Προς το περιεχόμενο

Wonder Woman (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με χάλασε, καλύτερο από BVS, πολύ καλύτερο από SS, λίγο κατώτερο του MOS αλλα γενικά απέχει από Marvel overall. Fun all around αλλα τίποτα ιδιαίτερο. Θυμίζω δεν είμαι καθόλου fan της DC και της Gadot αν και έπαιξε μια χαρά. Ίσως την ξανά δω μια φορα ακόμα στο σπίτι χαλαρός.

Δημοσ.

στην ουσια μου λες να μην παιρνω τοσο σοβαρα την αποψη σου για τις ταινιες. ε ενταξει τοτε.

οχι, θελω να δω τα ποδια της συγκεκριμενης γυναικας, ειδικα τωρα που ειναι γυμνασμενα.

ναι το καταλαβαμε.

στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντά είναι το ηθικό δίδαγμα τουλάχιστον για μένα και στις ταινίες τουλάχιστον αυτό θα κάνω μελλοντικά. Καλή συνέχεια.
  • Like 1
Δημοσ.

Θα βοηθούσε άμα χρησιμοποιούσε την πόρτα να δει τον έξω κόσμο καμια φορα :D Και πολύ άργησες dude ;) Σε λίγο μονος αυτός θα διαβάζει τα posts του :D

Btw ψήνομαι να αγοράσω την στολή για δώρο, έχει αγοράσει ποτε κανεις από κανένα καλο και έμπιστο cosplay store? Thanx :)

Δημοσ.

Μετρια ταινια...αν δεν ειχα εκπτωτικο κουπονι δεν νομιζω να εδινα ολοκληρο το αντιτιμο του εισητηριου για να τη δω...απο τις ταινιες της Marvel απεχει ετη φωτος  :fear:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενταξει ηταν οκ ταινια, αλλα τιποτα ιδιαιτερο που να ξεχωριζει. Σιγουρα απο τις καλες με ηρωες της DC αλλα σε καμια περιπτωση επιπεδου Batman.

Περιμενα πολλα περισσοτερα με οσα διαβαζα. Γενικα η ταινια ηταν λιγο "μια απο τα ιδια", origin story και ενα μετριο σεναριο. Και η πρωταγωνιστρια δεν με επεισε με την υποκριτικη της μερικες φορες.

Διασκεδαστικη ταινια, μεχρι εκει. Βασικα αλλη μια στον σωρο με τις superhero action movies. Εχω αρχισει να τις βαριεμαι πολυ πια, μονο το guardians of the galaxy ηταν λιγο πιο διασκεδαστικο. Για να δουμε και το Justice league αλλα και εκεινο μια απο τα ιδια θα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Η ταινία ήταν καλή αλλά όχι το κάτι ξεχωριστό, καλύτερη από το BvS αλλά μέχρι εκεί το hype που διάβαζα στο internet δεν το καταλαβαίνω, με αυτά που διάβαζα νόμιζα ότι θα δω κάτι δυνατό και διαφορετικό αλλά δεν....

Η υποκριτική της Gadot  ακόμη και για super hero movie ήταν τραγική παρόλο που είναι μια όμορφη και συμπαθέστατη γυναίκα, όταν μίλαγε ήταν .......

Αυτό που μου άρεσε ήταν που για πρώτη φορά σε ταινία της dc είδαμε ανθρώπινο χρώμα και όχι μια μαυρίλα, αν και υπήρχε στο τέλος με την μάχη αλλά εντάξει ήταν βράδυ.

Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το cgi απλά σε ορισμένα σημεία ήταν μέτριο προς κακό, η DC μάλλον δεν το κατέχει το θέμα σε αντίθεση με την Marvel.

Δημοσ.

Εν ολιγης ειναι μια συμπαθητικη αλλα overrated ταινια λογω κεντρικου πρωταγωνιστη,τιποτα παραπανω.

Το χειροτερο για μενα ειναι οτι δεν ειχε μεσα καποιο πατημα/συνδεση με justice league η εστω με BvS σε αντιθεση με τον προσφατο spiderman. Πραγματικα απαραδεκτοι σε αυτο.

Δημοσ.
Εν ολιγης ειναι μια συμπαθητικη αλλα overrated ταινια λογω κεντρικου πρωταγωνιστη,τιποτα παραπανω.

το οποια τονιζα εξαρχης, οταν βγηκαν οι πρωτες διθυραμβικες κριτικες.

δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις που πραγματικα στεκονται τετοια blockbusters, και πως σκεφτονται οι κριτικοι και οι θεατες.

εδω προχτες λυσαξανε ολοι να φανε τον Cameron για το οχι και τοσο κολακευτικο του σχολιο για την WW.

ειναι δυνατον τα ιδια αυτα ατομα να μην βγαζανε την ταινια κατι λιγοτερο απο υπεραριστουργημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας που δεν έχω εκφράσει άποψη περί της ταινίας αυτής καθαυτής, να πω ότι κι εγώ συμφωνώ με το γενικό συμπέρασμα ότι ήταν καλή και διασκεδαστική για origin story, αλλά χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερα περισσότερο. Παραμένει βέβαια μια ασυνήθιστη εξαίρεση όταν μιλάμε για ταινίες με γυναίκες πρωταγωνίστριες στο superhero genre, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία μέχρι τώρα ήταν αρκετά κατώτερες.

Πρέπει επίσης να είμαι από τις εξαιρέσεις γιατί δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η Gadot στον ρόλο και δεν θεωρώ ότι ανέβαζε την ταινία, αντιθέτως βρήκα πολύ μέτρια την ερμηνεία της, ακόμη και σε σκηνές μάχης. Αν κάποιος ανέβαζε την ταινία ήταν ο Chris Pine, πολύ καλός.

Έχω κι ένα κόλλημα με την στολή της που δεν μου άρεσε από την αρχή που την είδα στο BvS πρώτη φορά, καθώς μου φαίνεται ότι δείχνει πολύ λιγότερο πρακτική από τις αντίστοιχες άλλων superhero, με κύριο στόχο ενδεχομένως να αναδείξει την ομορφιά της Gadot, αλλά με ξενερώνει κάπως στις σκηνές μάχης, αλλά οκ, αυτό είναι λεπτομέρεια.

Σε female superhero, περιμένω περισσότερα πράγματα από την Captain Marvel.

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ.

Εχουν βγει πολλες superhero ταινιες με γυναικα κεντρικο,γιατι εμενα δεν μου ερχεται στο νου σχεδον καμια.

Δημοσ.

Αρκετα καλη η ταινια και κατι το διαφορετικο. 8/10 και απο εμενα. Ειναι αρκετα καλη ταινια, αλλα οχι αριστουργημα. Για αυτο υπαρχουν και οι βαθμολογιες 9 και 10. Πχ τα batman του nolan ( ειδικα 2 και 3 ) ειναι απο 9 και πανω. Οπως και το Logan πολυ καλο.

Δημοσ.

Παιδια η ταινία ήταν ΚΑΚΗ

Ρηχή , με ατάλαντη ηθοποιό σε βαθμό κωμικό

Εφε (ειδικά στην αρχή με τα ακροβατικά των αμαζόνων πάνω στα άλογα) κάτω του μετρίου. και Όχι οι μεγάλες εκρήξεις δεν εντυπωσιάζουν πια .

ο τελικός ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ , καλα  τον έβλεπα και γελούσα, δείτε φάτσα κακου και θα καταλάβετε. τουλάχιστον υποκριτικά ήταν καλός.

Με λίγα λόγια το έργο ήταν αφελές ρήχο ΒΑΡΕΤΟ-προβλέψιμο  .

Αλήθεια , αν αντί για ήρωα γυναίκα είχε άνδρα και σκηνοθέτη πάλι άνδρα τι θάψιμο θα έτρωγε; 

• Like 3
Δημοσ.

8/10 για την wonder woman χωρις επιχειρηματα μαλιστα :)

τόσο την έβαλα εγώ. Αν είναι να γράφω 2 παραγραφους για κάθε ταινία που έχω δει, δε θα προλάβαινα να κοιμηθώ. Αν πίστευει κάποιος ότι η ταινία ήταν για 5,6 Δλδ κάποια σάπια xmen πόσο έπρεπε να πάρουν; 2,3;

Οπως κάποιοι περίεργοι που βαθμολογησαν το Battle of bastards με 1; αυτά τα τρολλ ανήκουν στην μειοψηφία και καθόλου σημασία δεν τα δίνει κάνεις υγιής σινεφίλ. Η ταινία ήταν παραπάνω του μετρίου και είχε αρκετή δράση και πολύ καλά γραφικά. Η μάχη στο τέλος αρκετά δυνατή και κάτι πρωτότυπο. Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί τα συγκρίνετε όλα με το batman του Nolan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...