Odyss3us Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Η επίσημη τιμή μπορεί να μην πέσει αλλά αν δεις στις αγγελίες τα προηγούμενα μοντέλα της ASUS και της DELL πουλιούνται σχεδόν αμεταχείριστα από όσους τα πήραν σε τιμές "χώμα". Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι η παραπάνω ταμπλέτα καλύπτει τις ανάγκες σου και τα χρήματα δεν είναι θέμα, τότε ΟΚ. Τελικά, ταμπλέτα με οποιοδήποτε OS είναι χρήσιμη στις 10΄΄ (4:3) και με βάρος κάτω από μισό κιλό. Και μόνο για τα ...τρέχοντα. Επίσης το laptop είναι "εργαλείο" με οθόνη πάνω από 13'' retina και τουλάχιστον i3 (και desktop OS). αυτο που λες με τις αγγελιες το παρατηρησα κι εγω με κατι Toshiba Encore, Dell Venue κλπ το κακο με αυτα ηταν οτι ηταν οι φθηνες 8ιντσες εκδοσεις Windows με hd αναλυση και κατωτατο επεξεργαστη, εγω που πηρα 8αρι με specs παρομοια με του τοπικ εκανα πρωτα ερευνα γνωριζοντας τι θα επακολουθησει μεσοπροθεσμα δλδ minor changes και επενδυσα απτην αρχη σε ενα ακριβο μοντελο αντι να δωσω ενα 300αρι και σε μια βδομαδα να ψαχνω να το πουλησω 50 ευρω κατω με τις ζελατινες οπως τη πατησαν μερικοι τωρα περι του τι ειναι εργαλειο και τι οχι, τα τελευταια 3 χρονια περασα απο 13αρι λαπτοπ σε 11αρι tablet και κατεληξα σε 8αρι τις βαριες δουλειες τις κανω στο desktop οτιδηποτε αλλο σε οποιoδηποτε μερος του σπιτιου απτο tablet εχω παρει και το Microsoft Universal Mobile Keyboard + Logitech T630 bluetooth και τα δυο και ειμαι κομπλε 1
ektor7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Άλλα έγραψα εγώ, σε άλλα απαντάς εσύ. Οι πωλήσεις στις ταμπλέτες πέφτουν παγκόσμια, αυτό είναι γεγονός. Οπως και οι πωλησεις των pc/laptop,να μη ξεχνιόμαστε! Οι ταμπλέτες με Win8 στις 8΄΄ δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά στις πωλήσεις (σε σχέση με android και apple) - και αυτό είναι γεγονός. Το ότι βγάζουν οι κινέζοι πολλά μοντέλα δεν σημαίνει ότι πουλιούνται "σαν τρελλά".Παρτίδες είναι των 5000 τμχ για να δουλεύουν τα επιδοτούμενα από την κυβέρνηση εργοστάσια. Αλλά με 80€ (σε σχέση με τα $399) πήρα κι εγώ ένα dual έτσι για να βρίσκεται, αφού έδωσα το πανάκριβο και πανλαγκάριστο note8 και το 12άρι laptop. Εσυ ρωτησες γιατι επενδυουν στα 8" tablets οι γνωστοι ΟΕΜ και οτι αν ηθελες tablet θα επερνες κινεζικο.Και σου απαντησα οτι αυτοι που επενδυουν στα 8" ειναι κυριως οι Κινεζοι και οτι ουσιαστικα οι επώνυμοι κατασκευαστες απλα βγαζουν καποια μοντελα για να υπαρχουν! Η επίσημη τιμή μπορεί να μην πέσει αλλά αν δεις στις αγγελίες τα προηγούμενα μοντέλα της ASUS και της DELL πουλιούνται σχεδόν αμεταχείριστα από όσους τα πήραν σε τιμές "χώμα". Апо τις αγγελιες ΠΟΤΕ δε ξερεις τι θα παρεις.Εσυ μπορει να αγορασει ενα apple και να σου ερθει ενα μηλο.Κατι που εχει συμβει αρκετες φορες! Οποταν ασε μας,να μη κρινουμε τις τιμες μιας συσκευης,με το τι ριχνει ο καθενας μεσα στις αγγελιες!!! Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι η παραπάνω ταμπλέτα καλύπτει τις ανάγκες σου και τα χρήματα δεν είναι θέμα, τότε ΟΚ. Ξερει αν τις καλυπτει ή οχι,ή μηπως ξερεις αν καλυπτει ή οχι και τον υπολοιπο πληθησμο της γης? Τελικά, ταμπλέτα με οποιοδήποτε OS είναι χρήσιμη στις 10΄΄ (4:3) και με βάρος κάτω από μισό κιλό. Και μόνο για τα ...τρέχοντα. Επίσης το laptop είναι "εργαλείο" με οθόνη πάνω από 13'' retina και τουλάχιστον i3 (και desktop OS). Αυτο θα το κρινει ο καθενας για τον εαυτο του και ΜΟΝΟ,με βαση τις δικες του αναγκες και οχι ΕΣΥ για ολους ολους εμας!
pcuser Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ό,τι πεις... Λυπάμαι που ξόδεψα τον χρόνο ΜΟΥ
11demian111 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Πατάει κατω Ipad pro και surface (ΟΧΙ pro). Αν έρχεται με καλο dongle που να επιτρέπει φόρτιση και σύνδεση συσκευων ταυτόχρονα ειναι λουκούμι για portable daw
alextrela172 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Γιατί 8 ίντσες μωρέ.Πρέπει να βγάλουν ένα στις 10 στην ίδια τιμή,τα έχουμε πει χίλιες φορές,είναι πολύ ακριβά τα tablets για αυτά τα specs.Αν ήταν στα 250 ευρώ θα ήταν φανταστικό. Θα βγει και 10 ίντσες.Επίσης γιατι δεν μας λες οτι και τζάμπα θες να μας το δινουν. Ρίξε την πρόταση δεν ειναι ντροπή 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 λετε οτι ναναι .. με αυτα τα χαρακτηριστικα 250?? επωνυμο? δεν υπαρχει.. το λενοβο εχει τον παλιο ιντελ και γενικα το ντελακι ειναι τελειο οσο για αντροιντ ..αστειο ..τεραστειο τηλ Πήρα στον ανηψιό μου μια ταμπλέτα Λενόβο και είναι φοβερή (στα 220 ευρώ). Αλλά... ΦΥΣΙΚΑ... iPad Αιρ δεν είναι.
anax111 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Θα βγει και 10 ίντσες. Επίσης γιατι δεν μας λες οτι και τζάμπα θες να μας το δινουν. Ρίξε την πρόταση δεν ειναι ντροπή Το θέμα είναι ότι καμιά εταιρία δεν κυκλοφορεί το αυτονόητο: 10ιντση ταμπλέτα Windows 10 με LTE και GPS. Καμιά! Δεν υπάρχει 10άρα ταμπλέτα Windows με βάρος κάτω από 700γρ. και GPS. Ενώ η τεχνολογία υπάρχει εδώ και χρόνια. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι απαγορευμένα για Windows ταμπλέτες! Και φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό. Πιστεύω πως υπάρχει απαγόρευση για αυτά τα χαρακτηριστικά από πλευράς Microsoft. Άλλη απάντηση δυστυχώς δεν υπάρχει. Φαίνεται πως υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ των μεγάλων εταιριών να μην κυκλοφορήσουν ταμπλέτες Windows με αυτά τα χαρακτηριστικά. Το γιατί είναι μεγάλη συζήτηση αλλά σαν σκεπτόμενος καταναλωτής έχω πάψει να πιστεύω στον ανταγωνισμό των μεγάλων εδώ και χρόνια. Ελπίζω η Dell να με διαψεύσει όταν βγάλει την 10άρα Veneu.
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το θέμα είναι ότι καμιά εταιρία δεν κυκλοφορεί το αυτονόητο: 10ιντση ταμπλέτα Windows 10 με LTE και GPS. Καμιά! Δεν υπάρχει 10άρα ταμπλέτα Windows με βάρος κάτω από 700γρ. και GPS. Ενώ η τεχνολογία υπάρχει εδώ και χρόνια. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι απαγορευμένα για Windows ταμπλέτες! Και φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό. Πιστεύω πως υπάρχει απαγόρευση για αυτά τα χαρακτηριστικά από πλευράς Microsoft. Άλλη απάντηση δυστυχώς δεν υπάρχει. Το γιατί είναι μεγάλη συζήτηση αλλά σαν σκεπτόμενος καταναλωτής έχω πάψει να πιστεύω στον ανταγωνισμό των μεγάλων εδώ και χρόνια. Ελπίζω η Dell να με διαψεύσει όταν βγάλει την 10άρα Veneu. Nα υποθεσω οτι το εψαξες? Για ξανα κοιτα στα site της MS,Dell,Lenovo,Asus και αλλες να δουμε αν δεν υπαρχουν windows tablets απο περσι μ'αυτα τα χαρακτηρηστικα. Φαίνεται πως υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ των μεγάλων εταιριών να μην κυκλοφορήσουν ταμπλέτες Windows με αυτά τα χαρακτηριστικά. Σοβαρα?
anax111 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά το έχω ψάξει φίλε. Έχω έτοιμα 1500 ευρώ να τα στάξω σε οποιαδήποτε εταιρία βγάλει πρώτη το εν λόγο μηχάνημα. Γράψε τα χαρακτηριστικά άμα θες να το ψάξεις και εσύ μόνος σου. 10άρα ταμπλέτα με 4gbRAM (δεν το είχα γράψει προηγουμένως αλλά είναι απαραίτητο αν θες να δουλεύει full Windows), 4G-LTE και GPS΄, βάρος κάτω από 700 gr και να τρέχει Windows 10. Αν βρεις εσύ μηχάνημα με αυτά τα χαρακτηριστικά πόσταρέ το να το δω κι εγώ.
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά το έχω ψάξει φίλε. Έχω έτοιμα 1500 ευρώ να τα στάξω σε οποιαδήποτε εταιρία βγάλει πρώτη το εν λόγο μηχάνημα. Γράψε τα χαρακτηριστικά άμα θες να το ψάξεις και εσύ μόνος σου. 10άρα ταμπλέτα με 4gbRAM (δεν το είχα γράψει προηγουμένως αλλά είναι απαραίτητο αν θες να δουλεύει full Windows), 4G-LTE και GPS΄, βάρος κάτω από 700 gr και να τρέχει Windows 10. Αν βρεις εσύ μηχάνημα με αυτά τα χαρακτηριστικά πόσταρέ το να το δω κι εγώ. Στα εχω ηδη ποσταρει,απλα δε το πηρες χαμπαρι !
anax111 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Φίλε sorry αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνετε. Κανένα από τα μοντέλα που πόσταρες δεν έχει GPS εκτός του Venue το οποίο δεν έχει 4gb RAM και έχει μόλις 64gb ssd. Διάβαζε καλύτερα τα specs πριν ποστάρεις. Σαρώνω όλη την παγκόσμια αγορά εδώ και 2 χρόνια για μηχάνημα με αυτά τα χαρακτηριστικά, και όχι μόνο μεγάλα Brand, πίστεψέ με εάν υπήρχε θα το είχα βρει. Κι επιπλέον πριν ειρωνευτείς κάποιον που γράφει για μυστικές συμφωνίες εξήγησέ μου σε παρακαλώ γιατί specs που χωρούν σε ένα Asus Zenfone δεν υπάρχουν σε 10άρα ταμπλέτα. Βρες μου μια πειστική εξήγηση που να μπορεί να σταθεί βάση των κανόνων της παγκόσμιας αγοράς και μετά κορόιδεψε την συνωμοσιολογία μου όσο θες.
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φίλε sorry αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνετε. Κανένα από τα μοντέλα που πόσταρες δεν έχει GPS εκτός του Venue το οποίο δεν έχει 4gb RAM και έχει μόλις 64gb ssd. Διάβαζε καλύτερα τα specs πριν ποστάρεις. Σαρώνω όλη την παγκόσμια αγορά εδώ και 2 χρόνια για μηχάνημα με αυτά τα χαρακτηριστικά, και όχι μόνο μεγάλα Brand, πίστεψέ με εάν υπήρχε θα το είχα βρει. Κι επιπλέον πριν ειρωνευτείς κάποιον που γράφει για μυστικές συμφωνίες εξήγησέ μου σε παρακαλώ γιατί specs που χωρούν σε ένα Asus Zenfone δεν υπάρχουν σε 10άρα ταμπλέτα. Βρες μου μια πειστική εξήγηση που να μπορεί να σταθεί βάση των κανόνων της παγκόσμιας αγοράς και μετά κορόιδεψε την συνωμοσιολογία μου όσο θες. Το GPS στα windows tablet ερχεται πακετακι με το 3G/LTE chip set! Οτι βλεπεις με LTE εχει GPS! Και το lenovo thinkpad και το MS Surface 3,εχουν GPS στα LTE μοντελα τους!Για ψαξε το λιγο! Και για να σε βοηθησω λιγο,ΕΔΩ ειναι το doc file που δινει η Microsoft,με τα πληρης χαρακτηριστηκα του surface 3. Για τις μυστικές συμφωνίες ,τι να πω?Ξερεις καλυτερα απο μενα.Εγω δε το κατεχω το θεμα! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2016 από ektor7 1
anax111 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το GPS στα windows tablet ερχεται πακετακι με το 3G/LTE chip set! Οτι βλεπεις με LTE εχει GPS! Και το lenovo thinkpad και το MS Surface 3,εχουν GPS στα LTE μοντελα τους!Για ψαξε το λιγο! Και για να σε βοηθησω λιγο,ΕΔΩ ειναι το doc file που δινει η Microsoft,με τα πληρης χαρακτηριστηκα του surface 3. Για τις μυστικές συμφωνίες ,τι να πω?Ξερεις καλυτερα απο μενα.Εγω δε το κατεχω το θεμα! Έχεις δίκιο για το Surface! Όντως διαθέτει. Για το Thinkpad ωστόσο πήρα τηλέφωνο την Lenovo Exclusive και ο υπάλληλος που ρώτησα μου απάντησε πως το Thinkpad 10 δεν έχει GPS. Το Surface 3 το είχα ψάξει το Φθινόπωρο και σε βεβαιώνω ότι η επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft UK δεν ανέφερε την ύπαρξη GPS στην συσκευή. Τώρα βλέπω πως η δυνατότητα έχει προστεθεί και μάλιστα με την ένδειξη ότι υποστηρίζει και Glonass. Συγνώμη λοιπόν αν σε είπα άσχετο. Είχες δίκιο και εγώ άδικο. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Έχεις δίκιο για το Surface! Όντως διαθέτει. Για το Thinkpad ωστόσο πήρα τηλέφωνο την Lenovo Exclusive και ο υπάλληλος που ρώτησα μου απάντησε πως το Thinkpad 10 δεν έχει GPS. Το Surface 3 το είχα ψάξει το Φθινόπωρο και σε βεβαιώνω ότι η επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft UK δεν ανέφερε την ύπαρξη GPS στην συσκευή. Τώρα βλέπω πως η δυνατότητα έχει προστεθεί και μάλιστα με την ένδειξη ότι υποστηρίζει και Glonass. Συγνώμη λοιπόν αν σε είπα άσχετο. Είχες δίκιο και εγώ άδικο. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τα lenovo ειναι μια αλλη ιστορια,οσο αφορα τα GPS στα thinkpad μοντελα της.Ειναι απο τις λιγες εταιριες που σε καποια μοντελα της(thinkpad) δε χρησιμοποιουν τη λυση του GPS+3G/LTE,αλλα προτιμουν την λυση που το chip του GPS να βρησκεται στο chip set του wireless modular(αυτη την υλοποιηση την εχω ξαναδει σε windows tablet εκτως Lenovo,μονο στο Asus vivotab note 8). Αυτο σημαινει οτι τα Lenovo thinkpad 10 εχουν GPS και αυτα που δεν εχουν 3G/LTE! Επαναλαμβανω ειναι μονο το 1% των windows tablets που χρησιμοποιουν αυτη την υλοποιηση στα windows tablets και οι περισσοτεροι προτιμουν την λυση 3G/LTE+GPS.Ακομη και η lenovo δεν ακολουθει την ιδια τακτικη στα υπολοιπα tablet της,με αυτη των thinkpad! Εδω ειναι και το PDF (απο την σελιδα 14 ξεκινα με το καινουριο μοντελο με τον x7 Z8700)με τα πληρης χαρακτηριστηκα του thinkpad 10 που δειχνει οτι υποστηριζει GPS! Οσο αφορα για τον υπαλληλο που μιλησες,ο θεος να τον ελεήσει!!! 1
Awar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αρκετά μου φαίνονται και μένα τα 400. Το xiaomi mipad2 με 2GB Ram έχει 250. Ελπίζω να βγάλουν και έκδοση με 4 βέβαια. Οι κινέζοι πάντως βγάζουν no-name ταμπλετακια με windows 10 και με 4gb RAM με τα μισα λεφτα, αν δε σε πειράζει η χαμηλότερη ανάλυση. 400 ευρά για atom δε λέει imo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα