Προς το περιεχόμενο

Lg g4 και root.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις γυρίσω σπίτι θα το δοκιμάσω τότε αυτό που δίνουν..απλά μην γίνει κάνα λάθος γι αυτο στο ανέφερα ..

Δημοσ.

φλασαρα αυτο που μου δινει στον οδηγο...μου εδειξε πως ολα ειναι οκ αλλα σε recovery δεν μπορω να μπω με τπτ....με volume down+power αλλα τπτ..μοθ μπαινει στο hard reset της lg..παταω το yes αλλα κανει hard reset απλα..σαν να μην εχει περασει το trwp..

Και ακολουθησα τον οδηγο βημα βημα..και επιβεβαιωθηκε δλδ οτι φλασαριστηκε σωστα αλλα δεν μπορω να μπω

Δημοσ.

Φυσικα και με fastboot την φλασαρα..οτι λεει ο οδηγος..και στο τελος μου εγραψε οτι ηταν επιτυχης η διαδικασια..και αυτον τον οδηγο ακολουθησα..και οταν εκανα το βημα 3 στον οδηγο του recovery μου εβγαλε το ανθρωπακι του android με ενα κοκκινο θαυμαστικο με αποτελεσμα να κολλήσει η συσκευη και βγαλω την μπαταρία για ναωτο αναψω παλι..δοκιμασα να περασω παλι αλλη twrp με το Η815.img στο τελος αλλα δεν με αφηνει.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εγινε σωστα το ξεκλειδωμα του Bootloader?εδω σε θελω!!

Για ξαναπροσπαθησε να το ξεκλειδωσης να δουμε τη θα σου δειξει....

Και εγω θα ψαξω για το ξεκλειδωμα να δω αν ειναι λαθος.

Δεν αργησα!!! :-)

Βρηκα εναν πληρη οδηγο για το ξεκλειδωμα,πιστευω να κανεις καλυτερη δουλεια με αυτο: http://www.droidviews.com/unlock-the-bootloader-on-the-lg-g4-h815/

Δημοσ.

Το ξεκλείδωμα έγινε σωστά!όταν ενεργοποιείς την συσκευή στο logo της lg άνω αριστερά γράφει "bootloader unlock"..μέχρι εκεί είναι σωστό νομίζω..μετά πάω να φλασαρω το hima.img μέσω adb ενώ λέει ότι έγινε με επιτυχία δεν μπορώ να μπω..

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου..μου είπαν και σε διπλανό φόρουμ ότι όταν φλασαρεις το twrp αν δεν κάνεις εκείνη την ώρα reboot recovery το twrp χάνεται αν μπεις στο σύστημα κ πρέπει να το ξαναφλασαρεις...εγώ με το που φλασαρα έκανα fastboot reboot και λογικά θα εξαφανηστικε..οπότε έπρεπε να το είχα κάνει το reboot recovery εκείνη την ώρα πριν μπω στο σύστημα

Δημοσ.

Σα να εχεις δικιο κατι πηρε το ματι μου γι αυτο αλλα δεν στο ειπα γιατι νομιζα οτι το εχεις κανει!!!

Και εγω ψαχνω,ψαχνω και ολο στα ιδια πεφτω!!!

Αντε ξανα καντω να δουμε επιτελους.... ;)

Δημοσ.

Χαχαχα άστα να πάνε..έχω βγάλει τα μάτια μου...μόλις γυρίσω από την δουλειά θα το κάνω και θα σε ενημερωσω!

Δημοσ.

μπηκα σε recovery και φλασαρα το su οπως ακριβως ελεγε ο οδηγος και το αποτελεσμα??να κολλαει το κιντο στο logo της lg...τελεια..τωρα πανικοβληθηκα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...