Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για αγορά μτχρ. Scirocco ή Guilietta?

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aπο αξιοπιστια η vw η αληθεια ειναι οτι δεν τα παει κ τοσο καλα,δεν ειναι τυχαιο που εχουν γεμισει με παραπονα τα forums.

Γαμπρος μου αγορασε tiguan (1.4 150ps) k αλλαξε κινητηρα στον πρωτο χρονο,αστεια πραγματα πραγματικα.

Κριμα να μην μπορεις να βρεις μια αλφα απο ιδιωτη,αν δεν βιαζεσαι περιμενε λιγο ..

Συγγενής μου, πολύ κοντινός κιόλας, έχει Tiguan ίδιο με αυτό που περιγράφεις από το 2009 και δεν του έχει βγάλει τίποτα ο κινητήρας.

Βασικά η αγορά θα γίνει τον Απρίλιο οπότε μπορεί να εμφανιστεί κάτι μέχρι τότε, ελπίζω. Απλώς απαραίτητη προυπόθεση για την Τζουλιέτα είναι να έχει το sport pack. Το απλό μου φαίνεται κάπως, δε ξέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συγγενής μου, πολύ κοντινός κιόλας, έχει Tiguan ίδιο με αυτό που περιγράφεις από το 2009 και δεν του έχει βγάλει τίποτα ο κινητήρας.

Βασικά η αγορά θα γίνει τον Απρίλιο οπότε μπορεί να εμφανιστεί κάτι μέχρι τότε, ελπίζω. Απλώς απαραίτητη προυπόθεση για την Τζουλιέτα είναι να έχει το sport pack. Το απλό μου φαίνεται κάπως, δε ξέρω.

Καποιο αλλο αμαξι φιλε ;;;Μονο αυτα τα 2 κοιτας;;Δεν θυμαμαι αν ειχες αναφερει κ καποια αλλα

Σε αυτά τα 2 έχω καταλήξει. Από τα υπόλοιπα σε σπορ ύφος δε μου αρέσει κάποιο (πχ. Astra) 

Αν έχεις βέβαια κάποια άλληξ πρόταση ρίξτην.

Φιλε μου αν θυμαμαι καλα διαθετεις γυρω στα 15.000;;Αν κανω λαθος διορθωσε με.Νομιζω απο κυβικα κατω απο 2000;;Σωστα;; 

Αυτα που εχω να προτεινω σε αυτα τα λεφτα:

mercedes clc 200 1.8cc/184ps

post-342417-0-62037700-1455564267_thumb.jpg

seat leon 1.8 sport up ( αν κ λιγο καγκουρικο για εμενα )

post-342417-0-08421600-1455564439_thumb.jpg

seat leon 1.8 αλλα look fr ( πιο νορμαλ προφυλακτηρες για εμενα σε σχεση με το sport up,ειναι το ιδιο αμαξι απλα αλλαζει το look)

post-342417-0-52801000-1455564545_thumb.jpg

Audi A3 1.8 s-line σε 5πορτο η 3πορτο αναλογα τα γουστα σου

post-342417-0-04408900-1455564623_thumb.jpg

post-342417-0-24457400-1455564659_thumb.jpg

bmw 1 f20 1.6/136ps η με τα 170 m pack (καλος κινητηρας) δυσκολα ομως να βρεις στα λεφτα σ m pack 

στο car παιζουν στα 15000 τα απλα τα οποια δεν μου αρεσουν εμφανισιακα

post-342417-0-37009700-1455566351_thumb.jpg

Δεν μπαινω στην διαδικασια να πω οτι ειναι καλυτερα η οχι απο την αλφα που κοιτας,απλα ριξτους μια ματια

Εγω θα κοιτουσα κ το audi s3 1.8 αλλα ξερω σου πεφτει παλιο 

Δεν το λες ασχημο το νεο astra gtc,εμενα μου αρεσει παντως κ βλεπω υπαρχει ενα στο car στα 15.000

post-342417-0-30995100-1455565698_thumb.jpg

Το Α3 δεν παιζει στα 14000 με σχετικα λιγα χιλιομετρα και 160 αλογα δυστυχως. Τώρα από μάντρες και λοιπά δεν εμπιστεύομαι να σου πω την αλήθεια. Αν πετύχεις καμία καλή αγγελία στείλε μου σε πμ αν ειναι να τσεκάρω.

Το Leon δε μ'αρέσει καθόλου και το θεωρώ καγκούρικο επίσης.

Το BMW 1 με 170 άλογα ξεφεύγει από το budget μου δυστυχώς.

Το Astra GTC όντως δεν είναι άσχημο εξωτερικά, αλλά εσωτερικά...... από τα πλέον βαρετά. 

Το Μερσεντες να σου πω την αλήθεια δεν το είχα δει. Θα το ψάξω και αυτό!

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου Μιχάλη!

Για εμενα φυσικα κ αξιζει να δεις το μερσεντικο

Μονο προσεξε...Οταν θα το ψαξεις στο car να το ψαξεις κ στο c class σαν 3θυρο αλλα κ στο clc class μιας κ θεωρειτε το κοφτο c class κ καποιοι το ανεβαζουν σαν c class κ καποιοι σαν clc class..δηλαδη θα κανεις 2 ψαξιματα.Ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω.

Υπαρχει κ το πιο παλιο απο αυτο που σου εδειξα(βασικα facelift ειναι) το οποιο θα το βρεις πιο φτηνο κ διαφερει λιγο εξωτερικα(ειναι πιο στρογγυλεμενο) κ ειναι -20 αλογακια περιπου,εσωτερικο σχεδον ιδιο..

post-342417-0-53581800-1455569590_thumb.jpg

Τιποτα,δεν χρειαζεται να ευχαριστεις,γιαυτο ειναι το forum!! :-)

• Like 1

Αυτό εδώ ζαχαρώνω αρκετά αλλά αφενός ξεφεύγει από το μπάτζετ μου και αφετέρου είναι μάντρα, με ότι αυτό συνεπάγεται.. 

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7590820/

Αν το έχει τσεκάρει κανένας ας μας πει.

Το συγκεκριμένο αμάξι (VW Gold 2.0 | 210PS) το κοιτούσα πάρα πολυ πριν πάρω το δικό μου τελικά!
Ειχα βρει και κάποια με ηλιοροφή και ήταν σούπερ!!

Τυχαία αγγελία: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7614849/

Το συγκεκριμένο αμάξι (VW Gold 2.0 | 210PS) το κοιτούσα πάρα πολυ πριν πάρω το δικό μου τελικά!

Ειχα βρει και κάποια με ηλιοροφή και ήταν σούπερ!!

Τυχαία αγγελία: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7614849/

Πολλά κυβικά το GTI + πολλά χιλιόμετρα το συγκεκριμένο εξ'ου και η σχετικά χαμηλή τιμή.

Εσύ ποιό πήρες?

Το συγκεκριμένα ήταν παράδειγμα! Νομιζα οτι σε ενδιέφεραν μέχρι 2.000 κυβικά, γι'αυτο το πρότεινα!
Εγω εντέλει ξέφυγα στην κατηγορία αρκετά! Εχω βάλει και φωτο εδω

• Like 1

Το συγκεκριμένα ήταν παράδειγμα! Νομιζα οτι σε ενδιέφεραν μέχρι 2.000 κυβικά, γι'αυτο το πρότεινα!

Εγω εντέλει ξέφυγα στην κατηγορία αρκετά! Εχω βάλει και φωτο εδω

Ησουν αναμεσα σε γλολφω κ cayman;;Φανταζομαι θα δυσκολευτηκες πολυ να επιλεξεις : P

Καλοταξιδος να εισαι !!!

• Like 1

Να'σαι καλα φίλε σε ευχαριστώ!

Στην αρχή κοιτούσα το Golf γιατι μου άρεσε αρκετά και μετά πήγα με λίγο ψάξιμο παραπάνω, έφτασα να κοιτάω τοAudi TTS 2.0, το οποίο το έβρισκα σχεδόν ίδια τιμή με το Cayman.

Ε και οπως είναι λογικό πήρα το cayman!

• Like 1

Αυτό που δεν εχω καταλαβει με to scirocco ειναι αν εχουν φτιαξει τους κινητηρες τους μετα το 2011. Μου τρεχουν τα σαλια για το Scirocco του 2012 το 160αρι.

Μια χαρά είναι ο 1.4 gen2 του ροκκο.

Καλύτερος είναι ακόμα ο ea888 gen3 1.8 ή 2.0 που λύνει και το θέμα με την καρβουνηλα στις βαλβίδες αλλα ειναι πολυ καινούργιος για να βρεθεί σε μτχ.

Οταν έχουν πουληθεί 30 καιφορές παραπάνω golf απο οτι alfa ειναι λογικό να ακούγονται και σε αριθμούς περισσότερα προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...