Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα τις προάλλες από ΙΚΕΑ στον Κηφισό και είχε έκπτωση 55% στις τηλεοράσεις uppleva (τις δικές τους) μέχρι 29/2 (ή εξαντλήσεως αποθεμάτων προφανώς). Δείτε σχετική εικόνα στο spoiler

40'' 649e -> 289e

48'' 849e -> 379e

ikea_uppleva.jpg

• Like 1
Δημοσ.

σιγά να μην κάνει η upleva ή όπως και να λέγετε 849 ευρώ αρχική τιμή. έχουν βάλει απλά μία τιμή και σε προσφορά έχουν βάλει την κανονική τους τιμή

• Like 5
Δημοσ.

δεν ξερω την λεει σαν τηλεοραση αλλα μου αρεσει το concept κ επειδη ειναι ikea πονταρω οτι δεν θα ειναι κακη

οι τιμες επισης πολυ καλες αν αναλογιστεις τι πακετο παιρνεις

edit

μετρια λεει κ ο τιτλος κλαμααα

http://gizmodo.com/5919216/the-ikea-tv-worse-than-assembling-100-bookshelves-at-once

• Like 1
Δημοσ.

Πήγε κανείς ΙΚΕΑ να μας πει τι περιλαμβάνει το σετ?Ακριβώς αυτά που δείχνει το video, ή μήπως δίνουν ξεχωριστά μόνο την TV? Γιατί στην αφίσα που έχουν δε λέει πχ κάτι για "σύστημα" uppleva, αλλά μόνο TV

Δημοσ.

Narayan το τσέκαρες?δεν έχει ούτε ηχεία ούτε το bluray?

Σορρυ αν γίνομαι πρήχτης αλλά για να μην τρέχω τσάμπα...

Δημοσ.

το κρισιμο ερωτημα θα επρεπε να ειναι αν η τιβι παραδiδεται ασυναρμολογητη :P

Ναι, ασυναρμολογητη αλλά έχει πολύ καλές οδηγίες. Μόνο λίγο στις κολλήσεις δυσκολεύτηκα,καθώς και που μου περισσέψαν δυο τρεις αντιστάσεις. Προφανώς είχαν βάλει παραπάνω.
  • Like 26
Δημοσ.

Ναι, ασυναρμολογητη αλλά έχει πολύ καλές οδηγίες. Μόνο λίγο στις κολλήσεις δυσκολεύτηκα,καθώς και που μου περισσέψαν δυο τρεις αντιστάσεις. Προφανώς είχαν βάλει παραπάνω.

Όποιος έχει συναρμολογήσει IKEA ξέρει ότι ποτέ δεν έχει παραπάνω (ή παρακάτω...). Θα πρέπει να την λύσεις και να ξανά από την αρχή...

• Like 2
Δημοσ.

Όποιος έχει συναρμολογήσει IKEA ξέρει ότι ποτέ δεν έχει παραπάνω (ή παρακάτω...). Θα πρέπει να την λύσεις και να ξανά από την αρχή...

Αφού παίζει μια χαρά σιγά μην τη ξαναλυσω
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...