Serbinhio Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Επίσης ο ίδιος γράφει: Ποιός λόγος υπάρχει να αλλάξει το λειτουργικό του σύστημα? Του εγγυάσαι ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την αλλαγή? Επίσης, ακόμα και αν δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, τι ουσιαστικό θα κερδίσει? large_2289_p1040_if-it-works-dont-fix-it_4_1.jpg Απο αποψη ασφαλείας και μόνο, λογικό είναι οτι ενα παλαιό λειτουργικό θα έχει μικρότερη προσοχή απο την εταιρία. Για τα XP δεν το συζητάω ΚΑΝ..Η υποστήριξη τους έχει τελειώσει και καλύτερα είναι να πάρεις ενα σουροτήρι απο τα ΧΡ...Αυτο είναι ενα πολύ σημαντικό ζήτημα που δεν δίνει σημασία κανένας.. Αλλαξε σε 10αρια. είναι πολύ σταθερό στις περισσότερες των περιπτώσεων και αυτή τη φορα η μικροσοφτ έχει κάνει καλη δουλεια, όπως και με τα 7αρια, είναι καλη στιγμή να αναβαθμήσεις. Επίσης, στο τί θα του προσφέρει ένα συγχρονο λειτουργικό είναι ασφάλεια, σταθερότητα, ευκολία, και ταχύτητα. Οπως και πολλά αλλα. Και επισημαίνω ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!
thleorasakias Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 εαν δεν τρελενεσαι μην τα βαλεις...αν ναι βαλτα και απενεργοποιησε το update των windows αν ειναι σχετικα παλιο το συστημα γιατι θα σου βγαλει πολλα κουλα...εμενα δουλευε μια χαρα 4 μηνες και απο ενα Update μολις ανοιγα τον υπολογιστη μαυρη οθονη..περασα ξανα τα windows 10 και οταν ηρθε παλι το update το προβληματικο παλι τα ιδια...μολις απενεργοποιησα τις αυτοματες ενημερωσεις δουλευουν αψογα
Euclides Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Επίσης, στο τί θα του προσφέρει ένα συγχρονο λειτουργικό είναι ασφάλεια, σταθερότητα, ευκολία, και ταχύτητα. Οπως και πολλά αλλα. Και επισημαίνω ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!! Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί τα Windows 10 είναι ασφαλέστερα, πιο σταθερά, και ταχύτερα από τα Windows 7 ή τα Windows 8?
ntg1980 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ό,τι αφορά την άποψη του Serbinhio, σε κάποια θέματα συμφωνώ, σε κάποια όχι.Σε τι είναι ταχύτερα απ'τα 7άρια? Ο χρόνος έναρξης και τερματισμού αν κάποιος έχει κάνει καθαρή εγκατάσταση σε SSD είναι "εμφανώς" ταχύτερος τόσο στα 10άρια, όσο και στα 8άρια. Αυτό δεν σημαίνει πως τα 7άρια σε SSD δεν ανταποκρίνονται αξιοπρεπώς, αλλά τα 8 & 10 είναι μπροστά. Ανάβω το PC και είμαι σε λιγότερο από 10" ήδη μέσα στο λειτουργικό και όλα ανταποκρίνονται άμεσα.Επίσης τα Windows 10 σε σχέση με τα 7άρια είναι εμφανώς ταχύτερα και στην εγκατάσταση updates (πάντα μιλάω για SSD - διότι έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο λογισμικά σε SSD και μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης).Mε απλό σκληρό δίσκο και παλιό hardware δεν βρίσκω ιδιαίτερη διαφορά, οπότε εκεί το μόνο που παίζει ρόλο είναι τι αρέσει στον άλλον να βλέπει "αισθητικά" στην οθόνη του & τι έχει συνηθίσει να βρίσκει και που.Για τα 8άρια... δυστυχώς δεν με έπεισαν ό,τι αφορά το interface τους, κι ίσως αυτό να ήταν και το στραβοπάτημα τους & δεν κατάφεραν να καθιερωθούν στο ίδιο ποσοστό χρήσης που καθιερώθηκαν τα 7 μέσα στα πρώτα 2 χρόνια κυκλοφορίας τους. Άλλαξαν (απότομα) κάποια πράγματα που σε άλλους άρεσαν/βόλεψαν, ενώ άλλους δεν τους έκαναν. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να δουλέψω με 8άρια, δεν μου άρεσαν καθόλου, άσχετα απ'το αν είναι αξιοπρεπέστατα σε θέμα ταχύτητας!Στο θέμα ασφάλειας... όσο υποστηρίζονται απ'την Microsoft, θεωρώ πως δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα. Εκεί διαφωνώ με τον Serbinhio.
giannisrog Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 δεν θα βάλω ακόμα..αφού είμαι μια χαρά με τα 7 δεν αξίζει πιστεύω να δημιουργήσω από μόνος μου προβλήματα.αν προκύψει πρόβλημα το επόμενο λειτουργικό μου θα είναι τα 10 σίγουρα.. 2
Sprou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 εαν δεν τρελενεσαι μην τα βαλεις...αν ναι βαλτα και απενεργοποιησε το update των windows αν ειναι σχετικα παλιο το συστημα γιατι θα σου βγαλει πολλα κουλα...εμενα δουλευε μια χαρα 4 μηνες και απο ενα Update μολις ανοιγα τον υπολογιστη μαυρη οθονη..περασα ξανα τα windows 10 και οταν ηρθε παλι το update το προβληματικο παλι τα ιδια...μολις απενεργοποιησα τις αυτοματες ενημερωσεις δουλευουν αψογα Αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον ανωτέρω και έτσι σκοπεύω να μείνω στα 8. Γνωμη μου ,αστα να δουλέψουν τα 10 για κανά χρόνο ακομα και μετά το ξανασυζητάμε.. 2
giannisrog Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον ανωτέρω και έτσι σκοπεύω να μείνω στα 8. Γνωμη μου ,αστα να δουλέψουν τα 10 για κανά χρόνο ακομα και μετά το ξανασυζητάμε Εχεις δικιο..
gnsX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν έχει θέμα με κάποιο πρόγραμμα ή συσκευή ή με το privacy τότε να βάλεις. Τα 10 είναι καλύτερα απ΄όλες τις απόψεις 1
giannisrog Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν έχει θέμα με κάποιο πρόγραμμα ή συσκευή ή με το privacy τότε να βάλεις. Τα 10 είναι καλύτερα απ΄όλες τις απόψεις το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με κάποιο πρόγραμμα..και ακριβώς για αυτό το λόγο μένω στα 7, για να είμαι σίγουρος..Όσο για το privacy εννοείτε πως έχω πρόβλημα αλλά πιστεύω σχεδόν η ίδια παρακολούθηση μπορεί να γίνεται και στα 7..και όταν λες καλύτερα από όλες τις απόψεις ,πιστεύω είναι τι ζητάει ο καθένας..εγώ ας πούμε θέλω απλότητα,για αυτό και δεν μου αρέσουν τα 8.1..Ότι και να θέλω να κάνω στα 7 το βρίσκω αμέσως,για τα 10 δεν είμαι τόσο σίγουρος.. 1
Angelcrow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά όσον αφορά την απλότητα θεωρώ τα 10αρια το πιο απλό λειτουργικό της Microsoft. Τώρα όσον αφορά το spying θα προτιμούσα την έκδοση pro από home σε window 10. Δουλεύω στο σπίτι τα 7αρια ακόμα μιας και η HD 4850 δεν είναι συμβατή.
ougxar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 κρατας ενα ghost image με τα 7αρια και δοκιμαζεις αν θες τα 10 χωρις αγχος. 3
cosmos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αφού λέει ο ίδιος ότι τα έχει σε φορητό και μάλιστα είναι ικανοποιημένος...άρα πιθανολογώ είναι θέμα βαρεμάρας να τα ξαναστήσει στον σταθερό του. Πάντως εγώ βαριέμαι απο 8,1 να περάσω σε 10 και να σετάρω...(λειτουργούν και οκ τα 8.1) άρα θα παω σε 10ρια...την επόμενη φορά που θα εχω αφορμή για φορμάτ....και ελπίζω να αργήσει
kpav Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 κρατας ενα ghost image με τα 7αρια και δοκιμαζεις αν θες τα 10 χωρις αγχος. ΣΩΣΤΟΣ
sistah Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 κρατας ενα ghost image με τα 7αρια και δοκιμαζεις αν θες τα 10 χωρις αγχος. Και εγω αυτο εκανα. Εαν ειναι για δουλεια το pc προτεινω να μεινεις στα σιγουρα 7, εαν ειναι για casual browsing/gaming μπορεις να κανεις το ghost και να δεις τα 10. To μεγαλυτερο issue για μενα ηταν οι drivers ηχου και αυτο γιατι οι κωλο VIA ειναι για τα μπαζα. Oλα τα αλλα δουλευουν. Θελει setup βεβαια οσο αναφορα το telemetry και αλλαγες στο Policy για να μην κανει auto updates κτλ αλλα κατα τα αλλα αμα σε ψηνουν βαλτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα