Iris_89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ααα μάλιστα. Είχα ακούσει για εκπτώσεις του στυλ 80% και λεω τι παίζει. Οπότε τους ρίχνω άκυρο. Ναι, ένα παλτό με 80% έκπτωση θα κάνει 300£ 1
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ναι, ένα παλτό με 80% έκπτωση θα κάνει 300£ Καλά αν είναι έτσι ούτε τον κώλο μου θα δουνε. Ούτε απέξω δεν θα περάσω. 1
alxlightning Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ειναι οι πρωτες εκπτωσεις που δεν ειμαι ανεργος και εχω γκαφρα αλλα δε βρισκω ΤΙΠΟΤΑ που να μου αρεσει. πηγα ακομα και στα ατικα που δεν ειχα μπει ποτε λογω τιμων και παλι τιποτα. πραγματικα νιωθω ανετα μονο με ρουχα που βλεπω στο ιντερνετ και δεν ξερω που θα βρω οποτε καθομαι και κανω χειροτεχνιες. Επισης οσες φορες εχω επιχειρησει να παραγγειλω απο ασος τρωνε χ ολες οι καρτες μου και θελω να κλαιω.οποτε αποφασισα να παρω στη μανα μου ενα ψυγειο (?!) γιατι γκρινιαζει οτι το παλιο κανει θορυβο και θα χαλασει και πολυ πρα πρα βρε αδερφε. αλλα δεν εχω ιδεα πως διαλεγω ψυγειο.ολο προβληματα αυτος ο καπιταλισμος 2
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πήρα κάποια πραγματάκια που ήθελα πριν τις εκπτώσεις, άρα μάλλον τίποτα. Μπορεί να κοιτάξω μόνο για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. 1
mary Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τσιμπησα ενα leather biker jacket σε καφε xl νουμερο ( !! και μονο που ειδα οτι υπαρχει στη bershka τετοιο νουμερο το πηρα κατευθειαν) και για σετακι, ο καλος μου, μου τσιμπησε αυτες τις exe μποτουλες.
mylo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Για πειτε ρε παιδια για κανα τζινακι παντελονι με 50€ πουνα παω να δω; Υγ: θεσσαλονικη
eidikos33 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 κανα καλο μαγαζι στην αθηνα για μοντερνο τζινακι γνωριζει κανεις?
xpapias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Marks & Spencer έχει καλές τιμές - και σε τζιν. Mall και Attica εχει καταστήματα. 1
eidikos33 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω πολυ,εχει τζιν με σκισιματα η σαν να εχουν πεσει σταγονες απο μπογια ξερω γω? κατι αλλο εχετε να προτεινετε για superdry η οτιδηποτε αλλο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 αυτά τα superdry αξίζουν σαν ρούχα; είναι πανάκριβα, η ποιότητά τους καλύπτει την τιμή;
defacer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να με μισήσετε αλλά πρέπει να αποκαλύψω την αλήθεια. Amazon θρυλικό customer care FTW: Περιμένεις να έρθει περίοδος αγορών (από black friday μέχρι πρωτοχρονιά πχ) που έχει όλη μέρα κάθε μέρα προσφορές. Χτυπάς ανελέητα οτιδήποτε φαίνεται ενδιαφέρον (με Prime την άλλη μέρα είναι σπίτι σου). Το δοκιμάζεις με την ησυχία σου (αγορές από 1/11 μέχρι 31/12 είναι τυπικά επιστρεφόμενες μέχρι 31/1). Ο,τι σου αρέσει το κρατάς, ο,τι σου ξυνίζει το γυρνάς (δωρεάν, σε μία το πολύ δύο μέρες όχι απλά το έχουν πάρει αλλά έχει μπει ήδη και το refund). Μηδενικό ρίσκο. Top αγορές της σεζόν: τζινάκι για τη δουλειά (προσφορά 37 ευρώ), μπλούζα (45), είμαι θύμα του καπιταλισμού και μου αρέσει (200). Φεύγω τώρα. 2
eidikos33 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 αυτά τα superdry αξίζουν σαν ρούχα; είναι πανάκριβα, η ποιότητά τους καλύπτει την τιμή; ετσι εχω ακουσει οτι εχουν καλη ποιοτητα
Unabomber Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 @defacer Ακριβως αυτο...... Black Friday και Cyber monday, εφυγαν απο το bank account 4ψηφια νουμερα..... Μετα εκανα μια βολτιτσα απο Ldn για να δω το family.... πετυχαινω την Boxing day...... και αντε και απο κει ειχαμε διαρροη απο το bank account..... Οποτε τωρα λεω να κατσω στα αυγα μου..... so no shopping for me..... PS: boxing day @ Harrods, Dior Fahrenheit 75ml Εau de perfume only £20 Ναι, ειχε crazy sales..... 2
Iris_89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 @defacer Ακριβως αυτο...... Black Friday και Cyber monday, εφυγαν απο το bank account 4ψηφια νουμερα..... Μετα εκανα μια βολτιτσα απο Ldn για να δω το family.... πετυχαινω την Boxing day...... και αντε και απο κει ειχαμε διαρροη απο το bank account..... Οποτε τωρα λεω να κατσω στα αυγα μου..... so no shopping for me..... PS: boxing day @ Harrods, Dior Fahrenheit 75ml Εau de perfume only £20 Ναι, ειχε crazy sales..... Ξενέρωσα που έχει μεταφορικά ολόκληρο Harrods.. ;p
Unabomber Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ξενέρωσα που έχει μεταφορικά ολόκληρο Harrods.. ;p Eλα ρε συ, £6 only ειναι.... ή £12 για next day del.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα