Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για αγορά μτχρ. Scirocco ή Guilietta?

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε για τις μουφα αγγελιες με τις γελοιες δικαιολογιες πριν τον τεχνικο ελεγχο γιατι δε λετε τιποτα? 

κλασικά πράγματα, συνέχισε το ψάξιμο αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς τύπους που βάζουν αγγελίες τα αυτοκίνητά τους με τίποτα..

Έφτασα στο παραπέντε να αγοράσω 2 Σιρόκκο από ιδιώτες και τελευταία στιγμή μου το ακύρωσαν και οι 2 με δικαιολογίες του στυλ θα μείνει στην οικογένεια και θα το δώσω στον ξάδερφό μου τελικά...

Και όταν λέω στο παραπέντε εννοώ ότι είχα κλείσει ραντεβού στην Καρέντα για έλεγχο την επόμενη μέρα... και το προηγούμενο βράδυ μου τσαπουνάνε αυτές τις μαλακίες..

Άντε στον πρώτο είπα τι να κάνουμε, έπεσα σε μαλάκα... αλλά και δεύτερος στη σειρά να κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς??

Sorry για το offtopic αλλα:

Σκεψου να εχεις κλεισει σπιτι προς ενοικιαση, μετα απο παζαρια κλπ απαραιτητες συνενοησεις που σου τρωνε 1-2 μερες στο νερο μαζι με τις επισκεψεις στο σπιτι για τσεκαρισμα, και να δινεις ραντεβου για τις υπογραφες και τις προκαταβολες και να μην ερχεται αλλα να απαντα στο 10ο τηλεφωνο οτι "σορρυ ρε φιλε ειλικρινα, αλλα η γυναικα μου μετανιωσε και μου λεει οτι ειναι κριμα να το δωσουμε το σπιτι".

Οι ιδιωτες γενικα οι μισοι ειναι αναποφασιστοι ή απλως βαζουν αγγελια για πλακα πχ να δουν ποσο ενδιαφερον υπαρχει για το αντικειμενο που πουλουν και να το κοστλογησουν κλπ.

Βασικα το κοντα στο χιλιαρικο για σετ συμπλεκτη πηγαινε για το Scirocco.Το σετ που χρειαζεται το Scirocco οπως και τα περισσοτερα νεα μοντελα,τουλαχιστον στο μαγαζι που δουλευω εγω,κοστιζει περι τα 600-700€(λιγο πανω,λιγο κατω,βαλε και τα εργατικα και εισαι κοντα στο χιλιαρικο,εκτος και αν εχεις σκοπο να το περασεις μονος σου).Το σετ αυτο περιλαμβανει τον δισκο,το πλατο,το βολαν(διπλης μαζας),τις βιδες και το υδραυλικο ρουλεμαν.Ολο αυτο το πακετο ειναι της LuK(η οποια εχει εφευρει και το βολαν διπλης μαζας).Η Sachs και η Valeo βγαζουν αντικατασταση σετ συμπλεκτη για τα περισσοτερα αυτοκινητα που φορανε διπλης μαζας βολαν.Βγαζει δλδ ενα σετ συμπλεκτη το οποιο καταργει το βολαν διπλης μαζας και βαζει σταθερο βολαν,οπως φορανε ολα τα παλαιοτερα αυτοκινητα.Αυτο προφανως και ειναι πολυ φθηνοτερο,κοστιζει γυρω στα 200-250€ ολο το σετ(αναλογα το αυτοκινητο) αλλα δεν εχει καμια σχεση με το μαμα LuK.Τωρα η Giulietta να φοραει απο το εργοστασιο απλο βολαν,χλωμο το κοβω.Μαλλον ειναι αντικατασταση απο την Sachs.Επισεις λεει σετ συμπλεκτη αλλα στην περιγραφη αναφερει μονο τα δοντια και την διαμετρο του δισκου.Για πλατο δεν λεει τιποτα,ουτε για ρουλεμαν.Μαλλον σκετο δισκο δινει.

• Like 1

Πρώην κάτοχος του σιρόκο, το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό αλλά πρέπει να ξέρεις που πας να μπλέξεις. Το σέρβις του αυτοκινήτου είναι αρκετά σφιχτό και πανάκριβο. Στο δρόμο μην φανταστείς ότι σου δίνει πολλά πολλά να αισθανθείς, σαν χαμηλότερο golf είναι. Είναι δηλαδή πολύ πολιτισμένο αυτοκίνητο. Επίσης να ξέρεις ότι το αυτοκίνητο είναι στην ουσία διθέσιο και οι πίσω θέσεις είναι για άτομα το πολύ μέχρι 1.75, παραπάνω θα αρχίσουν να ενοχλούνται και επίσης πίσω δεν έχουν την άνεση των μπροστινών. Εσωτερικά η εμφάνιση του είναι πολύ "σοβαρή" και απλή χωρίς το παραμικρό ίχνος σπορτίφ σχεδίασης εκτός από τετράγωνο κάτω μέρος στο τιμόνι και τις ραφές σε τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων. Αν πας σε αυτό προτίμησε να το πάρεις με ύφασμα και όχι δέρμα δεδομένου ότι δεν έχει θέρμανση/ψύξη και συνεπώς θα το μισήσεις. Από κατανάλωση ανάλογα το πόδι σου. Ηταν από πολύ ΟΚ εως και ρουφήχτρα. 

Την Τζιουλιέτα όμως εγώ την προτείνω αβλεπί. Την θεωρώ μακράν ομορφότερη και φινετσάτη ενώ έχει αρκετά σπορτίφ στοιχεία τόσο στην εμφάνιση όσο και στην οδήγηση. Θεωρώ ότι και τα σέρβις της είναι φτηνότερα. Κυκλοφορούν επίσης λιγότερες.  

• Like 3

Στα άλλα αυτοκίνητα πόσο κοστίζει αυτό το ανταλλακτικό και κάνει τόσο μεγάλη διαφορά;

Δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα 2πλης μάζας και 170++ άλογα. Κανονικά δεν θέλει ποτέ αλλαγή, μόνο σετ συμπλέκτη αλλάζεις.

Γνωστός με σφυρί tfsi 2.0 και 550 άλογα το κατέστρεψε στα 175.000 μετά από πολλά 0-100 των 3 sec.

• 1 μήνα μετά...

Αγόρασα Scirocco DSG τελικά!! So far όλα καλά! 

dsg?? Ελπιζω να εχει τα pads στο τιμονι αλλιως αν ειναι πληρως αυτοματο χανεις ολη την διασκεδαση :\

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...