Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για αγορά μτχρ. Scirocco ή Guilietta?

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σαν φανατικός των Alfa σου το προτείνω με χίλια... Το θεωρώ πολύ ποιο όμορφο από το Scirocco μέσα και έξω (προσωπική μου άποψη)... Τα 10 άλογα παραπάνω δεν θα τα καταλάβεις και πολύ στην τελική ταχύτητα αλλά στην επιτάχυνση θα δεις μια μικρή διαφορά... Το σύστημα DNA είναι επίσης πολύ καλό... Αν είσαι και λίγο "καυλιαρης" με τις στροφές η Alfa είναι η καλύτερη σου φίλη (όχι ότι το Scirocco δεν μπαίνει ωραία στις στροφές αλλά η Alfa είναι στην κυριολεξία ΤΡΑΙΝΟ) αλλά αν αποφασίσεις να πάρεις την Alfa θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα σαν αυτοκίνητο (σέρβις και τα λοιπά) δεν την πας για κανένα λόγο σε οποιαδήποτε συνεργείο του Μήτσου ή του Κιτσου αλλά μόνο σε άτομο που γνωρίζεις ότι είναι καλός στην δουλειά του και σχολαστικος ή στην αντιπροσωπία... Αυτά από εμένα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από μένα πάρε αυτό που πήρε κι ο Φώρινιώτης. Είναι μεγάλη μάρκα, ο Φλωρινιώτης!  :-D

Διότι οι alfisti μπορεί να μην είναι πολλοί, αλλά είναι εκλεκτοί και μερακλήδες.

82c9aba0-cfad-4c8d-a7ce-4fe89862e31a.jpg

και φυσικά αφού ξέρεις πως τα επιλέγει κι ο Φλωρ, είσαι σίγουρος.

Όσο για το Μπήτρο,

ξέρεις πως η αξιοπιστία του ακούγεται στα φόρουμ πως κινείται σε ανάλογα επίπεδα με τα Alfa romeo.

Για δώσε μου σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελευταία σου πρόταση (ίσως και λινκ).

Όσο για τα υπόλοιπα, νταξ ο Φλωρ δεν παίζεται. Κατηγορία από μόνος του.

Όσο για το Μπήτρο,

ξέρεις πως η αξιοπιστία του ακούγεται στα φόρουμ πως κινείται σε ανάλογα επίπεδα με τα Alfa romeo.

Άρα μια χαρά.

Το πρόβλημα θα ήταν να είναι σαν τα VW.

• Like 3

Το scirocco με τα 160 εχει μεγαλο θεμα με τον κινητηρα.Επειδη ειναι τουρμπο κομπρεσορας και η αντλια νερου ιδιως σε χρηση εντος ανοιγοκλεινει πολυ συχνα χαλαει ευκολα.Οποτε παροτι πολυ ομορφο η πηγαινε στην εκδοση με τα 120 η πηγαινε στο gulietta

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ακόμα δεν έχω καταλήξει. 

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει προσφορά Guilietta στις αγγελίες παρά μόνο από μάντρες(κοινώς πρώην leasing).

• Like 1

Ίσως η Automarin?? Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι πιο αξιόπιστη, για ένα πράγμα όμως είμαι σίγουρος... για το ότι είναι η ακριβότερη!!!

Αν και κάτοχος VW εγώ μέσα από την καρδιά μου θα σου έλεγα την Alfa 1ων έχει πολύ καλό χόρο 2ων γιατί οι multi-jet γ****νε ( και για να λέμε την αλήθεια η VW δε ξέρει από τουρμπίνες και το λέω έχοντας αλλάξει 2η σε Golf GT και ΟΧΙ δεν το τσιτώνω, ούτε ξεκινάω χωρίς να ζεσταθεί ο κινητήρας κ.λ.π. ) και 3ων και πιο βασικό για εμένα ...... ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ !!!! ΚΑΘΕ ALFA ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ,  κακά τα ψέματα παιδιά αλλά οι τυπάδες δε φτιάχνουν αμάξια φτιάχνουν τέχνη  δεν μπορώ να θυμηθώ ένα μοντέλο Alfa που να μην ήταν τουλάχιστον σεξουαλικό!!!

• Like 4

Αν και κάτοχος VW εγώ μέσα από την καρδιά μου θα σου έλεγα την Alfa 1ων έχει πολύ καλό χόρο 2ων γιατί οι multi-jet γ****νε ( και για να λέμε την αλήθεια η VW δε ξέρει από τουρμπίνες και το λέω έχοντας αλλάξει 2η σε Golf GT και ΟΧΙ δεν το τσιτώνω, ούτε ξεκινάω χωρίς να ζεσταθεί ο κινητήρας κ.λ.π. ) και 3ων και πιο βασικό για εμένα ...... ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ !!!! ΚΑΘΕ ALFA ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ,  κακά τα ψέματα παιδιά αλλά οι τυπάδες δε φτιάχνουν αμάξια φτιάχνουν τέχνη  δεν μπορώ να θυμηθώ ένα μοντέλο Alfa που να μην ήταν τουλάχιστον σεξουαλικό!!!

Aπο αξιοπιστια η vw η αληθεια ειναι οτι δεν τα παει κ τοσο καλα,δεν ειναι τυχαιο που εχουν γεμισει με παραπονα τα forums.

Γαμπρος μου αγορασε tiguan (1.4 150ps) k αλλαξε κινητηρα στον πρωτο χρονο,αστεια πραγματα πραγματικα.

Κριμα να μην μπορεις να βρεις μια αλφα απο ιδιωτη,αν δεν βιαζεσαι περιμενε λιγο ..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...