Προς το περιεχόμενο

Microsoft Lumia 550 Review

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είμαστε σίγουροι ότι η έκδοση που κυκλοφορεί για ανεπίσημη εγκατάσταση αναβάθμισης είναι η ίδια με αυτή που κυκλοφορεί στα 550 και 950? Αν ισχύει αυτό που λέει ο Tui112 τότε είναι πιθανό τα ζητήματα να λύνονται με καθαρή εγκατάσταση.

Φίλε ilektrolo, προσπαθούσα να σου πω ότι η σύγκριση με τα specs είναι άτοπη. Από τη στιγμή που δεν έχεις την ελευθερία να επιλέξεις λειτουργικό ξέχωρα από το υλικό, πρέπει να τα εξετάζεις μαζί. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσε κανείς να κάνει την ίδια κριτική για το υλικό του iPhone... Είναι υπερτιμημένα τα WP? Εγώ λέω ότι όχι, γιατί συνολικά η εμπειρία χρήσης αξίζει τηα λεφτά της. Επίσης στα ίδια λεφτά δεν υπάρχει άλλη συγκρίσιμη επιλογή.

Αντίστοιχα τα Κινέζικα με την αμφίβολη υποστήριξη δεν είναι συγκρίσιμη επιλογή. Δεν είναι συγκρίσιμο το forum μιας κοινότητας με την υποστήριξη των Κορεατών ή του οποιουδήποτε επώνυμου Κινέζου... τουλάχιστο για μένα!

Αλήθεια έχει δοκιμάσει να βάλει W10 κανείς σε 640LTE?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιμένω να βγει το update επίσημα για το 535 για να αναβαθμίσω και το tablet Vero w10i για να έχω και μια ολοκληρωμένη εικόνα για πω τελικά τι γίνεται με αυτά τα δεκάρια γιατί εμένα πιο πολύ με ενδιαφέρει το Intergration παρά το πλήθως τον εφαρμογών. Μετά θα αναβαθμίσω και τον υπολογιστή με την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών γιατί η HD4850 δεν υποστηρίζει Windows 10.

Το δε tablet με hdmi Και Usb Hub το έχω χρησιμοποιήσει και σαν desktop αλλά όχι για gaming και είναι μια χαρά για Office και Browsing.

Στο κινητό δεν έχω βρει κάτι να λείπει από τα απαραίτητα για τις ανάγκες μου πάντως.

Η microsoft πάνω από όλα υποσχέθηκε Intergration PC-Tablet-Mobile Phone και αυτό θα αξιολογήσω προσωπικά.

To Windows Store το κατακρεούργησε από μόνη της για τα 8.1 λόγω ανακοίνωσης των Universal Applications και όλοι περιμένανε την κυκλοφορία τον Windows 10 mobile. Απλά θα δείξει η κατάσταση σε κανά χρόνο από τώρα για τις εφαρμογές γιατί είναι ακομα νωρίς κατά την ταπεινή μου άποψη.

Αλήθεια έχει δοκιμάσει να βάλει W10 κανείς σε 640LTE?

Σε 640 και 640XL που περιέργως δεν είχαν τα ίδια, έστω και μικρά, bugs. Με το τελευταίο update έγιναν πολλές διορθώσεις.

Και εγώ 640 έχω με w10 από insider και το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε κάποιες φάσεις πατάω να ανοίξει κάποια εφαρμογή και μπορεί να κάνει και 5 δευτερόλεπτα για να ανοίξει. Δεν το κάνει σε συγκεκριμένες εφαρμογές, μπορεί να το κάνει όταν πατάω να ανοίξει τις επαφές ή όταν πατάω για να δω τα sms. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό και το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι δεν είναι πολύ ευαίσθητο στην περιστροφή οθόνης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να θέλω να κοκορευτώ έχω σαν δεύτερο το 640 xl περίπου 6μηνο και W10 τον τελευταίο μήνα και δεν εχει εμφανίσει τίποτα ανησυχητικό με επιβαριμένη χρήση .

Επεξ/σία από The Great George

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...