Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό εδώ ζαχαρώνω αρκετά αλλά αφενός ξεφεύγει από το μπάτζετ μου και αφετέρου είναι μάντρα, με ότι αυτό συνεπάγεται.. 

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7590820/

Αν το έχει τσεκάρει κανένας ας μας πει.

Αν αυτό είναι όντως στην κατάσταση που λέει νομίζω αξίζει με χίλια! Πανέμορφο και δυνατό!

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aυτο εδω ειναι πιο ομορφο απο την αλφα( κατα την γνωμη μου) αλλα ειναι renault διλιτρο και ποιος ξερει ποσο θα καιει..Παντως εχει τα μισα λεφτα ειναι απο ιδιωτη(οπως λεει) και με παζαρια ισως το παιρνεις 5-6 χιλιαρικα....

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7217164/

Δημοσ.

Χαλαρά θα το επερνα , άλλα τα 180 άλογα είναι λιγα

Ουτε ασχημο ουτε ομορφο θα το ελεγα , νταξει καλο ειναι

Καλό είναι αλλά δύσκολα το λες πιο όμορφο από την άλφα! :)

• Like 2
Δημοσ.

Η αλφα είναι πολύ ομορφότερη δεν χωράει συζήτηση αυτό , άλλα κοστίζει όμως....

το megane λόγο κυβικών μπορείς χαλαρα να το παρεις κάτω από 5κ

• Like 1
Δημοσ.

2λιτρο πονάει ρε παιδιά. Φόρο πολυτελείας μαζί με αρκετά υψηλό τέλος κυκλοφορίας+καυσιμα... για Renault κιόλας? 

Δε νομίζω ότι μπορεί να ανταγωνιστεί την Άλφα ή το Σιρόκο σε ομορφιά.

Δημοσ.

Ειναι αυτοι οι φοροι που εχουν βαλει και δυσκολα θα βρει να το δωσει εστω και 5 χιλιαρικα...Απο αλφα ισως να μην ειναι πιο ομορφο αλλα απο σιροκο κοντραρεται ανετα..

Τωρα τελευταια με το clio παντως κατι κανει η renault σε επιπεδο ομορφιας...παντως renault και αξιοπιστια δυσκολα πανε μαζι(καμμενος απο χερι)..Αυτο ισως να ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της μαρκας....

Δημοσ.

Πάντως σε θέμα alfa vs vw να προτείνουν οι περισσότεροι alfa είναι μια νίκη για τους Ιταλούς όπως και να το κάνεις! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα την 170αρα Αλφα οπως και Golf tsi με τον BMY 140 αλογα και εχω οδηγησει ουκ ολιγες φορες το αντιστοιχο 160αρι Σιροκο. Να διευκρινισω οτι δεν ειμαι φαν καμμιας μαρκας.

Το BMY μοτερ ηταν αισθητα πιο δυνατο απο το Μουλτιαιρ και ειδικά σε ροπη μεσο-χαμηλα είναι σε εντελως άλλο επίπεδο. Η Αλφα βγαζει τη δυναμη της λιγο πιο κοντα στον κοφτη και εχει πιο ωραιο σπορτιφ ηχο (παντα την κρινουμε σαν τουρμπο) αλλα δεν παυει να ειναι πιο αργη και με πιο μικρο powerband. Καταναλωση λιγο μικροτερη ο BMY. Απο αξιοπιστια ειναι πραγματικα που θα πεσεις εμενα κανενα δε μου εβγαλε θεματα στα 60 χιλιαδες χλμ που εκανα με το καθενα απο καινουρια. Οδηγικα θεωρω καλυτερο το Σιροκο αλλα και πιο ουδετερο αρα και πιο βαρετο αν θες να παιζεις ενω το ESP της Αλφα ειναι πολυ 'κοιμισμενο' και σε αφηνει να παιξεις αρκετα μεχρι να σε συνεφερει.

Οδηγικά το Σιροκο ειναι το καλυτερο απο ολα και προτιμω το εσωτερικο του εναντι του φτηνιαρικου πλαστικου της Αλφα. Απο εξω βεβαια η Αλφα ειναι πανεμορφη. Χωροταξικα η Αλφα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο φαινεται στο ματι αλλα εχει πιο καλους χωρους, το Σιροκο ειναι χαμηλοταβανο και κλειστοφοβικο οπως σωστα αναφερθηκε.

Καλη επιλογη

• Like 1
Δημοσ.

παντως renault και αξιοπιστια δυσκολα πανε μαζι(καμμενος απο χερι)..Αυτο ισως να ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της μαρκας....

Δεν έχω διαβάσει κάτι κακό για τα πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας.

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει κάτι κακό για τα πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας.

Ναι οντως την παλευει στην τελευταια σειρα αλλα η προηγουμενη ηταν καταστροφη... χαζες βλαβες και αναλογες ακινητοποιησεις (αισθητηρες πολλαπλασιαστες κοκ) , τελειωμενα ηλεκτρικα -ηλεκτρονικα ( μιζες,γειωσεις πολλες καμμενες λαμπες κοκ) χαλασμενοι γρυλοι παραθυρων αλλα σιγουρα ακριβα ανταλλακτικα και εργατοωρες αφου ολα μεσα στην μηχανη ειναι τουρλου( πχ για να αλλαξεις

μιζα πρεπει να λυσεις το μισο αμαξι η για να αλλαξεις ντουι λαμπας κατεβαζεις προφυλακτηρα κοκ)

Τα καλα ειναι οτι εχουν πολυ καλο στησιμο αφου πανε σαν τραινο και εξαιρετικη παθητικη ασφαλεια....

Δημοσ.

Ναι το έχω δει αλλά δεν έχω κάνει κίνηση ακόμα γιατί η αγορά θα γίνει μέσα στον Απρίλιο. Τι να του πω του ανθρώπου, ξέρεις περίμενε κανα 1μιση μήνα ακόμα να κάνουμε τη συναλλαγή??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...