Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εβαλα μια μητρικη με socket 1155 εναν ι5 2320 με socket 1155.Οταν τον αναψα το bios μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν ειναι συμβατος.Μετα κοιταξα οτι οντως δεν υπηρχε στην λιστα.Τι προβλημα μπορει να δημιουργηθει?

ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα,εβαλα μια μητρικη με socket 1155 εναν ι5 2320 με socket 1155.Οταν τον αναψα το bios μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν ειναι συμβατος.Μετα κοιταξα οτι οντως δεν υπηρχε στην λιστα.Τι προβλημα μπορει να δημιουργηθει?

ευχαριστω

Αν δεν υπάρχει στην λίστα κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται , μπορείς να μας πεις τι μητρική έχεις?

Δημοσ.

προφανως θα θελει  καποιο bios update  αλλα θα πρεπει  να  βαλεις πρωτα καποιον  cpu  συμβατο  για να μπορεσεις να κανεις το  update

Δημοσ.

προφανως θα θελει  καποιο bios update  αλλα θα πρεπει  να  βαλεις πρωτα καποιον  cpu  συμβατο  για να μπορεσεις να κανεις το  update

Καλύτερα μην μπλέξει με τα bios δεν το συστήνω και άμα πέσει το ρεύμα , την έκατσες . Αλλά γενικά προσπαθώ τουλάχιστον εγώ να το αποφεύγω για πολλούς λόγους.

Δημοσ.

τελικα δεν γινεται τιποτα,η μητρικη υποστηριζει μεχρι 77watt cpu ενω ο δικος μου ειναι 95watt.το πιο πιθανο ειναι να την καψω.

ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...