Προς το περιεχόμενο

iphone 6 no bar signal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,πριν ενα μηνα μου κανανε αντικασταση ενος iphone 6 απο την document,με την παραλαβη της συσκευης στην εκδοση 8.4.1 παρατηρησα πως οταν ειχα μια γραμμη στο κινητο και ενω θα εχανε το σημα θα εγραφε καμια υπηρεσια τοτε αναμεσα σε αυτο το διαστημα και οι 5 κουκιδες ηταν κενες και εγραφε το ονομα του παροχου (vodafone) να σημειωσω πως η καρτα sim δεν ειναι κομμενη,κα επισης με restore & set up as new παλι μου εκανε τα ιδια...αυτη την στιγμη το κινητο το εχω στειλει στην i-system και ο τεχνικος που το παρελαβε μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο και πως εκεινη την στιγμη εχει ακομα επικοινωνια με την vodafone...το εχει δει ποτε κανεις αυτο?στο προηγουμενο που ειχα δεν το ειχε εμφανισει ποτε,ουτε στα προηγουμενα iphone 4,4s,5s το εχω αυτο το θεμα,παραθετω screenshot.παρακαλω πολυ τα φωτα σας.

post-170594-0-71719700-1453244007_thumb.png

Δημοσ.

Δηλαδή αυτό που παρατήρησες σαν πρόβλημα είναι πως αντι να γράφει καμιά υπηρεσία γράφει σκέτο το Vodafone με καμιά μπάρα; 

Εγώ απ' τα λίγα που ξέρω και από αυτά που αντιλαμβάνομαι πως συμβαίνουν με το σήμα του iphone είναι:

1) πως αυτό που κάνει το κινητό είναι να σου δίνει τρεις επιλογές δικτύου, ή 4g ή 3g ή 2g ώστε να επιλέξεις εσύ μια και μόνο απ' αυτές ανάλογα με τη περιοχή (αν υποστηρίζει ή όχι τα δίκτυα 4g/3g) που βρίσκεσαι και τη κατανάλωση μπαταρίας που θες να έχει.

2) όταν δεν πιάνει στη περιοχή που είσαι σήμα 4g ή 3g και έχεις επιλεγμένα ένα από αυτά τα δυο σου δείχνει 0 σήμα, ενώ αυτό συνεχίζει να δουλεύει στη κατώτερη βαθμίδα (π.χ σε 3g αν έχεις επιλέξει 4g και σε 2g αν έχεις επιλέξει 3g ή 4g και δεν υπάρχει καθόλου ταχύ δίκτυο)

3) Το ότι δεν έλεγε καμία υπηρεσία άρα σημαίνει πως αν απλά το γύριζες απ' τις ρυθμίσεις σε μόνο 3g ή σε μόνο 2g δίκτυο θα είχες τουλάχιστον 1 κουκίδα σήμα.

4) Καμιά υπηρεσία θα σου δείξει μόνο στη περίπτωση που δεν υπάρχει πλέον καθόλου δίκτυο, ούτε καν 2g

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή αυτό που παρατήρησες σαν πρόβλημα είναι πως αντι να γράφει καμιά υπηρεσία γράφει σκέτο το Vodafone με καμιά μπάρα; 

ακριβως αυτο,οπως ειναινστην φωτογραφια..και δεν το εχω δει ποτε σε τοσα χρονια χρησης iphone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...