coolerman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τελικα αποφασισα να το βγαλω τελειως το ηχοσυστημα. Ειναι πολυ λυπηρο γιατι ειχει καταπλητικο ηχο αλλα δε νομιζω οτι χρειαζετε να δακινδυνεψω παλι την οθονη η το pc που καθοταν διπλα στο sub...Αν εχετε να μου προτεινειτε καμια καλυτερη λυση ειμαι ολος αυτια. Ευχαριστω για τια απαντησεις μεχρι τωρα παντως. βοήθεια επιλογής ηχείων pc
spirosR7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 τα εβαλα παλι φιλε απλως εβγαλα τα 2 που ηταν διπλα στην οθονη προληπτικα... προφανως εφταιγαν οι οθονες. Μα να μου πεσουν 2 χαλασμενες σερι πρεπει να ειμαι τερμα γκαντεμης Ευχαριστω και παλι ελπιζω να μη κουρασα.
XMorsX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Oι πιθανοτητες ειναι οτι φταινε οι οθονες. Τα ηχεια αυτα ετσι κι αλλιως για χρηση με υπολογιστη ειναι φτιαγμενα. Απλως μη βαζεις το subwoofer ακριβως διπλα στον πυργο ή την οθονη σου.
spirosR7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τωρα που το ελεγξα με μετρο το pc ειναι στα 30 εκατοστα διπλα απο το sub ενω η οθονη γυρω στα 50 εκατοστα υψος. Το pc ας πουμε τι μπορει να παθει αν ειναι πολυ κοντα εγω ετσι το εχω απο τοτς που το εστησα δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο...
XMorsX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το subwoofer θεωρητικα μπορει να βλαψει τα ηλεκτρονικα. Πρακτικα αυτο ειναι σπανιο να συμβει, αλλα better safe than sorry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα