{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί τα συγκρίνετε όλα με το batman του Nolan. Γιατί τα Batman του Nolan είναι ότι πρέπει για ύπνο, αυτό έχει πολύ φασαρία για να κοιμηθείς 2
Fulgore Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 τόσο την έβαλα εγώ. Αν είναι να γράφω 2 παραγραφους για κάθε ταινία που έχω δει, δε θα προλάβαινα να κοιμηθώ. Αν πίστευει κάποιος ότι η ταινία ήταν για 5,6 Δλδ κάποια σάπια xmen πόσο έπρεπε να πάρουν; 2,3; Οπως κάποιοι περίεργοι που βαθμολογησαν το Battle of bastards με 1; αυτά τα τρολλ ανήκουν στην μειοψηφία και καθόλου σημασία δεν τα δίνει κάνεις υγιής σινεφίλ. Η ταινία ήταν παραπάνω του μετρίου και είχε αρκετή δράση και πολύ καλά γραφικά. Η μάχη στο τέλος αρκετά δυνατή και κάτι πρωτότυπο. Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί τα συγκρίνετε όλα με το batman του Nolan. Ειπε κανεις οτι πρεπει να γραφουμε πολλες παραγραφους για την ταινια?Σε forum ειμαστε που υποτιθεται μπαινει καποιος για να πει την γνωνη του και να κουβεντιασει με αλλους. Η μαχη στο τελος δεν καταλαβα τι πρωτοτυπο ειχε? Επισης ποιος συγκρινε την wonder woman με τα batman του nolan?
Zaknafein Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Συμπαθητική η Gadot, ο Pine ένα κλικ καλύτερος νομίζω, αν και ήταν και θέμα ρόλου. Για superhero movie καλή ήταν, για ταινία γενικότερα μάλλον προς το μέτριο. Δεν ήξερα/ξέρω τι έχει παιχτεί από πλευράς hype, δεν παρατήρησα κάτι το πρωτότυπο πάντως (πέραν της Ελληνικής μυθολογίας σαν origin για χολυγουντιανό υπερήρωα - όχι ότι σημαίνει κάτι βέβαια, ο Thor στο έτερο σύμπαν βασίζεται στη Νορβηγική πχ)
Metaksas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα από τα κουλά της ταινίας που παρατήρησα, μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια κ να μην κατάλαβα καλα. που έμαθε όλες αυτές τις γλώσσες που μιλάει όπως και γερμανικά, και όταν στην αρχή της λέει ο Steve για τους Γερμανούς κάνει ότι δεν ξερει τι είναι οι Γερμανοί
blanka Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα από τα κουλά της ταινίας που παρατήρησα, μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια κ να μην κατάλαβα καλα. που έμαθε όλες αυτές τις γλώσσες που μιλάει όπως και γερμανικά, και όταν στην αρχή της λέει ο Steve για τους Γερμανούς κάνει ότι δεν ξερει τι είναι οι Γερμανοί Σιγά το σπόιλερ μη χάσει κανείς τη "μαγεια" της εργάρας . Kαλά τι περιμένεις τώρα; Sεναριακή ακρίβεια στο wonderwoman... ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω ότι την έχουν κάνει OP, έτσι όπως την έχουν παρουσιάσει αμφιβάλλω να χρειάζεται βοήθεια από το υπόλοιπο JL, μέχρι και τον Supes δέρνει. Επίσης δεν κατάλαβα στο cinema και δεν κατάλαβα ούτε τώρα τι παίζει με τα σπαθιά της...
YMIB Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα πάντως η ταινία μου άρεσε. Πέρασα ευχάριστα κι ας μην ήταν μια ταινία που θα ξαναδώ.
panosno1com Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα από τα κουλά της ταινίας που παρατήρησα, μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια κ να μην κατάλαβα καλα. που έμαθε όλες αυτές τις γλώσσες που μιλάει όπως και γερμανικά, και όταν στην αρχή της λέει ο Steve για τους Γερμανούς κάνει ότι δεν ξερει τι είναι οι Γερμανοί Eιναι πανσοφη γι αυτο τι σκ@τ@ αμαζονα ειναι ??? ( πηγαινε σχολειο με τη Ζηνα ) Διαβασα κι αυτο επιγραμματικα : http://wonder-woman.wikia.com/wiki/Wonder_Woman 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Φταίει το hype. Περίμενα κι εγώ να δω κάτι εντυπωσιακό σε σχέση με άλλες superhero movies και ήταν απλά μια από τα ίδια. Το γεγονός ότι ο πραγματικός ήρωας της ταινίας ήταν ο συμπρωταγωνιστής (Pine), αρκεί για να καταλάβεις την μετριότητα της. Η Gadot από την άλλη αν και σε γενικές γραμμές μου αρέσει σαν ηθοποιός, εντούτοις άμα την δεις σε 3-4 διαφορετικές ταινίες, νιώθεις ότι παίζει παντού με τον ίδιο τρόπο και κάνει τις ίδιες εκφράσεις. Καλά για τον «κακό» και την μάχη δεν θα μιλήσω καν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Lf6gl4-MPd0
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια η ταινία ήταν ΚΑΚΗ Ρηχή , με ατάλαντη ηθοποιό σε βαθμό κωμικό Εφε (ειδικά στην αρχή με τα ακροβατικά των αμαζόνων πάνω στα άλογα) κάτω του μετρίου. και Όχι οι μεγάλες εκρήξεις δεν εντυπωσιάζουν πια . ο τελικός ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ , καλα τον έβλεπα και γελούσα, δείτε φάτσα κακου και θα καταλάβετε. τουλάχιστον υποκριτικά ήταν καλός. Με λίγα λόγια το έργο ήταν αφελές ρήχο ΒΑΡΕΤΟ-προβλέψιμο . Αλήθεια , αν αντί για ήρωα γυναίκα είχε άνδρα και σκηνοθέτη πάλι άνδρα τι θάψιμο θα έτρωγε; οντως ηταν για πεταμα
LongTom Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 inside a story about...WWII Γενικά μάλλον είδαμε διαφορετικό φιλμ με τον τύπο. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω ότι είπε origin story about WW2, επειδή και καλά είναι ο WW1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα