MpakiS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. έχω το λάπτοπ compaq presario cq61. πατάω το κουμπί να ανοίξει, ανοίγει το λαπτοπ μπαίνει στα windows κανονικά και μετά από ένα λεπτό το λαπτοπ σβήνει. ξανά πατάω να ανοίξει το λαπτοπ και αυτή τη φορά δεν προλαβαίνει καν να μπει στα windows και σβήνει... όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει...ευχαριστώ
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Υπερθέμανση ίσως; Το έχεις καθαρίσει ποτέ μέσα;
MpakiS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το άνοιξα το καθάρισα αλλαξα και πάστα αλλα τιποτα!!! το ιδιο κανει παλι Α και κάτι ακόμα. όταν το λαπτοπ έχει πάνω την μπαταριά παίρνει μπρος μόνο...όταν δεν έχω την μπαταριά και το έχω μόνο με ρεύμα πατάω να ανοιξει δινει λιγο ρευμα και ξανα σβηνει...οταν βαζω την μπαταρια πανω ανοιγει το λαπτοπ και μετα απο ενα λεπτο σβήνει ξανα...
SPANK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μήπως ο φορτιστής εχεις πρόβλημα και δεν δίνει σωστά ρεύμα .. δες και θερμοκρασίες με το hwmonitor
MpakiS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 θερμοκρασιες πως μπορω να δω αλλιώς οταν δεν ανοιγει το λαπτοπ? επισης η μπαταρια ειναι φουλ και σβήνει το λαπτοπ απο μόνο του.δεν ξερω τι να πω....
nikοs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω πως το θέμα σου είναι οι Θερμοκρασίες... Τσέκαρε μήπως ήθελε thermal pads και όχι πάστα στα γραφικά...Μήπως δεν έχει συνδέσει το fan της ψύξης στην μητρική και τέλος άνοιξε τον ανεμιστήρα και καθάρισε τον εσωτερικά γιατί πιάνει ένα στρώμα από χνούδια.
MpakiS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 το προβλημα το ειχε πριν καθαρισω το λαπτοπ...οταν το καθαρισα και αλλαξα παστα παντου καθαρισα και το ανεμηστηρακι και την ψυκτρα...ολα κομπλε ειναι συνεδεμενα και δουλευουν...παιζει να ειναι απο το φορτιστη και απο την μπαταρια....???
Euclides Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 το προβλημα το ειχε πριν καθαρισω το λαπτοπ...οταν το καθαρισα και αλλαξα παστα παντου καθαρισα και το ανεμηστηρακι και την ψυκτρα...ολα κομπλε ειναι συνεδεμενα και δουλευουν...παιζει να ειναι απο το φορτιστη και απο την μπαταρια....??? Όχι. Η συμπεριφορά που περιγράφεις, είναι κλασσική συμπεριφορά υπερθέρμανσης. Κάτι δεν έχεις κάνει καλά, στον καθαρισμό που λες ότι έκανες. άνοιξες τον ανεμιστήρα να καθαρίσεις τα fins που εναλλάκτη όπως στο video? μήπως έβαλες πάστα στο northbridge αντί για pad?
MpakiS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αδερφε αυτο το κανει το λαπτοπ πριν καν το ανοιξω και να το καθαρισω...και δοξα το θεο εχω ανοιξει και αλλα λαπτοπ για καθαρισμα. εγω απλα ρωτάω μηπως και ειναι κατι αλλο περα απο θερμοκρασιες...ολα αυτα που μου λες να τα κανω τα εκανα γιατι και γω με το που ειδα τι κανει το λαπτοπ υπεθεσα οτι ειναι θερμοκρασιες...τα καθαρισα ολα και παλι το λαπτοπ κανει το ιδιο πραγμα....
Euclides Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αδερφε αυτο το κανει το λαπτοπ πριν καν το ανοιξω και να το καθαρισω...και δοξα το θεο εχω ανοιξει και αλλα λαπτοπ για καθαρισμα. εγω απλα ρωτάω μηπως και ειναι κατι αλλο περα απο θερμοκρασιες...ολα αυτα που μου λες να τα κανω τα εκανα γιατι και γω με το που ειδα τι κανει το λαπτοπ υπεθεσα οτι ειναι θερμοκρασιες...τα καθαρισα ολα και παλι το λαπτοπ κανει το ιδιο πραγμα.... Δεν αμφισβήτησα τις ικανότητές σου. Και τι ακριβώς έκανες από αυτά που είπα? Αντικατέστησες το pad με paste? Τότε αυτό είναι το πρόβλημά σου.
ssotoss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το άνοιξα το καθάρισα αλλαξα και πάστα αλλα τιποτα!!! το ιδιο κανει παλι Α και κάτι ακόμα. όταν το λαπτοπ έχει πάνω την μπαταριά παίρνει μπρος μόνο...όταν δεν έχω την μπαταριά και το έχω μόνο με ρεύμα πατάω να ανοιξει δινει λιγο ρευμα και ξανα σβηνει...οταν βαζω την μπαταρια πανω ανοιγει το λαπτοπ και μετα απο ενα λεπτο σβήνει ξανα... Αφόρτιστη μπαταρία και καμμένος φορτιστής; (στην καλύτερη περίπτωση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα