Giorgos65ert Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόγραμμα που έφτιαξα σε c++ και χρησιμοποιώ τον g++ 5.3.2 και κάνω compile κάπως έτσι: g++ myfile.cpp -o mainprogram Και τελικά είδα ότι χρειαζόταν να γραφτεί σε g++ 3.3.4. Στο πρόγραμμα μου χρησιμοποιώ μόνο της standard βιβλιοθήκες. υπάρχει τρόπος να κάνω μετατροπή από 5.3.2 σε 3.3.4?
gon1332 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το binary ή το source να κάνει compile σε άλλη έκδοση; Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Γιατί να κάνεις τόσο τρελό downgrade στον compiler που χρησιμοποιείς;
Giorgos65ert Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το binary ή το source να κάνει compile σε άλλη έκδοση; Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Γιατί να κάνεις τόσο τρελό downgrade στον compiler που χρησιμοποιείς; 1) το source. 2) ζητείτε από έναν διαγωνισμό να γραφτεί σε g++ 3.3.4 δεν γνωρίζω για ποιο λόγο όμως. (δεν διευκρινίζουν αυτοί οι τύποι)
Moderators Kercyn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αν δε χρησιμοποιείς πράγματα τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα στην έκδοση 3.3.4 γιατί να έχεις πρόβλημα;
Giorgos65ert Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αν δε χρησιμοποιείς πράγματα τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα στην έκδοση 3.3.4 γιατί να έχεις πρόβλημα; Δεν γνωρίζω τι ακριβός προγράμματα έχει και δεν έχει η 3.3.4 γιαυτό φοβάμαι μήπως αν το δώσω σε 5.3.2 και δεν γίνει compile την στιγμή του compiling. Οι μόνες βιβλιοθήκες που χρησιμοποιώ είναι οι: (string,vector,algorithm,climits,iostream,sstream,fstream,map,cstdlib) θα έχω κάποιο πρόβλημα αν το δώσω σε 5.3.2? ενώ έχω αφαιρέσει όλα τα features από την c++11
Moderators Kercyn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω τι έχεις γράψει ούτε αν θα έχεις πρόβλημα (γίνεται κάποιος να δει από ποιον compiler βγήκε το binary; Αυτό πρώτη φορά το ακούω). Μήπως να τους ρωτήσεις για διευκρινίσεις; Μόνο αυτοί μπορούν να σου πουν γιατί θέλουν 3.3.4 και αν θα υπάρχει κάποια επίπτωση αν χρησιμοποιήσεις κάτι άλλο. Το πιο ασφαλές είναι να κατεβάσεις το 3.3.4 και να δοκιμάσεις να κάνεις compile από εκεί. 3
Giorgos65ert Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω τι έχεις γράψει ούτε αν θα έχεις πρόβλημα (γίνεται κάποιος να δει από ποιον compiler βγήκε το binary; Αυτό πρώτη φορά το ακούω). Μήπως να τους ρωτήσεις για διευκρινίσεις; Μόνο αυτοί μπορούν να σου πουν γιατί θέλουν 3.3.4 και αν θα υπάρχει κάποια επίπτωση αν χρησιμοποιήσεις κάτι άλλο. Το πιο ασφαλές είναι να κατεβάσεις το 3.3.4 και να δοκιμάσεις να κάνεις compile από εκεί. ωραία ευχαριστώ τον κατέβασα τον εγκατέστησα με 50 errors(τουλάχιστον μπήκε ) προσπάθησα να κάνω compile και έγινε compile κανονικά όποτε μάλλον θα δουλεύει, ευχαριστώ.
gon1332 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Όχι μάλλον. Θα δουλεύει. Ερώτηση: Σας έχουν δώσει compiler options που θα χρησιμοποιήσουν αυτοί; Ή απλά δε θέλουν C++11 και έτσι πάνε σε παλιότερο compiler;
Giorgos65ert Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Όχι μάλλον. Θα δουλεύει. Ερώτηση: Σας έχουν δώσει compiler options που θα χρησιμοποιήσουν αυτοί; Ή απλά δε θέλουν C++11 και έτσι πάνε σε παλιότερο compiler; βασικά θα το ανοίξουν σε έναν παλιό υπολογιστή linux/windows (εξαρτάτε σε τι θα το δώσεις το πρόγραμμα) οπού θα χρησιμοποιούν gcc 3.3.4 και κάτι ανάλογο στα windows (παντός όχι visaul studio), εξάλου αυτός είναι ο σκοπός να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα που θα κάνει κάποια εργασία και αυτοί θέλουν να δουν της ταχύτητες του προγράμματος. (γιαυτό νομίζω υπάρχει περιορίσιμος σε compiler, μάλλον γιατί δεν υποστηρίζει η linux εκδοσή τους νέους compilers).
Moderators Kercyn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 γιαυτό νομίζω υπάρχει περιορίσιμος σε compiler, μάλλον γιατί δεν υποστηρίζει η linux εκδοσή τους νέους compilers. ???? Γιατί να μη μπορείς να βάλεις καινούρια έκδοση σε παλιό distro;
gon1332 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ???? Γιατί να μη μπορείς να βάλεις καινούρια έκδοση σε παλιό distro; Αν εξαρτάσαι από το package manager του Ubuntu, αυτά έχεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα