Προς το περιεχόμενο

Laptop Μ330-1GB vs M330-2GB!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μπορειτε να μου πειτε αν ενα λαπτοπ με την ιδια ακριβως καρτα γραφικων αλλα το ενα με 1gb αυτονομης μνημης, με ενα αλλα με 2gb εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα οταν μιλαμε για λαπτοπ?

Κοιταω ενα lenovo με fullhd οθονη με 1gb και το συγκρινω με ενα αλλο με hd οθονη αλλα με 2gb RAM!! 

Δημοσ.

Ουσιαστικη διαφορά οχι απλα το ενα εχει περισσότερο μνήμη που μπορεί να χρειαστεί σε εφαρμογές η παιχνίδια που θα χρειαζόντουσαν περισσότερο ram , αν δεν θέλεις να παίξεις καποιο παιχνίδι ή να τρέξεις καμια περίεργη εφαρμοργή και με 1 gb εισαι μια χαρά

Δημοσ.

Εγινε, σε ευχαριστω παρα πολυ, το θελω για βασικα παιχνιδια στυλ facebook η κατι πολυ απλο!! Θα χτυπησω το fullhd, να σαι καλα SPANK!

Δημοσ.

εαν μιλάμε για ΗD4000 και άνω,πραγματικά κάνουν για τα πάντα.

Προσωπικά στο λάπτοπ έχω την 3000 στον i5 και δεν έχω χρησιμοποιήσει την 6470Μ παρα μόνο για 3D εφαργμογες.

Βλέπω άνετα 1080p 60fps youtube,καλά για ταινίες δεν το συζητάμε. DXVA ON και cpu 2%,Intel HD 20%.

Δημοσ.

Ωραιος σε ευχαριστω για το info, με εβαλες σε σκεψεις ρε παλικαρι μου, καλα ειχα παρει την αποφαση!! Θα παρω λιγο χρονο κ θα επανελθω.

Δημοσ.

σε κάρτες γραφικών αυτών των επιδόσεων δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά. δεν αξίζει να θυσιάσεις κάποιο άλλο χαρακτηριστικό για να πάρεις παραπάνω gb στην κάρτα γραφικών ούτε να πληρώσεις παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...