agelosLX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα τις γνώμες σας σχετικά με τα 2 αυτοκίνητα του τίτλου, πόσο μάλλον και από κατόχους των συγκεκριμένων. Η σύγκριση αφορά τα εξής αυτοκίνητα προς αγορά: VW Scirocco TSI 160 hp 1.4 Alfa Romeo Giulietta Multirair 170 hp 1.4 Το κύριο θέμα μου είναι ότι στις διάφορες αγγελίες παρατηρώ ότι το Scirocco προσφέρεται κυρίως σε μοντέλα του 2009-2010 και με αρκετά χιλιόμετρα, ενώ αντίθετα η Αλφα μπορεί να βρεθεί και σε μοντέλο του '12 με λιγότερα χιλιόμετρα και ότι άλλο συνεπάγεται. Τελικά τι παίζει μεγαλύτερο ρόλο? Τα χιλιόμετρα (και φυσικά η συντήρηση που έχει γίνει) ή η χρονολογία? Ας το θέσω και διαφορετικά, ενα Scirocco του '10 μπορεί να ανταγωνιστεί μια Giulietta του '12 στα ίδια πάνω-κάτω χιλιόμετρα? Να διευκρινήσω ότι ο λόγος που έχω καταλήξει στα 2 αυτά μοντέλα είναι η σπορ διάθεσή τους και το πολύ ωραίο/νεανικό design. Για πετρέλαιο και τα λοιπά δεν ενδιαφέρομαι καθώς δε θα κάνει πολλά χιλιόμετρα το αυτοκίνητο. Λύσεις τύπου Astra,κλπ τις έχω κοιτάξει και δεν μου αρέσουν γενικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φιλε ειχα ενα audi s3 μεχρι περυσι κ ηταν 15 χρονων με 140κ χιλιομετρα περιπου.Το αμαξι δεν το εβλεπε ο ηλιος,φροντιζα το δερμα,τα σερβις στην ωρα τους κ προσεχα πολυ κ το εσωτερικο τ με αποτελεσμα ενα αμαξι 15ετιας να δειχνει πεντακαθαρο κ φρεσκο κ η μηχανη του αριστη,αρα εγω πιστευω δεν εχει να κανει η χρονολογια αλλα η συντηρηση(ειδικα ο ηλιος,δεν υπαρχει μεγαλυτερος εχθρος σε χρωμα κ πλαστικα).Τα σχετικα πολλα χιλιομετρα εμενα δεν με ενοχλουν ιδιαιτερα αρκει να γινονται απροβληματιστα αλλα αυτο σε ενα μεταχειρισμενο δεν το ξερεις. Οσον αφορα τα αμαξια που κοιταζεις δεν εχω οδηγησει κανενα κ δεν ξερω πως συμπεριφερονται,παντως σαν ομορφια το σιροκο για εμενα κερδιζει..Εσυ εχεις οδηγησει καποιο απο αυτα;;Ποιο σε κερδισε πιο πολυ;;; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2016 από ΜΙχαλιεςς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 τεσταρε και τα δυο , και οποιο σου κανει κλικ προχωρα , και τα δυο μια χαρα αμαξια ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Και γω προς το Σιρόκο συγκλίνω αλλά έχω αυτό το θεματάκι με τις χρονολογίες και κατ'επέκταση τα περισσότερα χιλιόμετρα. Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο και εδώ που βρίσκομαι δεν κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) To Σιρόκο ειναι πιο σπορ και κλειστοφοβικο Η Τζουλιετα ειναι πιο ομορφη για μενα (η spοrts pack) και για πιο γενικη χρηση (μεγαλυτεροι χωροι, 4 πορτες και φαινεται 2 πορτο) Επισης εχει και το DNA που της δινει και πολυ καλες επιδοσεις και οικονομια Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2016 από adi32 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραια η τοποθετηση του adi32!! Διαβαζω πως ο 1.4 του σιροκκο με τα 122hp ειναι πιο απροβληματιστος μιας κ εχει πιο μικρο τουρμπο,δεν ειναι πιεσμενος o κινητηρας, δεν εχει κομπρεσορα που σημαινει πως για καποιες στροφες δουλευει σαν ατμοσφαιρικο σε αντιθεση με τον κινητηρα με τα 160 κ εχει κ πολυ καλη καταναλωση κ καλο σχετικα γκαζι.Απλα αναφερω τι εχω διαβασει, να εχει μια ιδεα ο ts. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2016 από ΜΙχαλιεςς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Σιγουρα οσο πιο καινουριο ειναι τοσο καλυτερα Οσο ναναι ενα αυτοκινητο 6-7 ετων θα αρχισει να ζηταει και υπαρχει και ο κινδυνος να εχουν γυρισει τα χιλιομετρα Επισης μετα το 2010 θα πληρωνεις και πολυ λιγοτερα τελη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Σε τι τιμές τα βρίσκεις; Εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ η alfa αλλά και το scirocco είναι ίσως το πιο όμορφο VW! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εδω που λεμε το σιροκκο δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο απο ομορφια , και απο χωρους.... Καλητερα την αλφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Alfa και απο μένα γιατί είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!Πάντως και εγω ψηνόμου στο παρελθόν να πάρω scirocco αλλα φίλος μου που έχει μάντρα για WV, μου είπε οτι το Scirocco 1,4 με τα πολλά άλογα βγάζει πολλά προβλήματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το 'rocco "με τα πολλά άλογα" φοράει τον CAVD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 yeap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ναι με τα σκληρά ελατήρια. Αρκετά βελτιωμένος με τους blg και 10 ή 20 hp χαμηλωμένος. Τωρα σχετικά με τα προβληματα του εχουν συζητηθεί άπειρες φορές ακόμα και εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το golf gt σου φοραει τον ιδιο κιινητηρα με το ροκκο;;; Διαφερουν καπουν ;; Ειναι ο ιδιος κινητηρας με το tiguan/150,polo gti/180,golf gt/170,rocco 160;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τζουλιετα μακραν , πολυ πιο ομορφη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα