rania_s Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΠΜΣ στην Πολιτιστική Διαχείριση του Παντείου Πανεπιστημίου και πραγματοποιώ έρευνα με γενικότερο τίτλο «Video games και έμφυλες αναπαραστάσεις» στο πλαίσιο εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας. Η έρευνα απευθύνεται μόνο σε γυναίκες άνω των 18 που παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια σε κονσόλα, στον υπολογιστή, στο Facebook, στο κινητό κτλπ., είναι ανώνυμη και δεν έχει να κάνει με γνώσεις αλλά με απόψεις. Θα ήθελα λοιπόν να σας ζητήσω εάν μπορείτε (οι κοπέλες) να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για τη συμπλήρωσή του καθώς θα με βοηθούσατε πολύ. Εάν ακόμη μπορούσατε να πείτε σε φίλες, γνωστές σας κτλπ που ξέρετε ότι παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια να συμπληρώσουν την έρευνα, θα με βοηθούσε επίσης πολύ. Το Link της έρευνας είναι αυτό: http://videogameandgend.byethost3.com Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: το link ανοίγει μόνο σε υπολογιστή και όχι σε κινητό ή tablet. 1
Postmort3m Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΠΜΣ στην Πολιτιστική Διαχείριση του Παντείου Πανεπιστημίου και πραγματοποιώ έρευνα με γενικότερο τίτλο «Video games και έμφυλες αναπαραστάσεις» στο πλαίσιο εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας. Η έρευνα απευθύνεται μόνο σε γυναίκες άνω των 18 που παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια σε κονσόλα, στον υπολογιστή, στο Facebook, στο κινητό κτλπ., είναι ανώνυμη και δεν έχει να κάνει με γνώσεις αλλά με απόψεις. Θα ήθελα λοιπόν να σας ζητήσω εάν μπορείτε (οι κοπέλες) να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για τη συμπλήρωσή του καθώς θα με βοηθούσατε πολύ. Εάν ακόμη μπορούσατε να πείτε σε φίλες, γνωστές σας κτλπ που ξέρετε ότι παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια να συμπληρώσουν την έρευνα, θα με βοηθούσε επίσης πολύ. Το Link της έρευνας είναι αυτό: http://videogameandgend.byethost3.com Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: το link ανοίγει μόνο σε υπολογιστή και όχι σε κινητό ή tablet. Ωραίο θέμα..το έκανα το ερωτηματολόγιο αλλα πολλές ερωτήσεις ρε παιδί μου! Εχεις ρίξει πολύ δουλειά μπράβο..και φαίνεται οτι γνωρίζεις το αντικείμενο. Καλη επιτυχία σου εύχομαι
rania_s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Σ'ευχαριστώ πολύ που το συμπλήρωσες αλλά και για τα καλά και ενθαρρυντικά σου λόγια! Το ξέρω ότι είναι αρκετές οι ερωτήσεις αλλά δυστυχώς έπρεπε να είναι έτσι για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα στάσεων και απόψεων γύρω από το πεδίο. Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο που διέθεσες!
bedazzled Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μην το «τοξοβολίσετε» και αυτό το νήμα, έλεος...
MechaCorn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 τι οριζεις ως γυναικα? Ασχετο αλλα εισαι ο τύπος που κλαίει για την Παολα στο video "Leave Paola alone" στο YouTube ή το εβαλες για πλάκα το όνομα; 3
alxlightning Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ασχετο αλλα εισαι ο τύπος που κλαίει για την Παολα στο video "Leave Paola alone" στο YouTube ή το εβαλες για πλάκα το όνομα; *ο τυπος που "κλαιει" και την κραζει, ναι, αυτος ειμαι. Μην το «τοξοβολίσετε» και αυτό το νήμα, έλεος... τσεκαρε το προνομιο σου σις ανθρωπε και ασε εμας που τυχαινει να μην ανηκουμε στο διπολο ανδρας/γυναικα να εχουμε τις αποριες μας, ειδικα οταν προκειται για γκειμινγκ σε σχεση με φυλα
panther_512 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 H φίλη που κάνει την διπλωματική νομίζω είναι σαφής όσον αφορά το target group στο οποίο απευθύνεται. Αν απευθυνόταν στο LGBT group θα το ανέφερε. rania_s καλή επιτυχία με την διπλωματική σου!
alxlightning Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 H φίλη που κάνει την διπλωματική νομίζω είναι σαφής όσον αφορά το target group στο οποίο απευθύνεται. Αν απευθυνόταν στο LGBT group θα το ανέφερε. rania_s καλή επιτυχία με την διπλωματική σου! δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η αναφορα σε σεξουαλικοτητα οταν μιλαμε για ταυτοτητες φυλου και διευκρινιζω, διοτι φαινεται να υπαρχει συγχιση. καταναλωτικα, ειμαι γυναικα. με ενδιαφερει η συσκευασια. με ενδιαφερουν τα χρωματα. δεν παιζω αθλητικα γκεημζ. προτιμω σοσιαλ γκεημινγκ. κ.ο.κ.
panther_512 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αν πιστεύεις ότι είσαι γυναίκα άνω των 18, ανήκεις στο target group της έρευνας. Αν πιστεύεις ότι είσαι κάτι άλλο δέν ανήκεις στο target group της συγκεκριμένης έρευνας. Ούτως ή άλλως, καθότι θα γίνει στατιστική ανάλυση των δεδομένων, όσες περισσότερες γυναίκες συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο, τόσο πιό ασήμαντη γίνεται η συμμετοχή "εξαιρέσεων" στα τελικά αποτελέσματα.
rania_s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 τι οριζεις ως γυναικα? Καλησπέρα, ο ορισμός της γυναίκας στην έρευνα έχει γίνει βάσει του βιολογικού προσδιορισμού του φύλου και όχι του τρόπου που το φύλο επιτελείται ως κοινωνική κατασκευή. Οπότε δυστυχώς δεν μπορείς να απαντήσεις στην έρευνα. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον συμμετοχής όπως και να χει! H φίλη που κάνει την διπλωματική νομίζω είναι σαφής όσον αφορά το target group στο οποίο απευθύνεται. Αν απευθυνόταν στο LGBT group θα το ανέφερε. rania_s καλή επιτυχία με την διπλωματική σου! Σε ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να μαζευτούν αρκετές υποψήφιες!
overpower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η αναφορα σε σεξουαλικοτητα οταν μιλαμε για ταυτοτητες φυλου και διευκρινιζω, διοτι φαινεται να υπαρχει συγχιση. καταναλωτικα, ειμαι γυναικα. με ενδιαφερει η συσκευασια. με ενδιαφερουν τα χρωματα. δεν παιζω αθλητικα γκεημζ. προτιμω σοσιαλ γκεημινγκ. κ.ο.κ. Κοιταξα λιγες ερωτησεις και μερικες ειναι σωστες. Οπως πχ η 5 και 12. Ισα ισα που εμεις θεωρουμε την γυναικα κατωτερο φυλο οσον αφορα το Gaming. Οπως αναφερει και η ιδια σε μια ερωτηση, και η γυναικα ανθρωπος ειναι οποτε δεν θα επρεπε να μας φαινεται και τοσο παραξενο να υπαρχουν και γυναικες gamers. Btw μην σου φαινεται παραξενο που η συγκεκριμενη ερευνα ειναι μονο για γυναικες. Υπαρχουν ακομα χιλλιαδες για μονο το 1 απο τα 2 φυλα.
The Great George Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Όταν η κοπέλα μου άρχισε να το συμπληρώνει μου πέταγε κάθε λίγο άγρια βλέματα, should I be worried ?? Καλή τύχη με την εργασία σου !!
dimyok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 You should be worried padofla is incoming . Και μετά σου λένε για στερεότυπα .. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Κοιταξα λιγες ερωτησεις και μερικες ειναι σωστες. Οπως πχ η 5 και 12. Ισα ισα που εμεις θεωρουμε την γυναικα κατωτερο φυλο οσον αφορα το Gaming. Οπως αναφερει και η ιδια σε μια ερωτηση, και η γυναικα ανθρωπος ειναι οποτε δεν θα επρεπε να μας φαινεται και τοσο παραξενο να υπαρχουν και γυναικες gamers. Btw μην σου φαινεται παραξενο που η συγκεκριμενη ερευνα ειναι μονο για γυναικες. Υπαρχουν ακομα χιλλιαδες για μονο το 1 απο τα 2 φυλα. Βασικα δεν ισχυει το παραπανω που γραφεις παρα μονο σε χωρες οπως η Ελλαδα. Στο εξωτερικο που γενικα σε καποια πραγματα οπως το gaming ειναι πιο ανοιχτομυαλοι οι κοπελες gamers ειναι πολλαπλασιες απο της Ελλαδας,και αλλωστε υπαρχει και καλο κινητρο για αυτο για οσες ασχολουνται πολλες ωρες με το εν λογω hobby που λεγεται youtube και twitch streaming. Ισα ισα που οι Ελληνες γενικα θεωρουμαστε κατωτεροι οσον αφορα το gaming οταν καθε χρονο εχουμε τα ιδια και τα ιδια γουστα/προτιμησεις(σαν μαζα παντα)στα παιχνιδια. Οι πωλησεις αλλωστε το επιβεβαιωνουν αυτο συνεχεια http://www.gameslife.gr/greece-hellas-videogames-sales-gfk-21145 και οχι δεν φταιει σε αυτο η κριση ή τα capital controls.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα