ioankoukos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αν μπορέσεις να πάρεις την QV σε σχεδον ίδια λεφτά, πάρτην εννοείται. Παρε τον πωλητή απο τώρα και ξηγήσου του οτι το παιρνεις τον Απριλιο και δες τι θα σου πει. Το καλο με την QV ειναι πως περαν του μοτερ* εχει τα στανταρ πακετα εξοπλισμου (σπορ πακετο +φρενα και νομιζω μαυρο εσωτερικο και φωτα ξενον). Για να βρεις 1.4ΜΑ με ολο αυτο τον εξοπλισμο παιζει δυσκολα καθοσον η τιμή ανέβαινε πολυ, πχ η δικη μου με σπορ πακετο + πακετο φωτων έφτασε καπου 27500!! *Γρηγορη η QV αλλά έχει πιο GT χαρακτήρα απο την 1.4, ειναι αρκετά πιο υποστροφική. Και καιει και παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ναι το έχω δει αλλά δεν έχω κάνει κίνηση ακόμα γιατί η αγορά θα γίνει μέσα στον Απρίλιο. Τι να του πω του ανθρώπου, ξέρεις περίμενε κανα 1μιση μήνα ακόμα να κάνουμε τη συναλλαγή?? δεν ειναι κ μεγαλο το χρονικο διαστημα,μπορεις να κανεις μια επαφη με τον κατοχο κ να του πεις πως εχουν τα πραγματα,δεν χανεις κατι κ να ριξεις κ μια ματια στο αμαξι..Δυσκολα να ξανα εμφανιστει απο ιδωτη QV *Γρηγορη η QV αλλά έχει πιο GT χαρακτήρα απο την 1.4, ειναι αρκετά πιο υποστροφική. Και καιει και παραπανω. Οπως κ να το κανεις 230+ αλογα απο προσθιοκινητο δυσκολα βγαινουν στον δρομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 στις ευθείες μια χαρά βγαίνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Και στις στροφές μια χαρά είναι τα 230+ δεν το παρακανεις και το esp πάντα ανοιχτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τα ιδια λεμε,οτι τα βγαζουν αλλα καπως δυσκολα : ) Tεσπα δεν θελω να βγω οφτοπικ αλλωστε εκτιμω πολλα προσθιοκινητα αμαξια οπως renault megane rs trophy κ.α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοείτε ρε παιδιά ότι είναι υποστροφική? Για πείτε μου με απλά λόγια? Να μην το κοιτάω το QV δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οπως ολα τα αυτοκινητα με κινηση εμπρος αν μπεις με παρα πολλα σε μια στροφη θα φυγεις με τη μουρη και οχι με τον κωλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οχι φιλε,δεν ειπε κανεις να μην κοιτας την QV,απλα οταν ενα προσθιοκινητο εχει πολλα αλογα να διαχειριστει, δυσκολευεται καπως να βγαλει αυτην την δυναμη στον δρομο..Υποστροφη ειναι η απωλεια προσφυσης των μπροστινων τροχων,αυτο μπορει να γινει π.χ. στο φαναρι οταν ξεκινησεις πλακωμενος 1η-2η ή σε μια στροφη αν πατησεις εντονα το δεξι πεταλ βγαζεις απο την πορεια το αμαξι με το μπροστινο μερος.Το esp ελεγχει κ διορθωνει μια τετοια κατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Κατάλαβα. Κάτι άλλο τώρα. Εαν βρω κάποια καλή ευκαιρία αλλά επαρχία(μένω Αθήνα), τι γίνεται τότε? Και δε λέω να είναι Ευβοια ή ξέρω γω Κόρινθο.. Έχει κανένας εμπειρία από αγορά μτχ. αυτοκινήτου από άλλη πόλη?(εκτός Αθήνας φυσικά) Πώς θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι σε αντιπροσωπεία και λοιπά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Και στην επαρχια υπαρχουν επισημες αντιπροσωπιες για ελεγχο..Μπορεις αν θελεις να μας πεις σε ποια πολη κ ισως βρεθει καποιος απο εδω να σου προτεινει εναν καλο μαστορα να πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Έχω βρει ένα Σιρόκο στην Θεσσαλονίκη.. αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα γίνει? Πρέπει να πάω 2 φορές τουλάχιστον.. και όλοι ξέρουμε πόσα έξοδα απαιτούνται για αυτό. Κανένας με εμπειρία επί του θέματος αγοράς από άλλη πόλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 γιατί να πας 2 φορές; Πας με ότι χαρτιά χρειάζεσαι εσύ και αυθημερόν γίνεται η αγορά (εάν σου κάνει) Έτσι είχα πουλήσει εγώ το παλιό μου αυτοκίνητο, είχε έρθει ο κύριος από Πάτρα (δεν θυμάμαι συγκεκριμένα) και την ίδια ημέρα το πήρε.Κάναμε όλα τα χαρτιά, πήγα πήρα πινακίδες, πέρασα κτέο, έβγαλε ασφάλεια αυτός για το αυτοκίνητο, τα πάντα σου λέω. Ταλαιπώρια μεν γιατί ξεκινήσαμε το πρωί στις 11 και τελειώσαμε στις 5 το απόγευμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η καλύτερη μέθοδος για να ελεγθεί το υποψήφιο αυτοκίνητο (ας μείνουμε στα συγκεκριμένα) ποιός είναι?? Έλεγχος σε αντιπροσωπεία? Ή κάτι άλλο? Φίλο μηχανικό δεν έχω δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Αντιπροσωπεια ή δικο σου συνεργειο Απο κει και περα κοιτα να ειναι οσο το δυνατον πιο καινουργιο για να μην εχεις τοσο φοβο για τα γυρισμενα χιλιομετρα Συνηθως φαινεται απο φθορα σε τιμονι καθισματα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soufesis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Χωρίς να τους έχω χρησιμοποιήσει μόνο καλά λόγια έχω ακούσει και υπάρχει δυνατότητα να ελέγξουν το αμάξι και σε άλλη πόλη https://www.spotmechanic.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα