Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Στο laptop έβαλε ο αδερφός μου Windows 10. Ξαφνικά, ενώ λειτουργούσε καλά, δεν μπαίνει στα Windows. Μου βγάζει ένα μήνυμα αυτόματης επιδιόρθωσης αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Προσπαθώ να bootάρω απ το DVD-rom (το έκανα primary device απ το bios) αλλά δε γίνεται τίποτα.
Έχω πολλά αρχεία απ τη δουλειά που δε θέλω να τα χάσω. Τι να κάνω; Δοκίμασα το F8 αλλά χωρίς αποτελέσματα...

Δημοσ.

Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα bootable USB stick με τη βοήθεια του εργαλείου της Microsoft αφού προηγουμένως κατεβάσεις την έκδοση των Windows που έχεις εγκατεστημένη στο laptop.

Αρχικά όμως φρόντισε να πάρεις τα αρχεία σου αφαιρώντας τον σκληρό δίσκο και συνδέοντάς τον σε κάποιο desktop.

Δημοσ.

Είχα και γω το ίδιο θέμα αλλά επειδή δεν γινόταν να το λύσω μόνος μου το πήγα σε έναν τεχνικό και μου πέρασε τα Win 7.

Ευτυχώς που είχα κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας

Οχ ξεχάστηκα αλλά ήθελα να σου πω και άλλα είπα

Λοιπόν όταν σου βγάλει ότι δεν ήταν δυνατή η επιδιορθωση των προβλημάτων πάτα αντί για επανεκκίνηση αυτό που λέει δίπλα (κάτι για προγραματιστη λέει) και κάνε επαναφορά του υπολογιστή μόνο σε ρυθμίσεις κτλ (αυτή η λειτουργια δεν επηρεάζει τα αρχεία σου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...