Chape Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Σαν φανατικός των Alfa σου το προτείνω με χίλια... Το θεωρώ πολύ ποιο όμορφο από το Scirocco μέσα και έξω (προσωπική μου άποψη)... Τα 10 άλογα παραπάνω δεν θα τα καταλάβεις και πολύ στην τελική ταχύτητα αλλά στην επιτάχυνση θα δεις μια μικρή διαφορά... Το σύστημα DNA είναι επίσης πολύ καλό... Αν είσαι και λίγο "καυλιαρης" με τις στροφές η Alfa είναι η καλύτερη σου φίλη (όχι ότι το Scirocco δεν μπαίνει ωραία στις στροφές αλλά η Alfa είναι στην κυριολεξία ΤΡΑΙΝΟ) αλλά αν αποφασίσεις να πάρεις την Alfa θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα σαν αυτοκίνητο (σέρβις και τα λοιπά) δεν την πας για κανένα λόγο σε οποιαδήποτε συνεργείο του Μήτσου ή του Κιτσου αλλά μόνο σε άτομο που γνωρίζεις ότι είναι καλός στην δουλειά του και σχολαστικος ή στην αντιπροσωπία... Αυτά από εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά για τον Μπήτρο τι γνώμη έχετε? Πουλάει κάποιες Alfa Romeo με σχετικά λίγα χιλιόμετρα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpera_x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Από μένα πάρε αυτό που πήρε κι ο Φώρινιώτης. Είναι μεγάλη μάρκα, ο Φλωρινιώτης! Διότι οι alfisti μπορεί να μην είναι πολλοί, αλλά είναι εκλεκτοί και μερακλήδες. και φυσικά αφού ξέρεις πως τα επιλέγει κι ο Φλωρ, είσαι σίγουρος. Όσο για το Μπήτρο, ξέρεις πως η αξιοπιστία του ακούγεται στα φόρουμ πως κινείται σε ανάλογα επίπεδα με τα Alfa romeo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Για δώσε μου σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελευταία σου πρόταση (ίσως και λινκ). Όσο για τα υπόλοιπα, νταξ ο Φλωρ δεν παίζεται. Κατηγορία από μόνος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Και ακόμα χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Όσο για το Μπήτρο, ξέρεις πως η αξιοπιστία του ακούγεται στα φόρουμ πως κινείται σε ανάλογα επίπεδα με τα Alfa romeo. Άρα μια χαρά. Το πρόβλημα θα ήταν να είναι σαν τα VW. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το scirocco με τα 160 εχει μεγαλο θεμα με τον κινητηρα.Επειδη ειναι τουρμπο κομπρεσορας και η αντλια νερου ιδιως σε χρηση εντος ανοιγοκλεινει πολυ συχνα χαλαει ευκολα.Οποτε παροτι πολυ ομορφο η πηγαινε στην εκδοση με τα 120 η πηγαινε στο gulietta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα τι αποφασισες ? Ισως το βιντεο αυτο σε βοηθησει Αρκετα τρελος ο οδηγος παντως εως εγκληματιας σε τετοιο δρομο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ακόμα δεν έχω καταλήξει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει προσφορά Guilietta στις αγγελίες παρά μόνο από μάντρες(κοινώς πρώην leasing). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος να πουλησει τετοια κουκλα ? Απο του μαντραδες δεν ξερω ποιος ειναι εμπιστοσυνης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως η Automarin?? Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι πιο αξιόπιστη, για ένα πράγμα όμως είμαι σίγουρος... για το ότι είναι η ακριβότερη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 μακρια απο δαυτους δες το αντιστοιχο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Great George Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αν και κάτοχος VW εγώ μέσα από την καρδιά μου θα σου έλεγα την Alfa 1ων έχει πολύ καλό χόρο 2ων γιατί οι multi-jet γ****νε ( και για να λέμε την αλήθεια η VW δε ξέρει από τουρμπίνες και το λέω έχοντας αλλάξει 2η σε Golf GT και ΟΧΙ δεν το τσιτώνω, ούτε ξεκινάω χωρίς να ζεσταθεί ο κινητήρας κ.λ.π. ) και 3ων και πιο βασικό για εμένα ...... ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ !!!! ΚΑΘΕ ALFA ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ, κακά τα ψέματα παιδιά αλλά οι τυπάδες δε φτιάχνουν αμάξια φτιάχνουν τέχνη δεν μπορώ να θυμηθώ ένα μοντέλο Alfa που να μην ήταν τουλάχιστον σεξουαλικό!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αν και κάτοχος VW εγώ μέσα από την καρδιά μου θα σου έλεγα την Alfa 1ων έχει πολύ καλό χόρο 2ων γιατί οι multi-jet γ****νε ( και για να λέμε την αλήθεια η VW δε ξέρει από τουρμπίνες και το λέω έχοντας αλλάξει 2η σε Golf GT και ΟΧΙ δεν το τσιτώνω, ούτε ξεκινάω χωρίς να ζεσταθεί ο κινητήρας κ.λ.π. ) και 3ων και πιο βασικό για εμένα ...... ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ !!!! ΚΑΘΕ ALFA ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ, κακά τα ψέματα παιδιά αλλά οι τυπάδες δε φτιάχνουν αμάξια φτιάχνουν τέχνη δεν μπορώ να θυμηθώ ένα μοντέλο Alfa που να μην ήταν τουλάχιστον σεξουαλικό!!! Aπο αξιοπιστια η vw η αληθεια ειναι οτι δεν τα παει κ τοσο καλα,δεν ειναι τυχαιο που εχουν γεμισει με παραπονα τα forums. Γαμπρος μου αγορασε tiguan (1.4 150ps) k αλλαξε κινητηρα στον πρωτο χρονο,αστεια πραγματα πραγματικα. Κριμα να μην μπορεις να βρεις μια αλφα απο ιδιωτη,αν δεν βιαζεσαι περιμενε λιγο .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 καλά θα κάνει η wv να κόψει να βγάζει τέτοια μοτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα