Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αγόρασα πρόσφατα μια LG 22MP57VQ-P και επειδή δεν έχω δουλέψει ξανά IPS θέλω να ρωτήσω το εξής:

Όταν το μηχάνημα μένει σε αδράνεια και η οθόνη σβήνει, μόλις την επαναφέρω σε λειτουργία εμφανίζεται μια πλατιά κάθετη λωρίδα σαν είδωλο στη δεξιά πλευρά που σιγά-σιγά σβήνει και χάνεται μετά από 3-4 λεπτά. Επίσης, όταν δουλεύω προγράμματα όπως π.χ. illustrator κλπ και κάνω minimize το πρόγραμμα, μένει στην επιφάνεια εργασίας πάλι για 3-4 λεπτά ό,τι υπάρχει στην περιοχή σχεδίασης σαν σκιά και ειδικά όταν υπάρχει συνδυασμός λευκού με μαύρο. Σημειωτέον ότι αυτό το φαινόμενο παρουσιάζεται με hdmi και όχι με vga και σε ανάλυση 1920x1080. Έχω δοκιμάσει την οθόνη και σε άλλα μηχανήματα και κάνει το ίδιο. Είναι φυσιολογικό αυτό ή πρόκειται για ελάττωμα;

Δημοσ.

Φίλος έχει IPS και είναι ψείρας. Οπότε αν το έκανε αυτό θα το γνώριζα :P

Στην θέση σου θα την γύριζα πίσω. Συμπεριφορά άσχημης plasma μου θυμίζει.

Δημοσ.

Ναι, κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω αλλά θέλω να σιγουρευτώ. Μήπως είναι το μοντέλο της πλάκας;

Κάποιος που έχει αυτή την οθόνη θα βοηθούσε να μας έλεγε την εμπειρία του...

Δημοσ.

Καλησπέρα

Η οθονη μου σε ορισμένα σημεία ψηλά "φωτίζεται" περισσότερο. Σαν να έχει αναμμένα λαμπάκια, κι όταν χαμηλώνω το φωτισμο της οθόνης φαινονται περισσότερο

Είναι περίπου2 εκατοστά και μοιάζει σαν όπως ελαφρώς πατάμε με το χέρι την οθόνη και ανεβαινει ο φωτισμός. Μήπως επειδή καθώς  ανοιγω το λαπτοπ από το καπάκι,πιέζονται τα σημεια αυτά με τα χέρια(είναι ψηλά) και μεινανε? Η είναι λειτουργικα, είναι ενοχλητικά πάντος

Εχω το λαπτοπ 1μιση χρονο κι είναι τοσιμπα

Δημοσ.

Εμένα πάλι ο φωτισμός αυξομειώνεται στο ξεκάρφωτο.. Αλλά από την LG μου είπαν ότι δεν κάνουν αντικατάσταση μετά το 7ήμερο και δίνουν απλά ανακατασκευασμένο μοντέλο. Είκοσι ημερών οθόνη όμως και θα πάρω μεταχειρισμένη; Πρόβλημα...

Δημοσ.

Εμένα πάλι ο φωτισμός αυξομειώνεται στο ξεκάρφωτο.. Αλλά από την LG μου είπαν ότι δεν κάνουν αντικατάσταση μετά το 7ήμερο και δίνουν απλά ανακατασκευασμένο μοντέλο. Είκοσι ημερών οθόνη όμως και θα πάρω μεταχειρισμένη; Πρόβλημα...

Επικοινώνησε με το κατάστημα από όπου την πήρες και να την πας εκεί. Αν αυτοί τη στείλουν στην LG και αποδειχθεί ελαττωματική ζητάς τα χρήματά σου πίσω.

Γιατί σου είπαν για 7 ημέρες?  Ηλεκτρονικά την αγόρασες καο από ποιο κατάστημα?

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις 7 μέρες γίνεται αντικατάσταση με καινούρια κούτα.

Από την 8η μέρα και μετά, σου δίνουν ανακατασκευασμένο μοντέλο (refurbished) ή λογικά στην επισκευάζουν αν είναι κάτι απλό.

Δημοσ.

Στις 7 μέρες γίνεται αντικατάσταση με καινούρια κούτα.

Από την 8η μέρα και μετά, σου δίνουν ανακατασκευασμένο μοντέλο (refurbished) ή λογικά στην επισκευάζουν αν είναι κάτι απλό.

Αν η καινουρια ειναι καλυτερη απο την παλια, γιατι οχι.

Ζητα αν γινεται να παρεις την καινουρια πριν δωσεις την παλια για να κρατησεις την καλυτερη. Αν και μεταξυ μας, δε βλεπω πως γινεται να συμβιβαστεις με την αυξομειωση του φωτισμου.

Δημοσ.

Μπα, μου είπαν ότι παίρνει ο courier την οθόνη, την περνούν από έλεγχο και μετά δίνουν σε 1-2 μέρες έγκριση για αντικατάσταση με άλλη. Άρα δεν είναι στο χέρι μου να διαλέξω. Φαντάζομαι ότι θα δώσουν το ίδιο μοντέλο (εκτός και αν δεν έχουν) αλλά δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα και γι΄αυτό το καθυστερώ. Έχω άλλωστε περιθώριο κάτι λιγότερο από 2 χρόνια για να αποφασίσω.  :-D

Η οθόνη είναι εξαιρετική, κάνει δουλειά ακόμα κι έτσι με vga αλλά με hdmi το ελάττωμά της είναι πολύ ενοχλητικό.

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν απο λίγους μηνες αγόρασα Dell οθονη και πρόσφατα διαπίστωσα ενα καμμενο sub-pixel. Αρχικά νόμιζα πως ηταν ο λερωμένος τοίχος της φωτογραφίας τη ωρα που δούλευα πανω στο Photoshop. Παω να τη σβήσω με τα εργαλεία, τιποτα, κ λεω σκόνη θα ειναι, το σκουπίζω απαλά δεν εφυγε(!!), αλλάζω αλλο παράθυρο να μη κάνω λάθος κι τοτε βλεπω το "εξαφανισμένο" πράσινο πανω στο pixel. Παίρνω το κατάστημα οπου τη αγόρασα κ δεν ξέρουν τιποτα και να απευθύνω στ Dell, παίρνω τη Dell τους λεω το ελαττωματικό (μπλα μπλα....) μου λένε ή πρεπει να έχει ενα λευκο pixel (σε μαύρο φόντο) ή 6 ανεξάρτητα sub-pixel τοτε θα μου αντικαταστήσουν με καινούργιο.. Καλού κακού να τρέξω στ YouTube "dead pixel fix", το άφησα 2-3 ωρες στη πλήρης οθονη αναμμένο κ κανένα αποτέλεσμα. Ξέρει κανεις για αυτο;; Ευχαριστώ για το χρονο σας

-- Dell U2515H --

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...