rantaplan_1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα παιδια θελω να σας κανω καποιες ερωτησεις και οσοι εχουν την εμπειρια και την υπομονη ας ασχοληθουν να απαντησουν σε εναν ασχετο σαν και μενα.... Καταρχας ειμαι ενα βημα πριν την παραγγελια του κινητου αλλα την καθυστερω γιατι εχ καποιες αμφιβολιες με αυτα που διαβαζω...ολοι λενε εχουν καποιο προβλημα...αλλος με την μπαταρια αλλος με τις επαφες και τα μνμτ αλλος με τον αισθητθρα δαχτυλικων σε αλλους τρεμοπαιζει η οθονη και κλπ... ολοι το ριχνουν το σφαλμα στην ρομ γτ πολλοι παιρνουν την multi(και γω αυτη θα επελεγα γτ το θελω στα ελληνικα)τωρα οσον αφορα το θεμα μου...ξερετε αν οντως ειναι θεμα της ρομ η απλα εχει βγει προβληματικη η συσκευη?και επισης αν τελικα ειναι θεμα της ρομ γνωριζεται αν υπαρχει καποιος ειδικος στην ελλαδα ωστε αν το παραγγειλω τωρα με την multi οταν βγει η official ελληνικη ρομ να μπορει να μου το κανει αλλαγη ωστε να εχω αναβαθμισεις γιατι πραγματικα ειμαι ασχετος απο κινητα και τα αγγλικα μου σε οχι και τοσο καλη κατασταση για να ακολουθησω τα βηματα...ευχαριστω εκ των προτερων..(σας ζαλισα λιγο απλα καταλαβετε οτι δν θελω να πεταξω στον δρομο 230 ευρω την σημερον ημερα και το κινητο μου αρεσε)
ShadowSora94 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 99% είναι πρόβλημα της ρομ, συνήθως υπάρχουν τέτοια μικροπροβλήματα σε όλες τις Xiaomi συσκευές αλλά διορθώνονται μέσω updates(σχετικά γρήγορα). Να ξέρεις ότι σε αυτά τα θέματα ισχύει ο όρος "ηχηρή μεινότητα", όταν είχα πάρει το redmi 1s ακούγα απο τους περισσότερους ότι είναι τρομέρη συσκευή αλλά υπήρχαν αρκέτοι που γκρίνιαζαν για το X/Y λόγο και είχα και έγω τις ίδιες σκέψεις, τελικά έβγαλα συμπέρασμα ότι κατά 90% είναι πρόβλημα χρήστη και της rom που θα διορθωθούν. For the record ήμουν απο τους χρήστες που δεν είχα κάνενα πρόβλημα, μόνο το poor ram management αλλά μιλάμε για miui και 1gb ram. 1
Gas74 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παρτο και ολα θα πανε καλα.....κρατα το οπως ειναι αρχικα και μετα με την βοηθεια των παιδιων που ασχολουνται με τη rom θα λυσεις οτι προβλημα υπαρχει...το τηλεφωνο ειναι μπιμπελο
rantaplan_1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου...και γω θελω να πιστευω πως ειναι θεμα ρομ...σε περιπτωση ομως που βγει αναβαθμιση που τα διορθωνει ολα υπαρχει καποιος ειδικος για να κανει την αλλαγη μν κανω καμια πατατα εγω?
mikele13- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 παρτο και δεν θα το μετανοιωσεις... ολοι κανουμε υπομονη μεχρι να βγει η καταλληλη ρομ. μπες και εδω να ενημερωνεσαι...https://xiaomi-miui.gr/ 1
saruman123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Λοιπων ηρθε η ωρα μου να απαντησω Δεν θα εχεις μα κανενα απολυτος προβλημα με την Eng/Jap stable Miui 7 Βεβαια το μενου θα ειναι στα Αγγλικα(λιγο το κακο). Σε ολα τα αλλα θα εισαι μια χαρα και πιστευω υπερευχαριστημενος. Η Ελληνικη rom δημιουργει τα προβληματα που λες. Και εφοσων εισαι ασχετος μην ασχοληθεις καθολου με φλασαρισματα της Ελληνικης rom γιατι ειναι γι αυτους που το κατεχουν. Ελληνικα μπορεις να γραψεις και να λαβεις. Οι επαφες σου θα ειναι στα Ελληνικα. Και ολα αυτα αμα κατεβασεις το Play store που ειναι γελοια η εγκατασταση γιατι το κατεβαζεις απο το Κινεζικο App Store και σου κανει πληρη εγκατασταση. Για να γραψεις Ελληνικα κατεβαζεις το Go keyboard. Δεν ξερω αν θες κατι αλλο... Κατοχος του Note 3 του οποιου και σου γραφω 2
Gas74 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Λοιπων ηρθε η ωρα μου να απαντησω Δεν θα εχεις μα κανενα απολυτος προβλημα με την Eng/Jap stable Miui 7 Βεβαια το μενου θα ειναι στα Αγγλικα(λιγο το κακο). Σε ολα τα αλλα θα εισαι μια χαρα και πιστευω υπερευχαριστημενος. Η Ελληνικη rom δημιουργει τα προβληματα που λες. Και εφοσων εισαι ασχετος μην ασχοληθεις καθολου με φλασαρισματα της Ελληνικης rom γιατι ειναι γι αυτους που το κατεχουν. Ελληνικα μπορεις να γραψεις και να λαβεις. Οι επαφες σου θα ειναι στα Ελληνικα. Και ολα αυτα αμα κατεβασεις το Play store που ειναι γελοια η εγκατασταση γιατι το κατεβαζεις απο το Κινεζικο App Store και σου κανει πληρη εγκατασταση. Για να γραψεις Ελληνικα κατεβαζεις το Go keyboard. Δεν ξερω αν θες κατι αλλο... Κατοχος του Note 3 του οποιου και σου γραφω saruman oh saruman!!
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τι γιναν τα samsung ρε Νικολα;;;. Τα πεταξες στον καδο;;;
saruman123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τι γιναν τα samsung ρε Νικολα;;;. Τα πεταξες στον καδο;;;Ουου τωρααα τα εχω πουληση....Η γυναικα εχει ακομα το Galaxy S3 neo αλλα και αυτη θελει το Meizu.....
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ιεροσυλια Σαρουμαν.... Θα σε καταβροχθισουν τα ορκς με αυτα που κανεις...
saruman123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ιεροσυλια Σαρουμαν.... Θα σε καταβροχθισουν τα ορκς με αυτα που κανεις...Γιατι βρε!!!!Ειπα και εγω να αλλαξω κατηγορια να δω τη παιζει!!!
k33L Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γιατι βρε!!!! Ειπα και εγω να αλλαξω κατηγορια να δω τη παιζει!!! Kαι ειδε την αληθεια:Ρ
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εσυ ποτε το'φαγες το μπαν;;;;. Το εκτροχιασα το θεμα...
kodorevi8ulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Λοιπων ηρθε η ωρα μου να απαντησω Δεν θα εχεις μα κανενα απολυτος προβλημα με την Eng/Jap stable Miui 7 Βεβαια το μενου θα ειναι στα Αγγλικα(λιγο το κακο). Σε ολα τα αλλα θα εισαι μια χαρα και πιστευω υπερευχαριστημενος. Η Ελληνικη rom δημιουργει τα προβληματα που λες. αφού δεν υπήρχε η ελληνική τόσο καιρό καταρχάς δεν πρόλαβαν τα παιδιά να ξεκλειδώσουν καν για να μπορέσουν να βάλουν την ελληνική η multi που βάζαν τα μαγαζιά θες να πεις
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 αφού δεν υπήρχε η ελληνική τόσο καιρό καταρχάς δεν πρόλαβαν τα παιδιά να ξεκλειδώσουν καν για να μπορέσουν να βάλουν την ελληνική η multi που βάζαν τα μαγαζιά θες να πεις https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11067-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3/Εσυ ποτε το'φαγες το μπαν;;;;. Το εκτροχιασα το θεμα...Απο το καλοκαιρι που ψαχνομουν,οντως το π@@@ξ@ς!!!Kαι ειδε την αληθεια:ΡΝαι το φως το αληθινο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα