Προς το περιεχόμενο

Wonder Woman (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ειναι καλο και ψαγμενο το σεναριο?

να πω την αληθεια δε ξερω,

δε το προσεξα,ειχα εστιασει στα μπουτια.....

• Like 3
Δημοσ.

snake: Αναφέρεσαι στην χώρα που έπιασε τον παγκόσμιο πάτο επειδή οι 999 στους 1000 κάνουν ψευτοδουλειές (πχ σφραγιδοπάτημα);

Εχεις πλάκα και εσύ και πολλοί άλλοι που δεν μπορούν να καταλάβουν πως φθάνεις στον πάτο του πλανήτη ενώ είσαι τόσο καλός στο σφραγιδοπάτημα.

Να είσαι καλά.

Γελάσαμε πάλι σήμερα.

PS : Και που είσαι.

Έχει πολύ πτώση του βιοτικού επιπέδου ακόμα όσο δε μηχανογραφείσαι.

Θα πεθάνει πολύς κόσμος από την πείνα.

Nαι δε διαφωνώ στους 999, αλλά θεωρώ αυτιστικό να χρησιμοποιεί κανείς ώς επιχείρημα τον εργασιακό μεσαίωνα της Ελλάδας εαν σε καποιον δεν αρέσει ένα μέσο χολυγουντιανό μπλοκμπάστερ...makes no sense και φαίνεται και ποιός είναι actually ο αργόσχολος της υπόθεσης...go play now

Δημοσ.

Την είδα και θα έλεγα ότι ήταν κάτι ανάμεσα σε Ζήνα με προφορά Ιταλίδας/Ισπανίδας/Εβραίας και cheesy σπαγκέτι ταινία των 60s(αυτές με την Μυθολογία).

Η τύπισσα πανέμορφη, αλλά ψιλοαγγούρι.Σε ορισμένα σημεία θύμιζε δεύτερο ηθοποιό από ΕΛ σειρές.

Οι άλλοι ρόλοι ανύπαρκτοι και μάλλον βαρετοί.Συμπαθητική η στρουμπουλή γραμματέας που ήταν καλή στον ρόλο της.

Το σενάριο ανύπαρκτο έως μάπα ολκής.

Το πρώτο μέρος ήταν τελείως cringe,τα άλλα παλευόταν με λίγη υπομονή(ή μάλλον αγνόησή).

Τα εφέ ωραία,συμπαθητικές μάχες όπως και η παραγωγή με στολές κ.ο.κ. πολύ προσεγμένα.Πολύ καλή μουσική υπόκρουση επίσης.

Οι κακοί επίπεδου γκαργκαμέλ και πολύ λέω, η κακή τύπισσα με την μουτσούνα έμοιαζε με καρικατούρα εβραίου Ιγκορ από το young Frankestein.Σατανικό γέλιο με τον στρατηγό για να δέσει το γλυκό.

Πολύ γέλιο γενικά και όχι για τους σωστούς λόγους, τόσο cheese δεν έχω ξαναματαδεί στο σινεμάς.

Από την άλλη, ήταν τόσο...ιδιαίτερη που πέρασε η ώρα, αν και σίγουρα εάν κόβανε κανένα μισάωρο θα ήταν καλύτερα.

Περίμενα κάτι, πολύ, πολύ καλύτερο να πω την αλήθεια.Όχι τις περιπέτειες της Ζήνας στην μεγάλη οθόνη.

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο τον κινηματογραφο.Καταρχας να πω οτι μου αρεσε το BvS,παρα τα φανερα προβληματα που ειχε σαν ταινια.

Εε το wonder woman δεν μου αρεσε καθολου.Πολυ βαρετη-κακη ταινια.Οι σκηνες δρασης ηταν πολυ κακες με εξαιρεση 2 απο αυτες.

Η Gadot στο ρολο της wonder woman ταιριαζει απιστευτα.

Δυστηχως το περιμενα παντως να μην μου αρεσει γιατι οταν διαβαζα-ακουγα reviews και το πρωτο πραγμα που αναφερανε ολοι ηταν επιτελους γυναικα super hero σε πρωταγωνιστικο ρολο και με γυναικα σκηνοθετη σημαινει οτι απλα δεν τολμουσε κανεις να πει τιποτα οπως αναφερει ο killik πιο πανω.

To batman vs superman ήταν έκτρωμα ρε συ τι σου άρεσε σε αυτό. Δεν έχω δει ακόμα το wonder woman.

Δημοσ.

Ειδα και εγώ την ταινία. Ενα 6/10 απο μένα.

πφφφφ.....στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

- Εννοείται καλύτερο από το batman vs superman.

- Εννοείται καλύτερο από τους Πειρατές.

- Εννοείται χειρότερο από το batman begins (καλά δεν συζητάμε καν για το the TDK)

- Εννοείται χειρότερο από το Avengers

Δημοσ.

Εγω μια χαρα την βρηκα,οχι τιποτα αριστουργημα του 21ου αιωνα,αλλα μια καλη προσπαθεια σε σχεση με οτι εχει βγαλει το dc cinematic universe μεχρι τωρα.Δραση καλη και μαζι με τα πολυ ωραια soundtrack το ανεβαζε αρκετα,γρηγορος ρυθμος και εξελιξη χωρις να βαριεσαι,δραματακι κλασικα και λογω του πολεμου,οι χαρακτηρες με εξερεση Gadot-Pine αν και ηταν συμπαθητικοι δεν εκαναν και τιποτα σπουδαιο.Η σκηνοθεσια σαφως ανωτερη απτα προηγουμενα,ειδαμε πιο καθαρες σκηνες χωρις πολλα κουνηματα καμερας και επιτελους και καποιες μαχες πρωι,αν και η τελικη ηταν βραδυ(ευτυχως βλεπαμε και κατι :P ).

Οι κακοι ηταν γτπ τελειως,ωρες ωρες ηταν λες και εβλεπα καρτουν οταν και καλα εδειχνα "ποσο κακοι ειναι" και με επιανε νευρικο γελιο

ευτυχως μετα ηρθε ο αρουλης και καπως εφτιαξε η κατασταση αν και περιμενα να δω κατι παραπανω(το βαζω σε spoiler γιατι δεν ξερω αν πιανεται ή οχι)

Οπως ειπα καλη προσπαθεια και ειναι ισως η καλυτερη ταινια της dccu μαζι με το man of steel(εννοωντας μονο τις 4 μεχρι στιγμης ταινιες που θεωρουνται στο dccu) και μην διαβαζω για σεναρια και λοιπα λες και βλεπουμε το seven ή to fight club,σε μια ταινια που εχει σχεση με μια αμαζονα στο β παγκοσμιο,ελεος δηλαδη.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω μια χαρα την βρηκα,

Ειμαι σιγουρος οτι αν δινατε 8ευρω το ατομο ισως ησουν λιγο πιο αυστηρος :P

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος οτι αν δινατε 8ευρω το ατομο ισως ησουν λιγο πιο αυστηρος :P

Αν εδινα τοσα δεν θα επερνα ποπ κορν κτλ,ενω τωρα πηρα και μου βγηκε πιο ακριβα,αρα το ιδιο ειναι :P

Δημοσ.

Αν δώσεις παραπάνω λεφτά για εισιτήρια η ταινία γίνεται πιο ωραία δηλαδή και το αντίστροφο?

Όλες οι ταινίες που κατεβαζω δλδ είναι για Όσκαρ? Μάλιστα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δώσεις παραπάνω λεφτά για εισιτήρια η ταινία γίνεται πιο ωραία δηλαδή και το αντίστροφο?

Όλες οι ταινίες που κατεβαζω δλδ είναι για Όσκαρ? Μάλιστα.

Εάν δώσεις πολλά, νιώθεις ότι σε "έκλεψαν".Το αρνητικό θα "χτυπάει" χειρότερα.

Εάν είναι φτηνό το εισιτήριο, στα @@ σου εάν είναι και μέτρια η ταινία.Πέρασε η ώρα και δεν θα μείνεις στα κακά της ταινίας.

Είναι θέμα ψυχολογίας, όσο ναναι τα υπολογίζεις αλλιώς εάν πληρώσεις πολλά.

• Like 3
Δημοσ.

Εάν είναι φτηνό το εισιτήριο, στα @@ σου εάν είναι και μέτρια η ταινία.Πέρασε η ώρα και δεν θα μείνεις στα κακά της ταινίας.

Εμενα πιο πολυ με ανησυχει το χασιμο 1 1/2 ωρας απο τη ζωη μου αν ειναι μαπα η ταινια παρα τα 3€ παραπανω ,χεχε

Και αμα η ταινια δηλαδη ηταν τελικα γαματη και ουαου θα πρεπει να παω στο ταμειο να δωσω κατι παραπανω ? :-)

ignore me βαριεμαι στη δουλεια ...... :ph34r:

Δημοσ.

Σόρυ ρε παιδιά, αλλά εσείς τις προσδοκίες για μία ταινία τις δημιουργείτε με βάση την τιμή; Λες και κοστολογείται η ταινία με βάση την ποιότητά της, lol.

Αν πηγαίνετε σε ταινίες μη γνωρίζοντας τι να περιμένετε και κρίνετε μόνο βάση τις τιμής, θα πρέπει να εκνευρίζεστε πολύ συχνά στον κινηματογράφο πάντως. :D

Δημοσ.

Σόρυ ρε παιδιά, αλλά εσείς τις προσδοκίες για μία ταινία τις δημιουργείτε με βάση την τιμή; Λες και κοστολογείται η ταινία με βάση την ποιότητά της, lol.

Αν πηγαίνετε σε ταινίες μη γνωρίζοντας τι να περιμένετε και κρίνετε μόνο βάση τις τιμής, θα πρέπει να εκνευρίζεστε πολύ συχνά στον κινηματογράφο πάντως. :D

Προσωπικά εξήγησα την λογική μου.

Είναι θέμα ότι θα "πονέσει" περισσότερο μια βαλούτα,εάν έδωσες 15€ για το IMAX,παρά εάν δώσεις 5€ με κουπόνι-προσφορά.

Δημοσ.

Νομιζω οτι στη σημερινη εποχη,με τοσα site απο γνωμες κριτικων και απλων χρηστων δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις αν μια ταινια θα σου αρεσει ή οχι πριν την δεις,οποτε και το ποσα λεφτα θα ξοδεψεις για την προβολη της ταινιας μπορεις να τα διαχειριστεις αναλογως.

Προσωπικα αν δωσω λεφτα για ολοκληρο το εισητηριο και δεν μου αρεσει η ταινια δεν θα την κραξω παραπανω ουτε θα ειμαι πιο αυστηρος,αλλα θα ξενερωσω πιο πολυ επειδη θα μπορουσα να παω να δω μια καλυτερη ταινια και οχι για τα 3-4 ευρω παραπανω που εδωσα(οτι εγινε με το conjuring 2 που ειχα παει).Στην τελικη δεν παω gold class να δωσω 20+ ευρω .

Τεσπα ειναι offtopic αυτα που λεμε η Wonder Woman παντως καλη ηταν :P

Δημοσ.

Προφανως γιατι σου κανει εντυπωση? Ενταξυ αν καποιος πηγαινει cinema 2 φορες τον χρονο λογικο ειναι να μην δωσει σημασια σε ολα αυτα.

Αλλα για τους περισσοτερους απο μας που τιμαμε cinema λογω ολων αυτων των ταινιων με υπερ ηρωες ή τελος παντων με εφε ειναι λογικο να παιζει οσο να ναι τον ρολο του και αυτο.

προφανως και παιζει το παραπανω ρολο.

Το οτι το BvS ηταν κακη ταινια το γνωριζαμε πριν την δουμε(οι περισσοτεροι στο παρον τμημα των ταινιων). Αλλιως ομως θα χτυπησει σε καποιον που εδωσε 7.5 και 8ευρω για αυτο και αλλιως σε καποιον που εδωσε 2.5ευρω(αυτους που βλεπουν μονο δωρεαν κλασσικα δεν ειναι αξιοι αναφορας).

Προσωπικα ακριβως επειδη βλεπω γενικα οτι οι ταινιες αυτου του ειδους των τελευταιων ετων δεν ειναι και οτι το καλυτερο σε γενικες γραμμες γιαυτο και

1)ενημερωνομαι πριν δω την ταινια να ξερω τι να περιμενω

2)αν δω οτι ειναι μετρια τα πραγματα(και αποφασισω να την δω)τοτε θα γινει με το αναλογο αντιτιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...