jimvai Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα,εβαλα μια μητρικη με socket 1155 εναν ι5 2320 με socket 1155.Οταν τον αναψα το bios μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν ειναι συμβατος.Μετα κοιταξα οτι οντως δεν υπηρχε στην λιστα.Τι προβλημα μπορει να δημιουργηθει? ευχαριστω
stefant24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα,εβαλα μια μητρικη με socket 1155 εναν ι5 2320 με socket 1155.Οταν τον αναψα το bios μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν ειναι συμβατος.Μετα κοιταξα οτι οντως δεν υπηρχε στην λιστα.Τι προβλημα μπορει να δημιουργηθει? ευχαριστω Αν δεν υπάρχει στην λίστα κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται , μπορείς να μας πεις τι μητρική έχεις?
virus33 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 προφανως θα θελει καποιο bios update αλλα θα πρεπει να βαλεις πρωτα καποιον cpu συμβατο για να μπορεσεις να κανεις το update
stefant24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 προφανως θα θελει καποιο bios update αλλα θα πρεπει να βαλεις πρωτα καποιον cpu συμβατο για να μπορεσεις να κανεις το update Καλύτερα μην μπλέξει με τα bios δεν το συστήνω και άμα πέσει το ρεύμα , την έκατσες . Αλλά γενικά προσπαθώ τουλάχιστον εγώ να το αποφεύγω για πολλούς λόγους.
jimvai Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 τελικα δεν γινεται τιποτα,η μητρικη υποστηριζει μεχρι 77watt cpu ενω ο δικος μου ειναι 95watt.το πιο πιθανο ειναι να την καψω. ευχαριστω για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα