Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα μια συγκεκριμενη απο το ιμπει(απο αγγλια) και ο συγκεκριμενος πωλητης εχει πουλησει 12000 τετοιες οθονες,αξιζει να την αγορασω;;

Δημοσ.

και πως θα την βαλεις μονος σου την οθονη?

εχω ενα γνωστο που θα μου την περασει το θεμα ειναι αν αξιζει να την αγορασω!αξιζει;

Δημοσ.

Δύο φορές που άλλαξα οθόνη σε iPhone (3GS & 4) με φτηνό LCD-digitizer assembly από το eBay το σκυλομετάνιωσα. Η συμπεριφορά δεν έχει καμία σχέση με την κανονική...

Καλύτερα να βρεις αυθεντική οθόνη από χαλασμένο iPhone.

Δημοσ.

Δύο φορές που άλλαξα οθόνη σε iPhone (3GS & 4) με φτηνό LCD-digitizer assembly από το eBay το σκυλομετάνιωσα. Η συμπεριφορά δεν έχει καμία σχέση με την κανονική...

Καλύτερα να βρεις αυθεντική οθόνη από χαλασμένο iPhone.

τι να πω θα ψαξω για αυθεντικη,απλα επειδη εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για την συγκεκριμενη και ηθελα να σιγουρευτω,ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

τι να πω θα ψαξω για αυθεντικη,απλα επειδη εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για την συγκεκριμενη και ηθελα να σιγουρευτω,ευχαριστω παντως!

Μπορείς να βρεις από τις αγγελίες εδώ είτε με icloud lock, είτε με άλλο πρόβλημα που είναι φθηνά και απλά θα πάρεις την οθόνη.
Δημοσ.

Μπορείς να βρεις από τις αγγελίες εδώ είτε με icloud lock, είτε με άλλο πρόβλημα που είναι φθηνά και απλά θα πάρεις την οθόνη.

εγινε φιλε μου ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...