Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εάν κάποιος έχει πάει σε ΙΚΕΑ στο εξωτερικό θα δει τις ΤΡΕΛΕΣ διαφορές που έχουμε στις τιμές, φυσικά προς τα πάνω. υπάρχουν περιπτώσεις που συμφέρει να φέρεις έπιπλα ΙΚΕΑ από το εξωτερικό ο ίδιος και να είναι πιο φτηνά από την Ελλάδα. 

Δημοσ.

δεν μπορεί όμως να κοστίζει τα διπλά μια βιβλιοθήκη. 350 έξω, 600 στην Ελλάδα. και στο κάτω κάτω τι μισθούς παίρνουν στην Ολλανδία και τι μισθούς στην Ελλάδα; και ο παράνομος εκτελωνισμός πως ακριβώς συνδέεται με την Ελλάδα; αν δεν κάνω λάθος τα ΙΚΕΑ έρχονται από Σουηδία και όχι από Κίνα. η ΙΚΕΑ (από όσο έχω ακούσει τουλάχιστον) συγκεντρώνει όλα εμπορεύματα εκεί και ύστερα τα στέλνει ανά τον κόσμο.

Δημοσ.

Τα ικεα ειναι ευρωπαικα οποτε εχεις δικιο οσο αφορα το τελωνειο.

Τα ικεα στην ελλαδα ειναι ελληνικης εκμεταλευσης απο τον ομιλο φουρλη εκει παει το κομματι της φορολογησης οπου εχει πολυ υψηλοτερη απο την Σουηδια και επειδη ειναι εκμεταλευσης και οχι θυγατρικη της Σουηδικης πρεπει και ο ομιλος να βγαλει ενα χ κερδος

Δημοσ.

αν και είμαι offtopic, να προσθέσω πως σε πρόσφατη επίσκεψη μου στο οσλο, πήγα στα ΙΚΕΑ, μη δείτε τιμές εκεί, θα κλάψετε, από 30 έως 50% κάτω σε σχέση με τα αντίστοιχα εδώ, και ούτε συζήτηση για τους μισθούς εκεί και τους μισθούς εδώ...

Δημοσ.

το κομματι της φορολογησης οπου εχει πολυ υψηλοτερη απο την Σουηδια

Καποιο λάθος κάνεις εδώ αλλά τεσπα!

Ή τιμές μεταξύ σουηδικού, νορβηγικού και Ελληνικού ΙΚΕΑ είναι πάνω κάτω ίδιες με ελαφρώς αυξημένες τις Ελληνικές , πράγμα που είναι και λογικό!

Δημοσ.

Καποιο λάθος κάνεις εδώ αλλά τεσπα!

Ή τιμές μεταξύ σουηδικού, νορβηγικού και Ελληνικού ΙΚΕΑ είναι πάνω κάτω ίδιες με ελαφρώς αυξημένες τις Ελληνικές , πράγμα που είναι και λογικό!

απλά για σύγκριση μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας

http://www.ikea.gr/ypnodomatio/doulapes-kai-apothikeutikes-luseis-upnodomatiou/sustimata-doulapon-pax/doulapes-pax-horis-esoterika-exartimata/2-skeletoi-ntoylapas-8/75193/

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S69895308/?query=698.953.08

http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/S69895308/?query=698.953.08

το δεύτερο βγαίνει 90 ευρώ βάση ισοτιμίας. 60-70% πάνω στην Ελλάδα. αν έχεις χρόνο, δες και τα υπόλοιπα και θα πάθεις ΠΛΑΚΑ

Δημοσ.

Τα ικεα στην ελλαδα ειναι ελληνικης εκμεταλευσης απο τον ομιλο φουρλη εκει παει το κομματι της φορολογησης οπου εχει πολυ υψηλοτερη απο την Σουηδια και επειδη ειναι εκμεταλευσης και οχι θυγατρικη της Σουηδικης πρεπει και ο ομιλος να βγαλει ενα χ κερδος

Ο όμιλος να βγάλει κέρδος, κανείς δεν διαφωνεί.

Αλλά η φορολόγηση στη Σουηδία παίζει να είναι από τις υψηλότερες πανευρωπαϊκά, οπότε δεν νομίζω να ισχύει το πρώτο.

Σημασία έχει ότι δεν αξίζει η αγορά της τηλεόρασης!

Βέβαια το πιο σημαντικό είναι αυτό.

Δημοσ.

Ο όμιλος να βγάλει κέρδος, κανείς δεν διαφωνεί.

Αλλά η φορολόγηση στη Σουηδία παίζει να είναι από τις υψηλότερες πανευρωπαϊκά, οπότε δεν νομίζω να ισχύει το πρώτο.

Βέβαια το πιο σημαντικό είναι αυτό.

Έχεις δίκαιο. Η Ελλάδα είναι στο 23% και η Σουηδία στο 25%.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...