giannisrog Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα..έχω windows 7 και επειδή μου αρέσει η απλότητα στα λειτουργικά δεν έβαλα τα 8.Έχω βάλει τα windows 10 σε ένα παλιό λαπτοπ και είμαι ικανοποιημένος.Σκέφτομαι να τα βάλω και στο pc το δικό μου.Εσείς τι μου προτείνετε; Έχουν προβλήματα ακόμα; Τα προγράμματα και τα παιχνίδια θα ειναι συμβατά; Εσείς τι λειτουργικό χρησιμοποιείτε; Και γενικα θα ηθελα να ξερω αν κάποιος αντιμετώπισε προβλήματα.. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2016 από giannisrog
giannisrog Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 επισεις ξερετε αν υπάρχει θεμα αν δεν ειναι γνήσια;;
stefant24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 <p>επισεις ξερετε αν υπάρχει θεμα αν δεν ειναι γνήσια;;</p> Έχω σε έναν απλο τους υπολογιστές μου τα home πειρατικα και δεν έχω πάθει τίποτα
ntg1980 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τα χρησιμοποιώ εδώ & μήνες χωρίς προβλήματα και δεν σκοπεύω να τ'αλλάξω, επειδή έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Βέβαια έχω νέο PC & δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με drivers! Θα σου συνιστούσα να κατεβάσεις το Upgrade Assistant των Windows 8.1 & να ελέγξεις τα αποτελέσματα του (μετά από έλεγχο του συστήματος σου). Δεν υπάρχει για Windows 10, αλλά θα σου εμφανίσει τα ίδια αποτελέσματα.Πρόβλημα με προγράμματα επίσης δεν αντιμετώπισα. Για παιχνίδια δεν σου εγγυώμαι κάτι, δεν κατέχω! Ας απαντήσει άλλος.Τώρα ό,τι αφορά τα μη γνήσια Windows... δεν γνωρίζω κάτι (και πέρα απ'αυτό ρωτάς σε "λάθος" forum ό,τι αφορά σπασμένα & πειρατικά λειτουργικά, θα κλειδωθεί το topic - οπότε το προσπερνάμε σαν να μην ρώτησες τίποτα)! Πάντως δεν σου συνιστώ να κάνεις αναβάθμιση, αλλά καθαρή εγκατάσταση. Θα έχεις πολύ καλύτερες επιδόσεις.
giannisrog Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 επειδή είναι όλα οκ με τα windows 7 δυσκολεύομαι να αποφασίσω να τα αλλάξω..
DeadElectron Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ακόμα και στα παιχνίδια, το windows 10 δεν εμφανίζει κάποιο ανησυχητικό πρόβλημα. Εκτός από μερικά, μεμονωμένα περιστατικά (παλιά games) σχεδόν όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια είναι playable στο λειτουργικό αυτό και μάλιστα με ίδιο performance.
Euclides Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 επειδή είναι όλα οκ με τα windows 7 δυσκολεύομαι να αποφασίσω να τα αλλάξω.. Και πολύ καλά κάνεις. Ποτέ δεν πειράζουμε κάτι, αν δουλεύει σωστά. 4
ntg1980 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Και πολύ καλά κάνεις. Ποτέ δεν πειράζουμε κάτι, αν δουλεύει σωστά. Τότε θα'πρεπε να χρησιμοποιούμε όλοι ακόμα Windows XP, κι εκείνα σωστά δούλευαν. Αν έχει παλιό PC, καλά θα κάνει να μείνει στα 7άρια. Αν έχει νέο PC & θέλει να περάσει τα 10άρια, μπορεί να τα περάσει άφοβα! Δεν θα'χει προβλήματα.
cvb~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Είναι χρηστικά και αρκετά γρήγορα τα Windows 10. Αυτό που είναι κάπως ανησυχητικό είναι το θέμα με το του είδους πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τον χρήστη ανταλλάσσονται μεταξύ του συστήματος και του κατασκευαστή του. Στο site του insomnia δίνουν ένα πρόγραμμα το οποίο υποτίθεται προστατεύει από μια κατάσταση σαν την προηγούμενη, αλλά πόσο αξιόπιστο είναι και εκείνο το πρόγραμμα;
DiversionR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να μην τα βάλεις ακόμα, σαν "φρέσκο" λειτουργικό έχει θέματα συμβατότητας με μερικά προγράμματα, πολλοί χρήστες παρατηρούν κολλήματα αν αφήσουν το pc τους αδρανή για ένα μικρό χρονικό διάστημα και φυσικά η κατασκοπεία της microsoft όπως λένε δίνει και παίρνει! Εγώ που τα δούλεψα λίγο καιρό (πριν ξαναπάω στα τιμημένα 7) τη μόνη διαφορά που είδα είναι στο αισθητικό κομμάτι, ασε που έχουν αλλάξει και ορισμένες επιλογές που άλλοτε ήταν εύκολα προσβάσιμες από το χρήστη ενώ τώρα όχι. Πάντως το παραδέχομαι γιατί είναι το μόνο λειτουργικό που αντιμετώπισε γρήγορα διάφορα θέματα ασυμβατότητας με γνωστές εφαρμογές (πολλές δεν είχαν εξ αρχής πρόβλημα!!). 1
Euclides Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τότε θα'πρεπε να χρησιμοποιούμε όλοι ακόμα Windows XP, κι εκείνα σωστά δούλευαν. Αν έχει παλιό PC, καλά θα κάνει να μείνει στα 7άρια. Αν έχει νέο PC & θέλει να περάσει τα 10άρια, μπορεί να τα περάσει άφοβα! Δεν θα'χει προβλήματα. Και που είναι το κακό να δούλευε κανείς με XP, αν αυτά υποστηρίζονταν ακόμα και αν δούλευαν χωρίς πρόβλημα σε κάποιο σύστημα?
ntg1980 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Και που είναι το κακό να δούλευε κανείς με XP, αν αυτά υποστηρίζονταν ακόμα και αν δούλευαν χωρίς πρόβλημα σε κάποιο σύστημα? ΑΝ υποστηρίζονταν ακόμα! Εδώ όμως μιλάμε για κάποιον που γράφει "Έχω βάλει τα windows 10 σε ένα παλιό λαπτοπ και είμαι ικανοποιημένος"! Ας τα δοκιμάσει & στο PC, κι ας κρίνει. Δεν λέω πως είναι κακό να μείνει στα 7άρια, αλλά δεν μπορώ επίσης να του πω "Ποτέ δεν πειράζουμε κάτι, αν δουλεύει σωστά", διότι και τα 10άρια σωστά δουλεύουν, αν υποστηρίζεται το hardware του υπολογιστή από αυτά.
Euclides Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 ΑΝ υποστηρίζονταν ακόμα! Εδώ όμως μιλάμε για κάποιον που γράφει "Έχω βάλει τα windows 10 σε ένα παλιό λαπτοπ και είμαι ικανοποιημένος"! Ας τα δοκιμάσει & στο PC, κι ας κρίνει. Δεν λέω πως είναι κακό να μείνει στα 7άρια, αλλά δεν μπορώ επίσης να του πω "Ποτέ δεν πειράζουμε κάτι, αν δουλεύει σωστά", διότι και τα 10άρια σωστά δουλεύουν, αν υποστηρίζεται το hardware του υπολογιστή από αυτά. Επίσης ο ίδιος γράφει: επειδή είναι όλα οκ με τα windows 7 δυσκολεύομαι να αποφασίσω να τα αλλάξω.. Ποιός λόγος υπάρχει να αλλάξει το λειτουργικό του σύστημα? Του εγγυάσαι ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την αλλαγή? Επίσης, ακόμα και αν δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, τι ουσιαστικό θα κερδίσει?
ntg1980 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Επίσης ο ίδιος γράφει: Ποιός λόγος υπάρχει να αλλάξει το λειτουργικό του σύστημα? Του εγγυάσαι ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την αλλαγή? Επίσης, ακόμα και αν δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, τι ουσιαστικό θα κερδίσει? large_2289_p1040_if-it-works-dont-fix-it_4_1.jpg Στη πρώτη ερώτηση, την απάντηση τη δίνει ο ίδιος του. "Έχω βάλει τα windows 10 σε ένα παλιό λαπτοπ και είμαι ικανοποιημένος.Σκέφτομαι να τα βάλω και στο pc το δικό μου". Δεν του είπε κανείς ντε και καλά ν'αλλάξει το λειτουργικό του σύστημα, αλλά επειδή σκέφτεται να το κάνει, του γράφουμε τα υπέρ και τα κατά... Ό,τι αφορά τη δεύτερη ερώτηση, γράφω σε ένα σημείο: "Αν έχει παλιό PC, καλά θα κάνει να μείνει στα 7άρια. Αν έχει νέο PC & θέλει να περάσει τα 10άρια, μπορεί να τα περάσει άφοβα". Γιατί το γράφω αυτό? Επειδή σε παλιό hardware ένα νέο λειτουργικό σύστημα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω μη υποστήριξης hardware. Με νέο hardware δεν θα έχει όμως προβλήματα, διότι χρησιμοποιώ ο ίδιος μου Windows 10 σε νέο PC και δεν έχω προβλήματα. Ό,τι αφορά τη τρίτη ερώτηση, ισχύει και πάλι η απάντηση της πρώτης ερώτησης, διότι αν δεν σκεφτόταν να τ'αλλάξει, δεν θα υπήρχε αυτό το topic. Η προσωπική μου άποψη είναι να μην το κάνει, αλλά καθαρά και μόνο για λόγους υποστήριξης hardware and not because if it works, don't fix it... or better say, because I don't like Windows 10 and my PC is running Windows 7 (which is the real reason behind all this)!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα