AntonisGold Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Γεία σας. Λοιπόν εγώ θέλω να αγοράσω ενα κινήτο γύρω στα 230 ευρώ και να είναι αρκέτα γρήγορο.Για αυτό τον λόγο κοιτάω να αγοράσω το Huawei Ascend P8 Lite ή το Htc Desire 820.Βέβαια το Htc πέρναει λιγο την τιμή που θέλω αλλά εχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.Aπ'την άλλη το Ηuawei έχει σχέδον τα ίδια χαρακτηριστικά με πολύ καλήτερη τιμή.Εσείς ποιό απο τα δύο θα μου προτίναται ως οικονομικό και κάλο κινητό?Αν ξέρετε κάποιο άλλο κίνητο που να μοίαζει με αυτά πείτε μου το. Εύχαριστω!!
tsortis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Lumia 640 xl αν δεν σε ενοχλεί τα Windows
saruman123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γεία σας. Λοιπόν εγώ θέλω να αγοράσω ενα κινήτο γύρω στα 230 ευρώ και να είναι αρκέτα γρήγορο.Για αυτό τον λόγο κοιτάω να αγοράσω το Huawei Ascend P8 Lite ή το Htc Desire 820.Βέβαια το Htc πέρναει λιγο την τιμή που θέλω αλλά εχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.Aπ'την άλλη το Ηuawei έχει σχέδον τα ίδια χαρακτηριστικά με πολύ καλήτερη τιμή.Εσείς ποιό απο τα δύο θα μου προτίναται ως οικονομικό και κάλο κινητό?Αν ξέρετε κάποιο άλλο κίνητο που να μοίαζει με αυτά πείτε μου το. Εύχαριστω!! Δες και τα Meizu m2 note και το Xiaomi redmi note 2 1
aces Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Meizu M2 Note εχει καλυτερη μπαταρια & ειναι νεοτερη συσκευη απο το HTC κ η τιμη αγορας ειναι πολυ χαμηλοτερη. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6636&idPhone2=7266
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα