alsakari Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά λύστε μου αυτήν την απορία:αξίζει να κάνεις υπερχρονισμό για καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εξαρταται τον επεξεργαστη που εχεις,την καρτα γραφικων αλλα και το παιχνιδι.ολα ειναι συνδιασμος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πες μας καλύτερα το σύστημα σου και τι παιχνίδια παιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 i7-4770k, 760 GTX- o/c, 8GB μνήμη, Corsair RM550 Gold. Παίζω κυρίως strategy-rpg(κάρτα θέλω σίγουρα,αλλά περιμένω pascal).Δεν νομίζω οτι αυτός ο επεξεργαστής θέλει τώρα o/c,απλά ρώτησα πόση βελτίωση θα μπορoύσα να δω αν κλόκαρα στο μέλλον για να παίζω τα συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών πιό άνετα.Γιατί δεν βλέπω να αλλάζω επεξεργαστή στα επόμενα χρόνια. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,καθώς o/c μια φορά είχα κάνει πολύ παλιά και είδα κάποια βελτίωση,αλλά με αυτές τις cpu δεν ξέρω αν αξίζει καθώς είναι ήδη αρκετά ισχυρές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ο επεξεργαστής είναι κτήνος και δεν θα χρειαστεί oc ούτε τώρα ούτε σε λίγα χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Man2329 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 δεν θα δεις καπια βελτιωσει στα παιχνιδια το ρολο αυτον τον πηρε ο gpu αμα θες να δεις βελτιωσει πρεπει να αλαξεις gpu αλλα και αφτην που εχεις ειναι κτηνος και ο cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katalyst Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ με τους περισσότερους πιο πάνω, αλλά θα σε ρώταγα κάτι που δε σε ρωτησαν οι άλλοι, στα πόσα hertz είναι η οθόνη σου; και αν τα frames που πιάνεις μες τα παιχνίδια είναι κοντά σα νούμερο, με τα hertz που μπορει να σου δωσει η οθόνη σου. Σύνηθως στο gaming το ο/c το κάνεις για παραπάνω frames, πολυ σωστα αναφερθηκε πιο πριν ότι πάει και αναλογα με το παιχνίδι γιατι σ' ενα μπορει να χεις αισθητή αυξηση σε αλλο ελαχιστη και σε αλλό(πιο σπανια αλλα εχει παρατηρηθεί κι αυτο) και μείωση. Αν τα frames που πιανεις ειν κοντα σα νουμερο μετα Hz της οθόνης, την περισσότερη ώρα, είσαι κομπλε, αν τυχαινει να ναι πολυ παραπάνω τότε εμφανίζεις και screen tearing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα