Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στους ινσομνιακιδες!

Λοιπων την τριτη που μας περασε εκανα παραγγελια preorder ενα gold xiaomi redmi note 3 απο την Ευρωαπικη αποθηκη του minideal!
Ελεγε οτι θα εχουν αποθεμα στις 18 χθες δλδ και που μιλησα σε τσακ πριν κανω παραγγελια με διαβεβαιωσαν οτι θα ειναι στις 18 και σε 2-3 μερες ακομα θα το εχω!

Εε φτανει δευτερα κανενα μνμα με tracking number δν ειδα και στην Σελιδα του κινητου να παραπονιεται και ακομα μια κοπελα οτι δν τις εχουν στειλει τπτ!
Μιλαω ξανα στο τσακ και μ ειπαν οτι φταιει εχει σταλει και θα το παρω συντομα και οτι θα μ  ερθει το tracking number!

Σμρα παλι δν μου ηρθε τρακινγκ και ξαναμιλαω στο τσατ!
Αυτην τν φορα μου λεει δν το εχουν παραλαβει ακομα και οτι δν φταινε αυτοι αλλα το ταχυδρομιο!
Τους ρωταω ποτε θα παραλαβω εγω το κινητο και λεει το συντομοτερο!
Λεω που ειναι τωρα το κινητο και λεει απλα στον δρομο!
Συνεχιζω να ρωταω εφτασε Ελλαδα τουλαχιστον και καναν τους κινεζουν στην κυριολεξια..

Υπαρχει περιπτωση να κανουν το γνωστο κολπακι οπως gearbest και να το στελνουν απο κινα και τζαμπα το χρυσοπληρωσα?

Βσκα με νευριασε παρα πολυ αυτη η κατασταση που δν μιλαν καθαρα τι εγινε!
Και επειδη (μαλλον γινοντουσαν παραπονα) εβγαλαν και απο την Ευρωπαικη αποθηκη τελειως το note 3 ενω πριν απλα το ειχαν σε out of stock!

Δημοσ.

Preorder και απόθεμα δεν ταιριάζουν.... Όπως και να έχει ή ζητάς τα λεφτά σου πίσω μέσω paypal ή περιμένεις. Τώρα αν κάνει τα κόλπα του Gearbest όπως λες, δεν το ξέρω. Το xiaomi-miui.gr έχουν ένα νήμα σχετικά με αξιολογήσεις μαγαζιών, όπου μπορείς να δεις. Δεν ξέρω εάν μπορείς και στο myphone.

Δημοσ.

Φιλε μου, παρομοια και λιαν δυσαρεστη εμπειρια ειχα αναφερει εδω κσι εγω.

Μου λεγαν οτι "ο ταχυδρομος δεν σηκωνει το τηλεφωνο!!!?)

Αισχος. Θελαν απλα να φανε τα λεφτα.

Μετα απο επεμβαση του πειπαλ μου επεστραφησαν κατι χηματα.

Κατευθειαν αναφορα στο πειπαλ, μην χανεις χρονο με δαθτους.

Μακρια...

Δημοσ.

μιας κ ειναι πεμπτη περιμενε μεχρι Δευτερα κ την Τριτη 26/1  ανοιξε dispute se paypal κατευθειαν (δωσε μια μικρη παραταση μεχρι Τριτη 26/1 μηπως κ φανει τιποτε) αλλιως ανοιξε case.

Δημοσ.

Λοιπων
μου ειπαν οτι αργησε το πακετο τους το ειχαν κρατημενο στα Ελτα για καποιο λογο και παρελαβαν χθες στις 21 του μηνος!
Επισης σμρα μου ειπαν οτι το εστειλα το κινητο και μεσα στις επομενες 48 ωρες θα παρω και trackign number πραγμα που δν το πολυ πιστευω γιατι ξερω πως λειτουργει ο ελτα(με το που στελνουν κοβουν ενα barcode με το νουμερακι πανω) κ μου ειπαν οτι το ταχυδρομιο αργει να δωσει τα νουμερα!
Ελπιζω ετσι να ειναι και ολα να πανε καλα και να παραλαβω απο βδομαδα γιατι αγανακτησα λιγο!
Ηδη περασαν 12 μερες απο την μερα που εκανα παραγγελια(προπαραγγελια για την ακριβια) με το ενδεχομενο να μου σταλει δευτερα και να το εχω τριτη/τεταρτη!
Λιγο ακομα να καθηστερισει και θα πιασει τυπική ημερομηνια αποστολης απο Κινα 15-20 μερες και τζαμπα τα 30 παραπανω ευρο που εδωσα...

Δημοσ.

Ηδη περασαν 12 μερες απο την μερα που εκανα παραγγελια(προπαραγγελια για την ακριβια) με το ενδεχομενο να μου σταλει δευτερα και να το εχω τριτη/τεταρτη!

Λιγο ακομα να καθηστερισει και θα πιασει τυπική ημερομηνια αποστολης απο Κινα 15-20 μερες και τζαμπα τα 30 παραπανω ευρο που εδωσα...

Μα αυτο ακριβως εχουν κανει(ουσιαστικα απο Κινα θα ερθει, δεν ειχαν αποθεμα Ελλαδα), τσαμπα τα 30€ παραπανω που εδωσες.

Δημοσ.

απο κινα στην αποθηκη τους στην ελλαδα και μετα απο την αποθηκη θα το στειλουν σε σενα πιο αργα απο απευθειας απο κινα οντως μεγαλη απατεωνια, τους κινεζους δεν πρεπει να εμπιστευεσαι ουτε λεξη ας ειναι καλα το paypal

Δημοσ.

κριμα, χαλασε το minideal (ποτε δεν ητανε τοπ αλλα ητανε καποτε σωστο στις παραδοσεις του μαγαζι) σε θεματα ακριβειας και ενημερωσης προιοντων (δειχνει να εχει σε EU ενω δεν εχει κλπ) παλι καλα που απαντησαν εστω κ καθυστερημενα και θα στειλουν τελικα το προιον. Υπαρχει βεβαια κ το paypal που δεν συγχωρει λαθη σε μαγαζια αν δεις οτι αργει παραπανω απο την αλλη εβδομαδα ζητα ακυρωση μεσω PayPal

Δημοσ.

Λοιπων

μου ειπαν οτι αργησε το πακετο τους το ειχαν κρατημενο στα Ελτα για καποιο λογο και παρελαβαν χθες στις 21 του μηνος!

Επισης σμρα μου ειπαν οτι το εστειλα το κινητο και μεσα στις επομενες 48 ωρες θα παρω και trackign number πραγμα που δν το πολυ πιστευω γιατι ξερω πως λειτουργει ο ελτα(με το που στελνουν κοβουν ενα barcode με το νουμερακι πανω) κ μου ειπαν οτι το ταχυδρομιο αργει να δωσει τα νουμερα!

Ελπιζω ετσι να ειναι και ολα να πανε καλα και να παραλαβω απο βδομαδα γιατι αγανακτησα λιγο!

Γεια σου φιλε μου εγω ειμαι η αλλη κοπελα που παρειγγειλα το κινητο με preorder για τις 18 (και καλα). Και εγω μιλησα μαζι τους σημερα και μου ειπαν και εμενα οτι I THINK <-- ετσι ειπαν ακουσον ακουσον "ithink you get the tracking number tomorrow". Οποτε περιμενω μεχρι αυριο για να δουμε αν οντως θα φανει shipped. Σχετικα με τα τζαμπα 30 euro να σου πω οτι περσι αγορασα το redmi note και με χτυπησαν τελωνειο ενα 50αρι, οποτε πλεον φοβαμαι τις παραγγελιες απο Κινα γιατι απο οτι διαβασα για Θεσσαλονικη τα τελωνεια ειναι λιγο πιο αυστηρα. Υπομονη και βλεπουμε. 

Δημοσ.

Καλα απο δευτερα αυτο μου λεν αλλα τωρα το ειπαν και "επισημα" στα σχολια του κινητου οποτε πιστευω οτι ναι ετσι ειναι!

Καλα απο Minideal δν ξαναπερνω παει με εχασαν απο πελατη(ναι χεστηκαν αλλα κατι εκανα και εγω 3 κινητα για μενα και αλλα 3 για γνωστους) σιγα σιγα ας χασουν και αυτη την πελατια μπας και γινουν οπως ηταν πριν 2-3 χρονια!
Προς το παρων μονο με το banggood ειμαι φουλ ευχαριστημενος ναι αργουν πολυ να στειλουν αλλα τουλαχιστον ειναι προθυμοι να βοηθησουν και εχουν παρα πολυ καλες τιμες (σχεδων 10-20 κατω απο τα αλλα)

Και οσο για το τελωνειο ναι και εγω την ειχα πατησει πριν 4-5 μηνες (σε ενα Meizu m2 note) αλλα απο οτι βλεπω και διαβαζω πρεπει να ειμαστε οι μονοι σε ολοι την Θεσσαλονικη πιστευω θα το ξαναρισκαρω!

Δημοσ.

Λοιπων για να μην ανοιγω νεο θεμα!
Το κινητο σταλθηκε επιτελους αλλα θα ειναι εδω Τεταρτη(αυριο μαλλον θα ειναι στο Κεντρο Διαλλογης)!

Ερωτηση πρωτη! Επειδη αυριο απογευμα πεταω και θα λειπω κανεναν μηνα μπορω να παω στο κεντρο διαλλογης και να παρω το πακετο?!
Ερωτηση δευερη! Μπορω να αλλαξω την διευθηνση?
Αμα δν μπορεσω δλδ να το παρω μεχρι αυριο να τους πω να το στειλουν στην αθηνα και να πληρωσω εννοειται τα εξτρα μεταφορικα?(χωρις ομως να παω στο καταστημα της Θεσσαλονικης που θα εχει ερθει τηλεφωνικος να γινει η συνεννοηση!)

Δημοσ.

Aπο αυτο το κινεζο(???)μαγαζο δινουν και αλλη πιο κουλη απαντηση οταν ο απελπισμενος πελατης _θυμα απεγνωσμενα ζητα το τρακιν ναμπε ( διοτι αυτο που στειλαν ειναι ψεμμα):: " ο υαχυδρομος τους δεν σηκωνει το τηλεφωνο!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...