zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 To Xbox ΔΕΝ είναι playstation. Άλλη κονσόλα. Gold είναι η 12μηνη συνδρομή απ ότι θυμάμαι που κοστίζει κάμποσο. Amazon Prime. Συνδρομή του Amazon που μέσα σε όλα τ' άλλα, οτι παραγγέλνεις έρχεται την επόμενη μέρα. H επιτυχία του playstation βέβαια είναι να λέμε όλες τις κονσόλες playstation! Είναι σαν τα jeep! 7
eddie1996 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εγώ περιμένω τις πονηρές προσφορές από τα μέλη του insomnia. Επίσης περιμένω τον dobro να μας σπάσει τον οικονομικό μας κουμπαρά από καμιά φοβερή προσφορά ή ακόμη και δωρεάν
defacer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 όταν λέμε Prime τι εννοούμε; δεν έχω καταλάβει ακόμα καλά Πληρώνεις μια ετήσια συνδρομή (ανάλογα τη χώρα, εδώ είναι 50 ευρώ) για να πάρεις ένα σκασμό προνόμια -- το Δεκέμβριο που σκεφτόμουν αν θα το ανανεώσω ή όχι πήγα να ξαναδώ τι παίρνεις και κυριολεκτικά έβαλα τα γέλια, φάση shut up and take my money. Στην προκειμένη αυτό που έχει σχέση με τη συζήτηση είναι α) δεν πληρώνεις ποτέ μεταφορικά, β) έχεις πάντα παράδοση την επόμενη μέρα ή σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις την ίδια μέρα το απόγευμα, γ) κάποιες προσφορές την πρώτη μισή ώρα είναι ανοιχτές μόνο για όσους έχουν prime -- ανάλογα την προσφορά αυτό μπορεί να έχει από καθόλου ως τεράστια σημασία. 4
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 έδωσα κάνα 500ρι σε ρούχα αυτή την φορά αλλά είμαι στην πένα Μια απ τα ίδια , ίσως και περισσότερα φύγαν ! 220 (απο 320 αρχική) χτύπησα αυτή την μπουφανια , στην φώτο χάνει ~ πάνω μου σπέρνει 1
ASFE Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι μονο τις εκπτωσεις δεν σκεφτομαι οταν ειναι να ψωνισω. Αν μου μπει κατι στο μυαλο και το θελω ΤΩΡΑ θα το παρω.. Τα τελευταια 2 χρονια παρα εχω γινει σπαταλος..Και σε gadgets αλλα και σε ρολογια παπουτσια!! Δεν πειραζει. yolo που λενε και οι νεοτεροι
Papakaliati Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Πληρώνεις μια ετήσια συνδρομή (ανάλογα τη χώρα, εδώ είναι 50 ευρώ) για να πάρεις ένα σκασμό προνόμια -- το Δεκέμβριο που σκεφτόμουν αν θα το ανανεώσω ή όχι πήγα να ξαναδώ τι παίρνεις και κυριολεκτικά έβαλα τα γέλια, φάση shut up and take my money. Στην προκειμένη αυτό που έχει σχέση με τη συζήτηση είναι α) δεν πληρώνεις ποτέ μεταφορικά, β) έχεις πάντα παράδοση την επόμενη μέρα ή σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις την ίδια μέρα το απόγευμα, γ) κάποιες προσφορές την πρώτη μισή ώρα είναι ανοιχτές μόνο για όσους έχουν prime -- ανάλογα την προσφορά αυτό μπορεί να έχει από καθόλου ως τεράστια σημασία. Η αληθεια ειναι πως μερικα αντικειμενα ( ομως λιγα, ισως γυρω στο 10%? ) εχουνε μεταφορικα ακομη και αμα εισαι amazon prime member. Επισης ενα θετικο για μενα, που δεν ειναι καθοριστικης σημασιας αλλα δεν με χαλαει κιολας να το εχω, ειναι το Amazon Video.
Jethro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Κάνα μοντγκομερι κοντο σε προσφορα εχει παρει το ματι σας ? Θελω ενα οικονομικο για προχειρο
*nenya* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Κάνα μοντγκομερι κοντο σε προσφορα εχει παρει το ματι σας ? Θελω ενα οικονομικο για προχειρο Κάτι τέτοιο; http://www.pullandbear.com/gr/en/man/coats-%26-parkas/hooded-grey-parka-c1466506p6037163.html 1
alxlightning Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι τους ειδικούς της μόδας.τα owl clothes είναι μάρκα σοβαρή;ή να προτιμήσω takeshy kurosawa; αυτά τα super dry ου τα βρίσκουμε να τα ρίξω ένα βλέφαρο; owl clothing κακ μου φαινονται, fad like paul frank. superdry εχει και στα attica, καγκουριες. kurosawa σεβασμος, τι να λεμε τωρα. δεν καταλαβα ποτε γιατι μπηκαν οι τρεις αυτες εταιριες στο ιδιο τσουβαλι.
Jethro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλούτσικο φαίνεται...ε? Κάτι τέτοιο; http://www.pullandbear.com/gr/en/man/coats-%26-parkas/hooded-grey-parka-c1466506p6037163.html
vrwmiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 owl clothing κακ μου φαινονται, fad like paul frank. superdry εχει και στα attica, καγκουριες. kurosawa σεβασμος, τι να λεμε τωρα. δεν καταλαβα ποτε γιατι μπηκαν οι τρεις αυτες εταιριες στο ιδιο τσουβαλι. Το κακ τι σημαίνει;
alxlightning Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το κακ τι σημαίνει; κακο, κακομοιρο, καημενο. πολλα πραγματα μαζι.
vrwmiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 κακο, κακομοιρο, καημενο. πολλα πραγματα μαζι. Πολύ αβάντα βλέπω ότι τα ρίχνουν
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Φαντ Πληρώνεις μια ετήσια συνδρομή (ανάλογα τη χώρα, εδώ είναι 50 ευρώ) για να πάρεις ένα σκασμό προνόμια -- το Δεκέμβριο που σκεφτόμουν αν θα το ανανεώσω ή όχι πήγα να ξαναδώ τι παίρνεις και κυριολεκτικά έβαλα τα γέλια, φάση shut up and take my money. Στην προκειμένη αυτό που έχει σχέση με τη συζήτηση είναι α) δεν πληρώνεις ποτέ μεταφορικά, β) έχεις πάντα παράδοση την επόμενη μέρα ή σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις την ίδια μέρα το απόγευμα, γ) κάποιες προσφορές την πρώτη μισή ώρα είναι ανοιχτές μόνο για όσους έχουν prime -- ανάλογα την προσφορά αυτό μπορεί να έχει από καθόλου ως τεράστια σημασία. Φαντάζομαι οτι ψωνίζεις απο το αμαζον με κάρτα εξωτερικού; ή ειναι και μέσα στο προνόμια η παράκαμψη του capital control?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα