JohNickZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια. Μπορειτε να μου πειτε αν ενα λαπτοπ με την ιδια ακριβως καρτα γραφικων αλλα το ενα με 1gb αυτονομης μνημης, με ενα αλλα με 2gb εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα οταν μιλαμε για λαπτοπ? Κοιταω ενα lenovo με fullhd οθονη με 1gb και το συγκρινω με ενα αλλο με hd οθονη αλλα με 2gb RAM!!
SPANK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ουσιαστικη διαφορά οχι απλα το ενα εχει περισσότερο μνήμη που μπορεί να χρειαστεί σε εφαρμογές η παιχνίδια που θα χρειαζόντουσαν περισσότερο ram , αν δεν θέλεις να παίξεις καποιο παιχνίδι ή να τρέξεις καμια περίεργη εφαρμοργή και με 1 gb εισαι μια χαρά
JohNickZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγινε, σε ευχαριστω παρα πολυ, το θελω για βασικα παιχνιδια στυλ facebook η κατι πολυ απλο!! Θα χτυπησω το fullhd, να σαι καλα SPANK!
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Για τέτοια παιχνίδια και εφαρμογές και η απλή intel HD του επεξεργαστή σε καλύπτει.
JohNickZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Λετε να μην προχωρησω σε αγορα καλυτερης καρτας γραφικων περαν της Intel HD? Την θεωρω πολυ χαμηλου επιπεδου!!
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εαν μιλάμε για ΗD4000 και άνω,πραγματικά κάνουν για τα πάντα. Προσωπικά στο λάπτοπ έχω την 3000 στον i5 και δεν έχω χρησιμοποιήσει την 6470Μ παρα μόνο για 3D εφαργμογες. Βλέπω άνετα 1080p 60fps youtube,καλά για ταινίες δεν το συζητάμε. DXVA ON και cpu 2%,Intel HD 20%.
JohNickZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ωραιος σε ευχαριστω για το info, με εβαλες σε σκεψεις ρε παλικαρι μου, καλα ειχα παρει την αποφαση!! Θα παρω λιγο χρονο κ θα επανελθω.
Kostas93 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 σε κάρτες γραφικών αυτών των επιδόσεων δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά. δεν αξίζει να θυσιάσεις κάποιο άλλο χαρακτηριστικό για να πάρεις παραπάνω gb στην κάρτα γραφικών ούτε να πληρώσεις παραπάνω.
JohNickZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τσιμπησα το fullhd με την m330 κ το 1gb. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα