Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Πέρυσι αγόρασα αυτό το UPS. Ήθελα να υποστηρίζει έναν ανεμιστήρα δαπέδου ισχύος 200W με σκοπό να κρατάει για παράδειγμα 10 λεπτά αν κοπεί το ρεύμα. Βλέπω όμως πως μετά από 1 χρόνο τώρα με το που πέσει το ρεύμα τις περισσότερες φορές το UPS αδυνατεί να υποστηρίξει και κλείνει κατευθείαν ο ανεμιστήρας. Δεν έχω μείνει ευχαριστημένος δηλαδή. Τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε με απογοήτευσε.

Κάπου διάβασα πως αυτά τα UPS δεν είναι φτιαγμένα για να υποστηρίζουν τέλοσπάντων μοτέρ. Ισχύει αυτό; 

Έχετε να προτείνετε κάποιο που να κάνει για τη δουλειά που θέλω; Θέλω άλλου τύπου; Τί ακριβώς; Επίσης θέλω να είναι σχετικά ελαφρύ για να είναι φορητό, πρόκειται για επαγγελματική χρήση.

Δημοσ.

κατά 99% μπαταρία off(έχει φάει τα ψωμιά της)

εκτός απο τον ανεμιστήρα,έχεις τπτ άλλο συνδεδεμένο επάνω στο Ups;;

Δημοσ.

Το APC φαίνεται πιο αδύναμο στα χαρτιά, θα κάνει καλύτερη δουλειά; Επίσης, με βολεύει να έχει μπρίζες πάνω. Εκτός τον ανεμιστήρα βάζω και μια συσκευή με leds με πολύ χαμηλή ισχύ.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Για να σου αντέξει παραπάνω το ups χρειάζεται να βάλεις έξτρα μπαταρίες εξωτερικές(έχει οδηγίες στο εγχειρίδιο 3 ή 4 http://www.skroutz.gr/c/607/mpataries-ups.html?from=catspan&keyphrase=12v+7ah),

αυτό που έχεις είναι λίγο δύσκολο να παίρνει. 

ψάξε για κάποιο 800watt ή και παραπάνω( έχει μεγαλύτερες ενσωματωμένες μπαταρίες όποτε και περισσότερα λεπτά αυτονομία).

Δημοσ.

Κάπου διάβασα πως αυτά τα UPS δεν είναι φτιαγμένα για να υποστηρίζουν τέλοσπάντων μοτέρ. Ισχύει αυτό;

Για μοτέρ χρειάζεσαι true sinewave UPS. Αλλιώς και δουλεύει σε μειωμένες στροφές και υπάρχει κίνδυνος να υπερθερμανθεί και να καεί.

• Like 3
Δημοσ.

Για μοτέρ χρειάζεσαι true sinewave UPS. Αλλιώς και δουλεύει σε μειωμένες στροφές και υπάρχει κίνδυνος να υπερθερμανθεί και να καεί.

Ελλάδα πού βρίσκω; Επίσης, σε τέτοιο μπορώ να βάλω και τη συσκευή με τα leds που λέω;

Ο ανεμιστήρας που έχω είναι Link.png Site: τέτοιου τύπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...