moumos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Σινεφίλ δεν με λες, ούτε έχω γνώσεις σχετικά με τον κινηματογράφο. Αλλά την ταινία αυτή δεν άντεξα να την δω ολόκληρη. Η (ας το πούμε) αφέλεια της πρωταγωνίστριας ήταν υπερβολικά εκνευριστική και σε συνδυασμό με το ταλέντο της ψαλίδισαν τις προοπτικές της ταινίας. 1
Gilmaru Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Προφανως γιατι σου κανει εντυπωση? Ενταξυ αν καποιος πηγαινει cinema 2 φορες τον χρονο λογικο ειναι να μην δωσει σημασια σε ολα αυτα. Αλλα για τους περισσοτερους απο μας που τιμαμε cinema λογω ολων αυτων των ταινιων με υπερ ηρωες ή τελος παντων με εφε ειναι λογικο να παιζει οσο να ναι τον ρολο του και αυτο. προφανως και παιζει το παραπανω ρολο. Μου κάνει εντύπωση γιατί η τιμή του εισιτηρίου είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει ανάλογα την ταινία. Επομένως είναι παράλογο να περιμένεις να αξίζει η ταινία τα λεφτά που δίνεις γι αυτή ντε και καλά, γιατί απλά η κοστολόγησή της δεν γίνεται με τέτοια κριτήρια και ακόμη και να γινόταν δεν θα γινόταν απαραίτητα με βάση τα δικά σου ή τα δικά μου γούστα. Αυτός που είναι υπεύθυνος να δει και να κρίνει αν η ταινία αξίζει τα λεφτά αυτά είσαι εσύ ο ίδιος και στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων διαβάζοντας λίγα πράγματα γι αυτήν από περιγραφικά reviews ή και απλά βλέποντας το trailer μπορείς να το κάνεις.
ADHD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Σινεφίλ δεν με λες, ούτε έχω γνώσεις σχετικά με τον κινηματογράφο. Αλλά την ταινία αυτή δεν άντεξα να την δω ολόκληρη. Η (ας το πούμε) αφέλεια της πρωταγωνίστριας ήταν υπερβολικά εκνευριστική και σε συνδυασμό με το ταλέντο της ψαλίδισαν τις προοπτικές της ταινίας. Ηταν μεσα στο σενάριο η "αφέλεια" της, το origin το κανει setup ξεκάθαρα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ηταν μεσα στο σενάριο η "αφέλεια" της, το origin το κανει setup ξεκάθαρα. Πράγμα που επιβεβαιώνει και το BvS καθώς και το trailers του JL...
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Την είδα και εγώ σε θερινο κινηματογράφο και πραγματικά απορω με τις υπερβολικά θετικές βαθμολογίες που πήρε,ειδικά για δεδομένα dc. Τι μαρεσε στην ταινία Ή gadot και από εμφάνιση και στον ρόλο της ήταν καλή(για δεδομένα dc ταινίας πάντα..). Αξιόλογος και ο steve. Ωραία εφέ και μουσική Οκ διάρκεια. Θα μπορούσε και λίγο λιγότερη με βάση αυτό το περιεχόμενο. Καλύτερη από bvs Τι δεν μαρεσε. Ανουσιο χαζό αδιάφορο/προβλέψιμο ρομάντζο που ευτυχώς ήταν μικρής διάρκειας Οι κακοί.Σύνηθες αυτό δυστηχως πλέον στις περισσότερες ταινίες με υπερήρωες ειδικά από dc.Ειδικά ο Αρης η μέγα απογοήτευση.Στολή από τα συντρίμμια/(η τα lidl που λέω εγώ και πετάει και κεραυνους? Από τις χειρότερες τελικές μάχες υπερηρώων με διάφορα. 0 χημεία και τελείως αδιάφοροι οι υπόλοιποι του πληρώματος.Κυριολεκτικά κομπάρσοι. Καμιά σύνδεση με bvs/JL.Δες μωρή dc πόσο ωραία κάνει η marvel στις ταινίες της ακόμα και στο πρόσφατο spiderman.Τι generic τελική σκηνή είναι αυτή? Άρα ξαναερχομαι σε αυτό που έλεγα πιο παλιά.Για 3.5 ευρώ οποίος θέλει να περάσει την ώρα του βλέποντας την κατι γίνεται. Αλλά δυστηχως είναι τελείως overrated ταινια της τάξης του 5-6/10.Καταραμένοι SJW.. Το ότι βλέπω πιο πίσω κάποιους να της δίνουν το παρά πολύ καλό βαθμό του 8/10 με μόνο επιχείρημα το ότι είναι καλύτερο του bvs πραγματικά με ξεπερνάει... 2
LongTom Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Την είδα και εγώ σε θερινο κινηματογράφο και πραγματικά απορω με τις υπερβολικά θετικές βαθμολογίες που πήρε,ειδικά για δεδομένα dc. Τι μαρεσε στην ταινία Ή gadot και από εμφάνιση και στον ρόλο της ήταν καλή(για δεδομένα dc ταινίας πάντα..). Αξιόλογος και ο steve. Ωραία εφέ και μουσική Οκ διάρκεια. Θα μπορούσε και λίγο λιγότερη με βάση αυτό το περιεχόμενο. Καλύτερη από bvs Τι δεν μαρεσε. Ανουσιο χαζό αδιάφορο/προβλέψιμο ρομάντζο που ευτυχώς ήταν μικρής διάρκειας Οι κακοί.Σύνηθες αυτό δυστηχως πλέον στις περισσότερες ταινίες με υπερήρωες ειδικά από dc.Ειδικά ο Αρης η μέγα απογοήτευση.Στολή από τα συντρίμμια/(η τα lidl που λέω εγώ και πετάει και κεραυνους? Από τις χειρότερες τελικές μάχες υπερηρώων με διάφορα. 0 χημεία και τελείως αδιάφοροι οι υπόλοιποι του πληρώματος.Κυριολεκτικά κομπάρσοι. Καμιά σύνδεση με bvs/JL.Δες μωρή dc πόσο ωραία κάνει η marvel στις ταινίες της ακόμα και στο πρόσφατο spiderman.Τι generic τελική σκηνή είναι αυτή? Άρα ξαναερχομαι σε αυτό που έλεγα πιο παλιά.Για 3.5 ευρώ οποίος θέλει να περάσει την ώρα του βλέποντας την κατι γίνεται. Αλλά δυστηχως είναι τελείως overrated ταινια της τάξης του 5-6/10.Καταραμένοι SJW.. Το ότι βλέπω πιο πίσω κάποιους να της δίνουν το παρά πολύ καλό βαθμό του 8/10 με μόνο επιχείρημα το ότι είναι καλύτερο του bvs πραγματικά με ξεπερνάει... Έλα μου ντε. Βλέπω εδώ και αλλού που το βγάζουν το καλύτερο γυναικείο σουπερηρωϊκό πράμα έβαρ,πολύ καλή ταινία κ.ο.κ. και αναρωτιέμαι εάν είδαμε το ίδιο πράμα... 1
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Βασικά είναι γεγονός ότι BvS άφησε πολύ άσχημη γεύση αλλά εδώ μέχρι και το Suicide Squad ήταν πατάτα και μερικοί το βαφτιζαν πολύ καλό.... Ναι καταλαβαίνω ότι μετά την τριλογία του batman υπάρχει μία απογοήτευση από μεριας dc μιας και η marvel μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αλλά έλεος να βλέπω 8/10 με επιχείρημα ότι είναι καλύτερη του bvs. told ya.. καλά εσύ μπαινεις και σχολιαζεις για την ταινία χωρίς καν να την έχεις δει απλά με σχόλια/εντυπώσεις που διαβάσες δεξιά και αριστερά και πας να παινευτεις και από πάνω?omg και 3 lol που λένε και οι νεότεροι. 1
ADHD Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλα επειδη δεν αρεσε σε ενα δυο ατομα στο insomnia εβγαλες το συμπερασμα οτι ειχες δικιο?? Και ολο αυτο επειδη πηρες την ταινια με κακο ματι απο την αρχη πριν τη δεις καν?? Εμενα προσωπικα μου άρεσε παρα πολυ και ουτε SJW ειμαι ισα ισα.. Εχει καποια weak points οπως ολες οι ταινιες αλλα σαν συνολο ειναι παρα πολυ καλη. Ο κακος εμενα μου αρεσε παρα πολυ καθως και οι διάλογοι σε εκείνο το σημείο, δεν ειναι mindless "MARTHAAAA" και χαζομαρες τετοιες. Απλα ιδανικα για finale θα ηθελα κατι τετοιο και θα ηταν τελειο: Το suicide squad ρίσκαρε με τις surreal καταστάσεις ηθελε να δωσει ακριβως αυτο που εδωσε και το εκανε αρκετά καλά(αν και αυτο ειχε αρκετα αδυναμα σημεια), δυστυχώς ειναι απο τις polarized ταινιες που δεν θα αρέσουν σε ολους, το wonder woman έπαιξε πολύ πιο safe. 1
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 καλά εσύ μπαινεις και σχολιαζεις για την ταινία χωρίς καν να την έχεις δει απλά με σχόλια/εντυπώσεις που διαβάσες δεξιά και αριστερά και πας να παινευτεις και από πάνω?omg και 3 lol που λένε και οι νεότεροι. λολ, γουατ; το δικο σου σχολιο επαληθευει αυτο που ειχα γραψει οταν ξεκινησαν να βγαινουν οι πρωτες διθυραμβικες κριτικες, οτι η ταιναι δεν ειναι το υπεραριστουργημα οπως το παρουσιαζανε. και τωρα παινευομαι χαρη σε σενα. ευχαριστω για την επιβεβαιωση σου. Και ολο αυτο επειδη πηρες την ταινια με κακο ματι απο την αρχη πριν τη δεις καν?? δεν πηρα ποτε την ταινια με κακο ματι. αντιθετως ημουν και απο τους λιγους εξαρχης που στηριζα την επιλογη της Gadot να παιξει την WW, οταν οι περισσοτεροι εβριζαν τον Snyder που την εκανε casting. αν μη τι αλλο, περιμενω να βγει σε bluray για να απολαυσω τις εντυπωσιακες μπουταρες της με την ησυχια μου. αυτο που ειπα εξαρχης ειναι οτι οι κριτικες, ως συνηθως, ηταν υπερβολικες και μερικες φορες εκτος πραγματικοτητας, επειδη την εκθειαζαν υπερβολικα και την ανεφεραν ως την πρωτη female driven ταινια δρασης. φανταζομαι η δικια σου λογικη ειναι οτι οποιος δεν κανει τουμπες για μια ταινια, σημαινει οτι ειναι εναντιων της. δεν υπαρχει μεση οδος σε αυτο που λεμε ζωη.
kargo130 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ευφυμος μνεια για τα μπουτια της πρωταγωνιστριας αλλα πλεον με πολυ δυσκολια τις βλεπω τετοιου ειδους ταινιες(πλην τριλογιας nolan και deadpool). 1
ADHD Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ναι προφανώς θα υπάρχουν και υπερβολικές κριτικές αλλά η ταινία για εμενα είναι καλή(χωρις να κανω και τουμπες απλα ειναι solid ταινια) και δεν χρειάζεται την στήριξη των SJWs. Τωρα αν υπαρχουν αυτοι και γραφουν αλλες 100 σάλτσες περι female lead για να την παρουσιάσουν καλύτερη απο οσο είναι εγω προσωπικά απλά αδιαφορώ.
Fulgore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλα επειδη δεν αρεσε σε ενα δυο ατομα στο insomnia εβγαλες το συμπερασμα οτι ειχες δικιο?? Και ολο αυτο επειδη πηρες την ταινια με κακο ματι απο την αρχη πριν τη δεις καν?? Εμενα προσωπικα μου άρεσε παρα πολυ και ουτε SJW ειμαι ισα ισα.. Εχει καποια weak points οπως ολες οι ταινιες αλλα σαν συνολο ειναι παρα πολυ καλη. Ο κακος εμενα μου αρεσε παρα πολυ καθως και οι διάλογοι σε εκείνο το σημείο, δεν ειναι mindless "MARTHAAAA" και χαζομαρες τετοιες. Απλα ιδανικα για finale θα ηθελα κατι τετοιο και θα ηταν τελειο: Το suicide squad ρίσκαρε με τις surreal καταστάσεις ηθελε να δωσει ακριβως αυτο που εδωσε και το εκανε αρκετά καλά(αν και αυτο ειχε αρκετα αδυναμα σημεια), δυστυχώς ειναι απο τις polarized ταινιες που δεν θα αρέσουν σε ολους, το wonder woman έπαιξε πολύ πιο safe. Με βάση τα πιο πίσω σχόλια μάλλον σε 2-3 στο ινσομνια άρεσε η ταινία .Όσο για το ποιος έχει δίκιο η άδικο αυτό συνήθως φαίνεται από τα επιχειρήματα του καθενός νσ δικαιολογουν την απιψη τους(σε forum σχολιαζουμε ούτως ή αλλως)και όλως τυχαίως εγώ επιχειρήματα περισσότερο διάβασα από όσους δεν εντυπωσιάστηκαν από την ταινία. λολ, γουατ; το δικο σου σχολιο επαληθευει αυτο που ειχα γραψει οταν ξεκινησαν να βγαινουν οι πρωτες διθυραμβικες κριτικες, οτι η ταιναι δεν ειναι το υπεραριστουργημα οπως το παρουσιαζανε. και τωρα παινευομαι χαρη σε σενα. ευχαριστω για την επιβεβαιωση σου. δεν πηρα ποτε την ταινια με κακο ματι. αντιθετως ημουν και απο τους λιγους εξαρχης που στηριζα την επιλογη της Gadot να παιξει την WW, οταν οι περισσοτεροι εβριζαν τον Snyder που την εκανε casting. αν μη τι αλλο, περιμενω να βγει σε bluray για να απολαυσω τις εντυπωσιακες μπουταρες της με την ησυχια μου. αυτο που ειπα εξαρχης ειναι οτι οι κριτικες, ως συνηθως, ηταν υπερβολικες και μερικες φορες εκτος πραγματικοτητας, επειδη την εκθειαζαν υπερβολικα και την ανεφεραν ως την πρωτη female driven ταινια δρασης. φανταζομαι η δικια σου λογικη ειναι οτι οποιος δεν κανει τουμπες για μια ταινια, σημαινει οτι ειναι εναντιων της. δεν υπαρχει μεση οδος σε αυτο που λεμε ζωη. η δική μου λογική είναι πρώτα να δεις την ταινία να έχεις ολοκληρωμένη άποψη και μετά να γράψεις την άποψη σου για αυτήν. Ότι δηλαδή δεν κάνεις εσύ...Αν θες να δεις μόνο πόδια killik υπάρχουν και αλλού είδους ταινίες που δείχνουν όλο το σώμα χωρίς ρούχα και πανοπλίες you know... Όσο για την ww εγώ δεν είπα ότι δεν βλέπεται η ότι είναι για χρυσά βατόμουρα,απλά είπα ότι λόγω γυναικείου ρόλου έγινε πολύ overrated.
najinblue3 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ο άλλος δεν την είδε και χαίρεται χώρις να έχει ιδέα , όλα τα ποστ του άχρηστα το ένα μετά το άλλο είτε εδώ είτε overwatch 2
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 η δική μου λογική είναι πρώτα να δεις την ταινία να έχεις ολοκληρωμένη άποψη και μετά να γράψεις την άποψη σου για αυτήν. Ότι δηλαδή δεν κάνεις εσύ...Αν θες να δεις μόνο πόδια killik υπάρχουν και αλλού είδους ταινίες που δείχνουν όλο το σώμα χωρίς ρούχα και πανοπλίες you know... Όσο για την ww εγώ δεν είπα ότι δεν βλέπεται η ότι είναι για χρυσά βατόμουρα,απλά είπα ότι λόγω γυναικείου ρόλου έγινε πολύ overrated. στην ουσια μου λες να μην παιρνω τοσο σοβαρα την αποψη σου για τις ταινιες. ε ενταξει τοτε. οχι, θελω να δω τα ποδια της συγκεκριμενης γυναικας, ειδικα τωρα που ειναι γυμνασμενα. ναι το καταλαβαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα