Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,
νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι το είδα στο όνειρο μου, και έτσι μου ήρθε η έμπνευση να το φτιάξω!

Λέγεται Rota Reto και είναι πολύ απλό. 

Θα χαρώ πραγματικά να ακούσω οποιαδήποτε συμβουλή.

Ευχαριστώ πολύ.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε από εδώ:
ttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.KonstantinosReppas.Rotareto.

T7pn2QQQYSnco8IB7Uw27AbyxDnrV8STLRdl5z3T

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι το είδα στο όνειρο μου, και έτσι μου ήρθε η έμπνευση να το φτιάξω!

Λέγεται Rota Reto και είναι πολύ απλό. 

Θα χαρώ πραγματικά να ακούσω οποιαδήποτε συμβουλή.

Ευχαριστώ πολύ.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε από εδώ:

ttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.KonstantinosReppas.Rotareto.

T7pn2QQQYSnco8IB7Uw27AbyxDnrV8STLRdl5z3T

Tι παιχνίδι είναι γιατί δεν είμαι στο κινητό?

Δημοσ.

Καλό! Θυμίζει και λίγο τέτρις φάση, έξυπνο. Αν μπορέσεις προσπάθησε να του δώσεις και κάποια extra feature στο μέλλον για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του χρήστη, προσωπικά εγώ μετά απο λίγο καιρό αρχίζω και βαριέμαι συνέχεια το ίδιο και το ίδιο(ελπίζω να μην είναι πολλοί σαν εμένα :P)

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλή ιδέα αν και απλή έχει φάση . Η μουσική καταντάει λίγο κουραστική μετά από κάποιο σημείο , μετά από τους 50 πόντους νομίζω αλλάζει αλλά και πάλι δεν είναι καλύτερη από την προηγούμενη .

Γενικά νομίζω πως δεν ταιριάζουν στο τύπο αυτού του παιχνιδιού (ίσως κάτι πιο χαρούμενο και διακριτικό) .Επίσης όταν πατάς το play για κάποιον λόγο αργεί κάμποσα δευτερόλεπτα να ξεκινήσει.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά λόγια καθώς και τις παρατηρήσεις σας.
Ήδη ετοιμάζω το επόμενο update, όπου έχω λάβει υπόψιν όλα όσα αναφέρατε.
Πρέπει να βρω τον τρόπο να το προωθήσω αποτελεσματικά!
Θα ενημερώσω για την εξέλιξη, να είστε καλά.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά λόγια καθώς και τις παρατηρήσεις σας.

Ήδη ετοιμάζω το επόμενο update, όπου έχω λάβει υπόψιν όλα όσα αναφέρατε.

Πρέπει να βρω τον τρόπο να το προωθήσω αποτελεσματικά!

Θα ενημερώσω για την εξέλιξη, να είστε καλά.

Ad Credits -> Use in APPS

Οτι κανεις και εσυ ακριβως με λιγα λογια. Ετσι θα πετυχεις τον κοσμο που θες, αρκει να φτιαξεις ενα βιντεακι μικρης διαρκειας και κανα καλο GFX.

Δημοσ.

Πολύ καλή ιδέα, απλό και εθιστικό! Μοιάζει με ένα πιο σύγχρονο tetris. Σαν πρώτα build τρεχει άνετα και σφαίρα (lg g2). 5 αστεράκια στo play. Καλη συνέχεια και εξέλιξη αναμένουμε. Επίσης ενα πιο όμορφο logo εφαρμογής θα ήταν καλή προσθήκη :)

Δημοσ.

Αρκετά καλή ιδέα με καλή υλοποίηση. Ωστόσο, όπως είπαν και τα παιδιά λίγο πιο πάνω, μετά από λίγη ώρα γίνεται κουραστικό. Ίσως, αν δινόταν η επιλογή στον χρήστη να μπορεί και να κάνει match τα κομμάτια που έρχονται κάνοντας rotate τη συσκευή, να ήταν αρκετά πιο διασκεδαστικό, challenging και λιγότερο repetitive.

Δημοσ.

Καλη ιδεα! Και η υλοποιηση απλη και ωραια :-)

Αν πρεπει να βελτιωσεις κατι, ειναι να βαλεις και καποιο αλλο ελεμεντ μεσα.

Δηλαδη απο μονο του δεν με κραταει παρα πολυ.

Ισως ενα bonus button που εμφανιζεται σε τυχαιο σημειο και πρεπει να το πατησω για να παρω ζωη π.χ. η για να μειωσω την ταχυτητα.

Και καποιο fail button που αν το πατησω κατα λαθος θα χανω ζωη ή θα πηγαινει πιο γρηγορα.. Αυτα να εμφανιζονται σε τυχαια σημεια.  

Αλλο π.χ. να δινεις ενα bonus και να εχω μια κινηση να κανω swipe και να διωχνω το κομματι δεξια η αριστερα, και να μου φερνει το επομενο (αν πιστευω οτι το συγκεκριμενο δεν προλαβαινω να το γυρισω)

Μια ιδεα λεω αλλα μπορεις να σκεφτεις και αλλα πραγματα

Επισης, αρχισε να ονειρευεσαι το επομενο!

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,
ευχαριστώ ξανά για τα νέα σχόλια. Το πρώτο update βγήκε, όπου πρόσθεσα κουμπί για γρήγορο κατέβασμα του σχήματος καθώς και έβαλα τα google play game services μέσα στο παιχνίδι για πιο οργανωμένη κατάταξη.

Μερικές ιδέες που αναφέρατε μου αρέσουν αρκετά και θα κοιτάξω να τις υλοποιήσω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...