spirosR7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια πηρα σημερα το εν λογο μονιτορ απο το πλαισιο κατω αριστερα ομως εχει μια μικροσκοπικη σκια οχι μαυρο εντελως εκεινο το μερος ειναι καπως γκρι και δε ξερω ειναι ετσι ενα καμμενο πιξελ η οχι? Αμα ειναι να τη γυρισω να την αντικαταστησουν γιατι ειναι καινουργια!
spirosR7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 με το ματι δε μοιαζει για βρωμια αλλα σαν κατι να εχουν τα πιξελ σε εκεινο το σημειο σκεφτομαι να τη παω πισω. Κατι παρομοιο ειχε και μια παλια οθονη nec που εχω και αροτερα της καηκαν 2 πιξελ !
coolerman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 έχουμε το ίδιο μόνιτορ..όπως και να έχει,πηγαινέ την πίσω για αλλαγή.
spirosR7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Απιστευτα πραγματα! Πηγα σημερα να την αλλαξω δε προεκυψε προβλημα στην ανατικατασταση μου εδωσαν καινουργια χωρις πολλα πολλα. Παω σπιτι να τη δοκιμασω και να ενα καμμενο πιξελ παλι. Μα τι παιζει ρε παιδια. Ειναι τοσο αθλια αυτη σειρα της lg η ευθυνεται το πλαισιο γιαυτο; Αυριο θα παω παλι και δε ξερω τα εχω παρει καπως... Ναι κανω και μια ερωτηση τα καμμενα πιξελ τι τα προκαλει; ρωταω μηπως εχω κατι στο χωρο το οποιο ευθυνεται αυτο αν και δε νομιζω γιατι εχω ακουσει μια φημη οτι αν εχεις ηχεια διπλα απο την οθονη μπορει να σου καουν τα πιξελ του μονιτορ και εγω εχω... αν και υπερβολικο μου φαινεται
coolerman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Η lg έχει εγγύηση 3έτη *zero dead pixel ..εννοείτε θα την πάς πάλι πίσω. προσωπικά θα μιλούσα απευθείας με Lg hellas
Amaretos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Η ακόμα καλύτερα, ανοιξε την επι τόπου στο μαγαζί και κουμπώστε την σε ενα μηχάνημα
spirosR7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αυτο εκανα παλι τη πηγα στο πλαισιο και τη δευτερη τους λεω αυτο και αυτο. Ας ανοιξουμε μια εδω τους λεω να βεβαιωθω οτι ειναι ενταξει πριν τη παρω. Οκ μου ειπαν ετσι και εγινε. Την αλλαξαν παλι και αυτη φαινεται αψογη. Αλλα οταν πηγα σπιτι τη δοκιμασα σε αλλο μερος και οχι εκει που εχω το ησχοσυστημα z5500 γιατι δε ξερω φοβαμαι μηπως κανει καμια παρεμβολη αυτο στο μονιτορ. Μπορειτε να μου πειτε αν εχει σχεση το ησχοσυστημα η οχι γιατι φοβαμαι να τη στησω εκει μην εχω παλι τα ιδια... Υγ. Μου ειπε αν σου τυχει κατι δε μπορουμε να στην αλλαξουμε παλι οποτε αν παθει κατι αυτη μου μενει στο χερι;
coolerman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 όσο έχει εγγύση μην φοβάσαι,προσπερνάς πλαίσιο και μιλάς απευθείας με Lg. προσωπικά την έχω κοντά σε ηχεία(5/10 πόντους) τόσο καιρό,δεν έχω "δεί" κάτι αλλόκοτο.
spirosR7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλα εχω τα z5500 τα οποια ειναι πολυ ισχυρα και εχω το sub κατω απο την οθονη σε αποσταση περιπου 60 εκατοστων υψος. Εσυ προσωπικα τι θα εκανες;
coolerman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλα εχω τα z5500 τα οποια ειναι πολυ ισχυρα και εχω το sub κατω απο την οθονη σε αποσταση περιπου 60 εκατοστων υψος. Εσυ προσωπικα τι θα εκανες; δέν θέλω να σε "τρομοκρατήσω",αφού δεν είναι μαγνητικά θωρακισμένα(μιάς και μιλάμε "θεωρητικά" για ισχυρούς μαγνήτες) καλό είναι να τα "απομακρύνεις" λίγο ακόμα
spirosR7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το sub δεν εχω που να το παω παντως εβγαλα τα 2 δορυφορικα ηχεια που ειχα διπλα στην οθονη τα υπολοιπα 3 ειναι αρκετα ψηλοτερα απο την οθονη και το sub εκει που σ εγραψα.
coolerman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το sub δεν εχω που να το παω παντως εβγαλα τα 2 δορυφορικα ηχεια που ειχα διπλα στην οθονη τα υπολοιπα 3 ειναι αρκετα ψηλοτερα απο την οθονη και το sub εκει που σ εγραψα. άσε ως έχει το sub,απομάκρυνες τα 2 απο την οθόνη..οπότε θα είσαι οκ τώρα.
spirosR7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τελικα αποφασισα να το βγαλω τελειως το ηχοσυστημα. Ειναι πολυ λυπηρο γιατι ειχει καταπλητικο ηχο αλλα δε νομιζω οτι χρειαζετε να δακινδυνεψω παλι την οθονη η το pc που καθοταν διπλα στο sub...Αν εχετε να μου προτεινειτε καμια καλυτερη λυση ειμαι ολος αυτια. Ευχαριστω για τια απαντησεις μεχρι τωρα παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα