agelosLX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Σε τι τιμές τα βρίσκεις; Εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ η alfa αλλά και το scirocco είναι ίσως το πιο όμορφο VW! Γύρω στα 13000 - 14000 ευρώ. Μάλλον για Giulietta θα πάω γιατί το ίδιο ακούω από πολλούς σχετικά με τον κινητήρα 160 του σιροκο.. πολλά προβληματα προ 2011, το ίδιο ισχύει και για το Golf καθώς είναι ο ίδιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλο μοτερ εχει το σιροκκο με τα 122 αλογα , αλλα ειναι λιγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τζουλιετα μακραν , πολυ πιο ομορφη. Από σένα περίμενα να πεις vw! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 εχει και περισσοτερα αλογα η αλφα οποτε αλλο ενα + Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το golf gt σου φοραει τον ιδιο κιινητηρα με το ροκκο;;; Διαφερουν καπουν ;; Ειναι ο ιδιος κινητηρας με το tiguan/150,polo gti/180,golf gt/170,rocco 160;; Fabia rs 180...που έχουν αλλάξει και κινητήρα μεσα στην εγγύηση. Δεν είναι κακός... Απλα έχει κυκλοφορήσει πάρα πολύ και ειναι λογικό ενα ποσοστό να εχει προβλήματα. Αμα τον πας ταπα απο το πρωί ως το βράδυ και δεν το προσέχεις εννοείτε ότι τούρμπο γίνεται αναλώσιμο. Και φυσικά δεν μιλαω για αυτούς που αλλάζουν ολα τα περιφερειακά βάζουν και big turbo πανε τραβηγμένο απο παντού 280 290hp με κλειστό μοτέρ και μετά κατηγορούν την vw που έγινε γιαούρτι το πιστονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Από σένα περίμενα να πεις vw! Χαχα νταξει ειμαι κ λιγο αντικειμενική! Δεν ειναι ασχημο και το σιροκο, το χει παρει προσφατα συμφοιτητής μου και ειναι ευχαριστημενος. Αλλα πολυ κλειστοφοβικό ρε παιδι μου και δεν εχεις καλη οπτικη πισω. Ενω η Ιταλίδα ειναι πιο "αυτοκινητο" με καλυτερους χώρους και ορατότητα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Οταν ακουω για Γερμανικα αυτοκινητα με πιανει κατι οπως για καθε τι Γερμανικο (εκτος των Scorpions) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Οταν ακουω για Γερμανικα αυτοκινητα με πιανει κατι οπως για καθε τι Γερμανικο (εκτος των Scorpions) bentley bugatti lamborghini κακά γερμανικά αυτοκίνητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αυτα που ενεφερες ειναι κατα σειρα βρετανικα γαλλικα και ιταλικα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Και είχα την εντύπωση ότι είναι γερμανικά , αφού τα φτιάχνει γερμανική εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ειναι γερμανικα! Όλα αυτα ανοικουν στην VW Group! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειπα οτι εναι κακα αυτοκινητα αλλα δε μου αρεσει να ειναι ενα μονοπωλιο που να πουλαει το ιδιο αυτοκινητο με 10 μαρκες και 10 διαφορετικες τιμες αναλογα με το σηματακι που βαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τι λετε ρε παιδια σημερα και θα φτυσω το γαλα που βυζενα μικρος. το οτι εχει αγοραστει καποιο πακετο μετοχων η ακομη και πληρης εξαγορα της εκαστοτε εταιριας δεν τα κανει γερμανικα επειδη η εταιρια που τα αγορασε ειναι γερμανικη. ολα τα παραπανω που αναφερθησαν εχουν 100%εδρα, κατασκευη, πρωτη υλη στις χωρες που ανεφερα παραπανω. το οτι εχει αγοραστει μερικως η πληρως απο μια γερμανικη εταιρια δεν τα κανει γερμανικα. πατε καλα;;; εχετε ακουσει γερμανικη lamborghini πουθενα;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Επομένως ισχύει ότι για Σιρόκο κοιτάω μόνο από 2011 και μετά για τα 160 άλογα πάντα.. τα 122 ούτε να τα ακούω δε θέλω. Ειναι βελτιωμένος ο κινητήρας TSI των 160? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Επομένως ισχύει ότι για Σιρόκο κοιτάω μόνο από 2011 και μετά για τα 160 άλογα πάντα.. τα 122 ούτε να τα ακούω δε θέλω. Ειναι βελτιωμένος ο κινητήρας TSI των 160? Ναι ειναι o cavd , ουσιαστικά η πρώτη καλη διορθωμενη εκδοση του bmy/blg Μετά υπάρχει και η 3η update έκδοση του στο mk7 golf με ακόμα λιγότερα αλογα αν δεν κάνω λάθος δλδ 150. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα