Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το xiaomi redmi 3 αλλα θελω να μάθω αν υποστηρίζει Ελληνικά και αν θα μπορέσω να το κανω ελληνικά

Δημοσ.

Εχει ελληνικα η συσκευη στην multi εκδοση.....στη συνεχεια θα αλλαξεις την rom ,θα βαλεις την ελληνικη και δεν θα εχεις προβλημα...προφανως γνωριζεις απο που θα παρεις τη rom

Υ.Γ.

Απο βιασυνη μου νομιζα οτι εγραψες redmi note 3.......

To redmi 3 ειναι ακομη στο presale......μη βιαζεσαι,περιμενε λιγακι

Δημοσ.

Εχει ελληνικα η συσκευη στην multi εκδοση.....στη συνεχεια θα αλλαξεις την rom ,θα βαλεις την ελληνικη και δεν θα εχεις προβλημα...προφανως γνωριζεις απο που θα παρεις τη rom

Υ.Γ.

Απο βιασυνη μου νομιζα οτι εγραψες redmi note 3.......

To redmi 3 ειναι ακομη στο presale......μη βιαζεσαι,περιμενε λιγακι

Το εσωσες τελευταια στιγμη.....
  • Like 1
Δημοσ.

Το εσωσες τελευταια στιγμη..

χαχαχα ναι ναι

Δεν ξερω απο που να παρω τη ρομ το redmi 3 το βρηκα στο ι-μπει 150 ευρω

Τη να κανω χελπ

φιλε μου ακομη δεν το εχει παρει κανεις στα χερια του,πoυ να βρεις rom????Υπομονη λεμε..αποκλειεται να ανεβει η τιμη του,μην ανησυχεις

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα ναι ναι

φιλε μου ακομη δεν το εχει παρει κανεις στα χερια του,πoυ να βρεις rom????Υπομονη λεμε..αποκλειεται να ανεβει η τιμη του,μην ανησυχεις

ένταξη σ'ευχαριστώ
Δημοσ.

το redmi 3 το βρηκα στο ι-μπει 150 ευρω
Τη να κανω χελπ

132 εχει (στο ebay ανεβαζουν τιμη παραπανω)

http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Redmi-3-5-0inch-HD-4G-LTE-Android-5-1-2GB-16GB-Smartphone-MTK6753-Octa-Core-1-5-GHz-OTG-Miracast---Silver-361921.html

υπομονη :)

βγαινει αρχες Μαρτιου κ λογικα θα πεσει και η τιμή του........ή θα μπει προιον προσφορας από Κίνα κ τα 130+ καλα ειναι.

Δημοσ.

132 εχει (στο ebay ανεβαζουν τιμη παραπανω)

http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Redmi-3-5-0inch-HD-4G-LTE-Android-5-1-2GB-16GB-Smartphone-MTK6753-Octa-Core-1-5-GHz-OTG-Miracast---Silver-361921.html

υπομονη :)

βγαινει αρχες Μαρτιου κ λογικα θα πεσει και η τιμή του........ή θα μπει προιον προσφορας από Κίνα κ τα 130+ καλα ειναι.

ετσι ετσι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...