agelosLX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ναι τους έχω δει αυτούς αλλά ρε παιδιά να πω την αλήθεια δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δε θα χρηματιστούν από τον πωλητή.. ειδικά έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα (οικονομικές δυσκολίες). Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν.. μπορεί να είναι άψογοι επαγγελματίες απλώς προσωπικά δεν μου είναι εύκολο να εμπιστευτώ τέτοιου είδους υπηρεσία. Επομένως με αντιπροσωπεία είμαι κομπλέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Η αντιπροσωπεία δεν χρηματιζεται? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Eπειδη οπως ειπες οι καιροι ειναι δυσκολοι ο αλλος κοιταζει να ειναι αψογος στην δουλεια του γτ αλλιως το εχασε το παιχνιδι. Δηλαδη πιστευεις εκει που θα ελεγχει το αμαξι θα παει τον ιδιοκτητη στην ακρη κ θα του πει ΄αδερφε το αμαξι ειναι για πεταμα αλλα δωσε μου 500 ευρω να στο βγαλω αμαξαρα;; ΄ θα το κανουν 1,2,10 μετα βγηκε βρωμα κ εκλεισε το μαγαζι. Ισως ειμαι λαθος αλλα εγω δεν πιστευω οτι ειναι τοσο χαζοι,παντως μεχρι τωρα εχουν φτιαξει καλο ονομα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Τι εκανες τελικα φιλε;;Πηγες και ειδες το ροκκο;;; Κατεληξες καπου ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Είδα ενα Ρόκκο άσπρο του 2010 και αφου συμφωνηθηκε με τον ιδιοκτητη να περασει απο ελεγχο στην αντιπροσωπεια κλεισαμε το απαραιτητο ραντεβου σε αυτην για το επομενο πρωινο. Τελευταια στιγμη ομως ο ιδιοκτητης ενημερωσε οτι δε θα το πουλησει τελικα...........οπως καταλαβαινεις αντιμετωπιζουμε και το προβλημα οτι πολλοι κανουν πλακα με τις αγγελιες. Οπως και να χει, Giulietta δε μπορω να βρω μεταχειρισμενη με σχετικα λιγα χιλιομετρα απο ιδιώτη και όχι από leasing(εμπορους δηλαδη)... επισης θελω το sport pack οποτε δεν παιζει καμια αυτη τη στιγμη γι'αυτο κοιταω προς Scirocco μερια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Την alfa romeo QV που εχει στο car ενας ιδιωτης στα 15κ δεν ;;;; Θες να πας για τα 170 ;;;Πιστευω αν του κανεις λιγο παζαρι και για τα χιλιομετρα που εχει ειναι μια χαρα αμαξαρα και αξιζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ναι το εχω δει αυτο και ειναι μεσα στο budget μου αλλα να πω την αληθεια το φοβαμαι λογω κυβικων και επακολουθων αυξημενων εξοδων σε συντηρηση, σημα, ασφαλεια, κλπ. Με λιγα λογια δε ξερω κατα ποσο μπορεις να το χρησιμοποιεις μεσα στην πολη το QV χωρις να σε σκιζει στα εξοδα. Αν εχεις καποιος εμπειρία από το εν λόγω αμαξι ας μας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Φιλε γνωμη για την QV δεν ειχω αλλα ειχα μεχρι περυσι αμαξι 1800cc..To σημα ηταν κανα 50αρικο επιπλεον απο το 1400αρι του πατερα μου(σιγα την διαφορα) και ασφαλεια πληρωνα καπου στα 160(επαρχια) και ο πατερας μου κανα 130αρι(σιγα την διαφορα)..Στην πολη επινε αλλα ηταν κ πααααλιος κινητηρας και σιγουρα η QV θα καιει λιγοτερο..Ειλικρινα (και χωρις να θελω να σε ζαλιζω) το βρισκω πολυ καλη περιπτωση και σε καλη τιμη(νομιζω παιρνει κ λιγο παζαρι) μιας και τετοια αλογα/ποιοτητα/ομορφια/ικανοτητες σε αυτην την κατηγορια τα συναντας μονο σε 2λιτρα ενω η QV σου τα προσφερει ολα αυτα στα 1750cc ..Περνα μια βολτα απο τα φορουμ των Αλφιστι να κανεις μερικες ερωτησεις για καταναλωση και οτι αλλο θες.. Δεν το συγκρινω με το ροκκο.θεωρω πολυ καλυτερη αγορα την QV !!!! (αρκει να ειναι σε καλη κατασταση το αμαξι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 1800cc παλεύεται , δεν είναι πολύ το σήμα και μπορείς να το ασφαλίσεις για λιγότερα από 400 ευρώ το χρονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς τύπους που βάζουν αγγελίες τα αυτοκίνητά τους με τίποτα.. Έφτασα στο παραπέντε να αγοράσω 2 Σιρόκκο από ιδιώτες και τελευταία στιγμή μου το ακύρωσαν και οι 2 με δικαιολογίες του στυλ θα μείνει στην οικογένεια και θα το δώσω στον ξάδερφό μου τελικά... Και όταν λέω στο παραπέντε εννοώ ότι είχα κλείσει ραντεβού στην Καρέντα για έλεγχο την επόμενη μέρα... και το προηγούμενο βράδυ μου τσαπουνάνε αυτές τις μαλακίες.. Άντε στον πρώτο είπα τι να κάνουμε, έπεσα σε μαλάκα... αλλά και δεύτερος στη σειρά να κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ολο το νημα δεν το διαβασα,2-3 σελιδες στην αρχη.Να σε ρωτησω,γιατι εχεις κολλησει σε αυτα τα δυο συγκεκριμενα αυτοκινητα τα οποια και τα δυο ειναι για κλοτσιες?Συμφωνω οτι ειναι ομορφα(αν και ειμαι 100% κατα των VW γενικως,το Scirocco μου αρεσει παρα παρα πολυ) και σπορ αλλα ειναι και τα δυο μεταχειρα.Τι σημαινει αυτο?Οτι καποια στιγμη,σε 1-2 χρονια θα αρχισουν να ζητανε.Ξερεις ποσο κανει το πακετο δισκος-πλατο-βολαν(διπλης μαζας) για τα συγκεκριμενα?Κοντα στο χιλιαρικο.Ξερεις οτι αν σου σπασει(το οποιο σπαει για πλακα) το εσωτερικο χερουλι της Giulietta παει ολοκληρος καπλαμας της πορτας?Μπορω να γραφω μεχρι αυριο για το αυξημενο κοστος συντηρησης των VW και της συγκεκριμενης Alfa,το εχουν ξεφτυλισει οσο δεν παει.Ποιοτητα κατασκευης λεει η VW,ποια ειναι η ποιοτητα?Το ταμπλο και η ωραια επενδυση στις πορτες?Βασικα δεν ξερω τα οικονομικα σου,αν δεν εχεις θεμα χρηματων οκ.Αλλιως ξανασκεψου το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μιλάμε για αυτό? http://www.onparts.gr/alfa-romeo-giulietta-940-1-4-tb-170hp-170hp/antallaktika/sumplektis-metadosi/set-sumplekti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Sachs performance βάζεις στο tsi. Σκυλί μαύρο αντέχει και αυξημένη ροπή και εχει 350€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Luk επίσης πάρα πολύ κάλοι κάπου στο 200€ παίζουν Τα 1000€ είναι υπερβολικά μεγάλο πόσο (εκτός αν μιλάμε για αντιπροσωπία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ρε για τις μουφα αγγελιες με τις γελοιες δικαιολογιες πριν τον τεχνικο ελεγχο γιατι δε λετε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα