Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Χρειάζομαι ένα αδιάβροχο μπουφάν, μποτάκια και έναν καλό σάκο πλάτης αλλά ελλείψει ψιλικού οξέος δεν με βλέπω να παίρνω κάτι. Κοιτάζω εδώ και καιρό άλλωστε και δεν βρήκα κάτι να με καλύπτει (εντάξει, παπούτσια βρήκα, χρήματα όμως όχι). Δεν μου χωράει τίποτε απο αυτές τις μάρκες. Σύμφωνοι, έχω παχύνει κάπως αλλά και πριν δεν... Λες και το μόνο που άλλαζε ηταν το μήκος! Αφού βγάζουν και xxl αν δεν κάνω λάθος. Αν και σε εκπτώσεις δύσκολα βρίσκεις σωστό νούμερο.
φιρίκι Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ποικίλλει το πραγματικό μέγεθος απο μάρκα σε μάρκα κι απο χώρα σε χώρα.
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ποικίλλει το πραγματικό μέγεθος απο μάρκα σε μάρκα κι απο χώρα σε χώρα.Ναι έχεις δίκιο. Θυμάμαι κάτι ρούχα απο zara παλιότερα που ενω ηταν στο νούμερο μου, οταν τα φόραγα ηταν κάπως στενά. Είχα πάρει απο τα Benetton πριν κάνα δυο χρονια κάτι ρούχα πραγματικά ξεφτίλα τιμή. Θα παω και φέτος να δω αν έχει τίποτα. Ξέρετε μέχρι πότε είναι οι εκπτώσεις?
idomeneas7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μακάρι να είχα Zara , h&m, pull & bear ή κάτι παρεμφερές σε θεμα τιμής στην πόλη μου. Γιατί τέτοια μαγαζιά βάζουν πολύ καλές εκπτώσεις. Τυχεροί όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις Κι εμείς που έχουμε τι καταλαβαίνουμε? Τεράστιες ουρές σε ταμεία και δοκιμαστήρια ενώ τα περισσότερα ρούχα είναι είτε πανάσχημα είτε σκατένιας ποιότητας. Με πολύ ψάξιμο θα βρεις κάτι που βλέπεται και πιθανότατα θα είναι της νέας κολεξιον. Αν όχι, δεν θα έχει στο νούμερό σου. Ακόμα και να βρεις κάτι, θα έχεις χάσει τόσες ώρες και θα έχεις νευριάσει τόσο που καλύτερα να πλήρωνες λίγο παραπάνω κάπου αλλού. 1
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κι εμείς που έχουμε τι καταλαβαίνουμε? Τεράστιες ουρές σε ταμεία και δοκιμαστήρια ενώ τα περισσότερα ρούχα είναι είτε πανάσχημα είτε σκατένιας ποιότητας. Με πολύ ψάξιμο θα βρεις κάτι που βλέπεται και πιθανότατα θα είναι της νέας κολεξιον. Αν όχι, δεν θα έχει στο νούμερό σου. Ακόμα και να βρεις κάτι, θα έχεις χάσει τόσες ώρες και θα έχεις νευριάσει τόσο που καλύτερα να πλήρωνες λίγο παραπάνω κάπου αλλού. Ε κοίτα επειδή πανε λίγα χρονια απο την τελευταία φορά που είχα ψωνίσει απο τα παραπάνω καταστήματα, είχα βρει αρκετά καλα κομμάτια. Σε εκπτώσεις βεβαια δεν έχεις πολλές επιλογές διότι είναι λίγα τεμάχια και περιορισμένα νούμερα
AntiCambeR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Απο τεχνολογία είμαι κομπλέ,μάλλον γιατί οι απαιτήσεις μου είναι σχετικά μικρές. Ρούχα και παπούτσια αγόρασα πέρυσι,αλλά όλο και κάτι θα λείπει.Σακάκι και καθημερινό μπουφάν έχω,σκέφτομαι να αγοράσω μπουφάν για έξοδο,σχετικά μοντέρνο μάλλον.Ούτε κυριλέ,ούτε καθημερινό.
Iris_89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ε κοίτα επειδή πανε λίγα χρονια απο την τελευταία φορά που είχα ψωνίσει απο τα παραπάνω καταστήματα, είχα βρει αρκετά καλα κομμάτια. Σε εκπτώσεις βεβαια δεν έχεις πολλές επιλογές διότι είναι λίγα τεμάχια και περιορισμένα νούμερα Εξαρτάται τα γούστα και τα μεγέθη..! Από τέτοιες αλυσίδες έπαιρνα μόνο φορέματα και μπλούζες, τα παντελόνια τους ήταν για σωματότυπο καλαμάκι, αποκλειστικά μόνο skinny jeans..
idomeneas7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάλι φορέματα ποτέ γιατί είτε θα είναι μίνι ξέκωλα ή μακριά να σέρνονται για θεούσες. 1
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εξαρτάται τα γούστα και τα μεγέθη..! Από τέτοιες αλυσίδες έπαιρνα μόνο φορέματα και μπλούζες, τα παντελόνια τους ήταν για σωματότυπο καλαμάκι, αποκλειστικά μόνο skinny jeans.. Γενικά θυμάμαι κάποια ρούχα απο κει που ήταν κάπως πιο στενά από όσο έπρεπε. Jeans άντε να είχα βρει πολύ λίγα στο νούμερο μου, σε διάστημα μερικών ετών. Μπλουζάκια, φούτερ και τέτοια έβρισκα. Παπούτσια δεν είχα πάρει γιατί δεν τα εμπιστευόμουν. Ούτε φορέματα είχα πάρει. Εγώ πάλι φορέματα ποτέ γιατί είτε θα είναι μίνι ξέκωλα ή μακριά να σέρνονται για θεούσες. Λογικά θα έχει για όλα τα γούστα. Και μίνι και μεσαία και για καλόγριες
idomeneas7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τα μεσαία είναι σπανιότατο είδος αν είσαι 1,70+
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τα μεσαία είναι σπανιότατο είδος αν είσαι 1,70+ Έχει μια λογική αυτο που λες. Εισαι και ψηλή για γυναίκα.
Iris_89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αν είσαι αρκετά ψηλή τα μακριά φορέματα είναι οκ! Εγώ έπαιρνα και κοντά και μακριά, μου αρέσει να ψιλοσέρνονται. Ωραία φορέματα έβρισκα σε Zara, κι αν τα βαριόμουν τα έκανα mini.
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Είναι και να σου πηγαίνει το ρουχο. Γενικά μιλάω. Ειναι και στον άνθρωπο. Με τα Harrods τι παίζει?
Iris_89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Είναι και να σου πηγαίνει το ρουχο. Γενικά μιλάω. Ειναι και στον άνθρωπο. Με τα Harrods τι παίζει? Το μόνο που έχω αγοράσει από εκεί ήταν δώρα για τον γάμο της ξαδέρφης μου, οπότε δεν έχω πάρει κάτι άλλο για να ξέρω. Πολύ, πολύ ακριβά πάντως.. στην πόλη εδώ, έχει τόνους από επώνυμα και κυριλέ μαγαζιά, βασικά όποιον designer διαλέξεις θα τον βρεις, απλά ξέρεις.. ακριβά κάπως.
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το μόνο που έχω αγοράσει από εκεί ήταν δώρα για τον γάμο της ξαδέρφης μου, οπότε δεν έχω πάρει κάτι άλλο για να ξέρω. Πολύ, πολύ ακριβά πάντως.. στην πόλη εδώ, έχει τόνους από επώνυμα και κυριλέ μαγαζιά, βασικά όποιον designer διαλέξεις θα τον βρεις, απλά ξέρεις.. ακριβά κάπως. Ααα μάλιστα. Είχα ακούσει για εκπτώσεις του στυλ 80% και λεω τι παίζει. Οπότε τους ρίχνω άκυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα