panos_saxo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να σχεδιάσω κατά κάποιο τρόπο εγώ ο ίδιος μια διαδρομή που θέλω να κάνω με τη μηχανή. Δηλαδή να μην μου βγάζει απλά το πώς θα πάω π.χ. από την Καλαμάτα στα Γιάννενα με 2 -3 εναλλακτικές αλλά να μπορώ να σχεδιάσω εγώ μια συγκεκριμένη διαδρομή. Έψαξα λίγο , βρήκα κάτι το οποίο σου υπολογίζει και το κόστος βάσει της υπάρχουσας τιμής της βενζίνης το οποίο μ άρεσε και βολεύει πολύ , αλλά δε κατάφερα να το κάνω να δουλεψει.
elbarto Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εγω χρησιμοποιω το googlemaps. την μετατρεπω σε gpx απο εδω http://www.gpsvisualizer.com/convert_input?convert_format=gpx και στο κινητο εχω την εφαρμογη orux maps για την αναγνωση του gpx
panos_saxo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς από google map να δημιουργησεις δικια σου διαδρομη ? πως?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς από google map να δημιουργησεις δικια σου διαδρομη ? πως? Εννοειται, δινεις καθε φορα δικα σου σημεία στον χαρτη και σε παει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα