alxlightning Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 παιδια εδω αθηνα παιζει κανενα μαγαζι που να φερνει ωραια ντιζαηνερ πραματα? η πρεπει να τρεχω χωρια σε καθε καταστημα της αντιντας να δω τι τζερεμι σκοτ εχει αξιωθει να φερει το καθενα?
Papakaliati Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Φαντ Φαντάζομαι οτι ψωνίζεις απο το αμαζον με κάρτα εξωτερικού; ή ειναι και μέσα στο προνόμια η παράκαμψη του capital control? Μενει Γερμανια. Αλλα δεν θα ητανε και ασχημο προνομιο ετσι πως το λες. 2
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μενει Γερμανια. Αλλα δεν θα ητανε και ασχημο προνομιο ετσι πως το λες. Επίσης στα amazon νομίζω δεν υπάρχει θέμα με cc, ψωνίζεις κανονικά.
alxlightning Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Φαντάζομαι οτι ψωνίζεις απο το αμαζον με κάρτα εξωτερικού; ή ειναι και μέσα στο προνόμια η παράκαμψη του capital control? τα ειδη τεχνολογιας δεν εξαιρουνται απο τα καπιταλκοντρολια?
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 τα ειδη τεχνολογιας δεν εξαιρουνται απο τα καπιταλκοντρολια? Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια εξαίρεση. Είναι ανάλογα το μαγαζί. Στα amazon ψωνίζεις ό,τι θες πάντως, όχι μόνο τα τεχνολογικά. 1
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια εξαίρεση. Είναι ανάλογα το μαγαζί. Στα amazon ψωνίζεις ό,τι θες πάντως, όχι μόνο τα τεχνολογικά. μπα.. νομίζω δεν μπορείς ρουχα και αξεσουαρ είχα προσπαθήσει 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 μπα.. νομίζω δεν μπορείς ρουχα και αξεσουαρ είχα προσπαθήσει Ίσως είναι ανάλογα την κάρτα...τέλος πάντων, δεν είμαι και σίγουρος αλλά το είπα γιατί εγώ πήρα κάποια πράγματα εκτός τεχνολογίας και δεν είχα πρόβλημα.
defacer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Η αληθεια ειναι πως μερικα αντικειμενα ( ομως λιγα, ισως γυρω στο 10%? ) εχουνε μεταφορικα ακομη και αμα εισαι amazon prime member. Επισης ενα θετικο για μενα, που δεν ειναι καθοριστικης σημασιας αλλα δεν με χαλαει κιολας να το εχω, ειναι το Amazon Video. Δεν ξέρω, δεν έχω πετύχει τέτοιο αντικείμενο με εξαίρεση λευκές συσκευές όπου μου φαίνεται λογικό. Το amazon video με βολεύει πάρα πολύ στη φάση που είμαι και γι' αυτό το λόγο αγόρασα πρόσφατα fire tv stick, αλλά όπως λες δε θα ήταν λόγος για να πάρω prime. Φαντάζομαι οτι ψωνίζεις απο το αμαζον με κάρτα εξωτερικού; ή ειναι και μέσα στο προνόμια η παράκαμψη του capital control? Αυτό εξαρτάται καθαρά από την τράπεζα/εταιρία που εκδίδει την κάρτα, δε μπαίνει amazon εκεί. Έχω γερμανικά μέσα πληρωμής.
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αυτό εξαρτάται καθαρά από την τράπεζα/εταιρία που εκδίδει την κάρτα, δε μπαίνει amazon εκεί. Έχω γερμανικά μέσα πληρωμής. Δεν ειμαι σίγουρη για το τι εννοεις με το... δεν μπαινει αμαζον εκεί αλλά αν είχες ελληνική κάρτα μάλλον δε θα ψώνιζες απο το άμαζον τώρα
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειμαι σίγουρη για το τι εννοεις με το... δεν μπαινει αμαζον εκεί αλλά αν είχες ελληνική κάρτα μάλλον δε θα ψώνιζες απο το άμαζον τώρα Τελευταία ψώνισα από amazon.co.uk και amazon.com με ελληνική κάρτα και δεν υπήρχε πρόβλημα.
defacer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειμαι σίγουρη για το τι εννοεις με το... δεν μπαινει αμαζον εκεί αλλά αν είχες ελληνική κάρτα μάλλον δε θα ψώνιζες απο το άμαζον τώρα Εννοώ ότι δε μπορεί το amazon να κάνει τίποτα για το τι συμβαίνει με την κάρτα που σου έχει εκδώσει η οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα. Αυτό που λες με την ελληνική κάρτα (έχω, και τη χρησιμοποιώ ψιλοσυχνά, γενικά με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας) δεν το καταλαβαίνω. Οποιοσδήποτε μπορεί να βγάλει μη-ελληνική κάρτα έτσι κι αλλιώς.
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εννοώ ότι δε μπορεί το amazon να κάνει τίποτα για το τι συμβαίνει με την κάρτα που σου έχει εκδώσει η οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα. Αυτό που λες με την ελληνική κάρτα (έχω, και τη χρησιμοποιώ ψιλοσυχνά, γενικά με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας) δεν το καταλαβαίνω. Οποιοσδήποτε μπορεί να βγάλει μη-ελληνική κάρτα έτσι κι αλλιώς. Εννοείς revolut κλπ;
eidikos33 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 moncler γιλεκο που μπορω να βρω ρε παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα