να τα φτάσει. 1
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) @Gilmaru καταρχας δεν αναφερθηκα πουθενα σε συνομωσιες, εσυ το λες. επισης αν στα πρηζουμε, κανε με ignore, σου παρεχει αυτη την δυνατοτητα το ιδιο το φορουμ. εφοσων δεν εχεις δει την ταινια, γιατι επιμενεις οτι αυτες οι κριτικες ειναι ειλικρινεις; οτι πραγματι δεν υπερβαλλουν οταν λενε πως το WW ειναι η δευτερη παρουσια του κινηματογραφου; εχεις διαβασει καθολου τις κριτικες; κυριως γραφουν για το "female empowerment", παρα για την ιδια την ταινια. εδω τα ιδια τα μηντια φτασανε στο σημειο να πουν οτι το WW ειναι η πρωτη genre ταινια με γυναικα ηρωιδα στο Hollywood! ενας στο RT εγραψε οτι οι "καλοι" αντρες πρεπει να πανε τις κορες τους αλλα και τους γιους τους να δουν την WW στο σινεμα. παρολαυτα εσυ επιμενεις οτι δεν υπαρχει προκαταληψη και οτι δεν εχουν παραφουσκωσει τις κριτικες τους λογω του φεμινιστικου θεματος; τι μου λες τωρα; το ιδιο σκηνικο ειχει συμβει και με το περσινο Ghostbusters, με την διαφορα οτι το WW τουλαχιστον ειναι μια καλη ταινια και θα γινει επιτυχια. δεν υπαρχει κατι αλλο να προσθεσουμε στο θεμα, μενει μονο να δουμε την ταιναι και να την σχολιασουμε εδω. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2017 από KilliK 1
Gilmaru Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ίδιο σκηνικό λέει είχε γίνει με τους Ghostbusters.. Ταινία του 5,3 imdb και 60 metascore.. Οκ. Πάντως για να το κλείνουμε, στο κάτω κάτω της γραφής Killik, αν μια ταινία είναι ταυτόχρονα καλή συνολικά και έχει ένα χαρακτηριστικό που είναι διαφορετικό και δεν έχουμε ξαναδεί πολύ, δεν είναι παράλογο, ούτε ασυνήθιστο να πάρει μια λίγο καλύτερη βαθμολογία και μόνο από το γεγονός ότι φέρνει κάτι καινούργιο στο είδος. Και δεν έχουμε δει ποτέ μια έστω σχετικά καλή ταινία με πρωταγωνιστή γυναίκα στις μεταφορές από comic. Επομένως ακόμη κι αν κάποιος λαμβάνει και αυτό υπόψιν του όταν βαθμολογεί, είναι μια χαρά valid reason. 1
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 γενικα σε αυτα τα τοπικς οι περισσοτεροι μπαινουν για να κραξουν και την εχουν δει κριτικοι, δε το λεω για σενα κιλλ, γενικοτερα μιλαω, χωρις να δειτε την ταινια μην κραζετε, και γτ να μην ειναι η καλυτερη της dc? περα απο τα bats που για μενα δεν ειναι τα αγαπημενα μου απο την εταιρεια, δεν εχω πολλες να θυμαμαι περα απο τους watchmen + v for, η dc δεν εχει προσφερει πολλες καλες ταινιες και μακαρι αυτη να ειναι τοπ
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ίδιο σκηνικό λέει είχε γίνει με τους Ghostbusters.. Ταινία του 5,3 imdb και 60 metascore.. Οκ. Πάντως για να το κλείνουμε, στο κάτω κάτω της γραφής Killik, αν μια ταινία είναι ταυτόχρονα καλή συνολικά και έχει ένα χαρακτηριστικό που είναι διαφορετικό και δεν έχουμε ξαναδεί πολύ, δεν είναι παράλογο, ούτε ασυνήθιστο να πάρει μια λίγο καλύτερη βαθμολογία και μόνο από το γεγονός ότι φέρνει κάτι καινούργιο στο είδος. Και δεν έχουμε δει ποτέ μια έστω σχετικά καλή ταινία με πρωταγωνιστή γυναίκα στις μεταφορές από comic. Επομένως ακόμη κι αν κάποιος λαμβάνει και αυτό υπόψιν του όταν βαθμολογεί, είναι μια χαρά valid reason. talk about missing the point. again and again.
Heybro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Imdb βαθμολογίες πάντως να βλέπετε μετά από κάποια χρόνια που έχουν ψηφίσει και οι πιο σωστοί κριτές. Στην αρχή πάντα ψηφίζουν οι πιο καμένοι οι πιο ΦΑΝΣ της κάθε ταινίες και βάζουν πάντα 10. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που βάζουν πάντα 0 σε τετοιες ταινίες. Το metascore είναι πιο αξιόπιστο από την αρχή γιατί κραταει το rating ενώ το imdb είναι καλύτερο μετά από 10 χρόνια.
fylatos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Επειδή βλέπω ότι κράζετε τον Killik, μην το κάνετε. Δε το ελέγχει χρόνια τώρα. Υπάρχει και η ignore list. Εγώ θα πάω να τω δω πρεμιέρα. Φαίνεται τούμπανο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα