Προς το περιεχόμενο

πλαισιο απαραδεκτοι

taspa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε το πας πισω και τους κανεις ρεζιλι μπροστα σε κοσμο!!!!!!Εμενα μου το εκαναν στο media market με tablet και αυτη που μου το ειχε δωσει ειχε φαγωθει απο πριν να μου το σεταρει η ιδια.!!!ξεφτιλες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια , το 2006 ειχα παει στα κεντρικα στην μεταμορφωση για την 2η συνεντευξη , μετα την οποια υποτιθεται θα προχωρουσαν σε προσληψη . εμμεσως πλην σαφως μου ειπαν οτι , προκειμενου να πουλησω ''δεν ειναι κακο να κοροιδευετε και λιγο τους πελατες'' . επεσαν μερικες χριστοπαναγιες και εφυγα ...... ετσι αντιμετωπιζουν τον κοσμακη.....και μιλαω για την υπευθυνη προσωπικου......

• Like 3

εγώ πιστεύω πως τα μεταχειρισμένα αυτά προϊόντα είναι από επιστροφές πονηρούληδων πελατών και από ελλειπή έλεγχο του προσωπικού. Απαράδεκτο μεν αλλά δεν πιστεύω πως είναι εσκεμμένο. Δλδ όταν εσείς χρησιμοποιώντας τον νόμο επιστρέφετε μια ανοιγμένη συσκευασία και απαιτείτε την επιστροφή χρημάτων, την αλλαγή κλπ μετά που πιστεύετε πως πηγαίνει το συγκεκριμένο προϊόν; 

• Like 2

παιδια , το 2006 ειχα παει στα κεντρικα στην μεταμορφωση για την 2η συνεντευξη , μετα την οποια υποτιθεται θα προχωρουσαν σε προσληψη . εμμεσως πλην σαφως μου ειπαν οτι , προκειμενου να πουλησω ''δεν ειναι κακο να κοροιδευετε και λιγο τους πελατες'' . επεσαν μερικες χριστοπαναγιες και εφυγα ...... ετσι αντιμετωπιζουν τον κοσμακη.....και μιλαω για την υπευθυνη προσωπικου......

ΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ΣΣΣΣΥΥΥΥΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑΑΑ ΜΟΟΟΥΥΥ :shock:  :shock:

Δεν είναι δικαιολογία αυτή. Από τη στιγμή που δουλεύουν εκεί και μιλούν μαζί σου αντιπροσωπεύουν το κατάστημα. Αν δε τους αρέσει αυτή η δουλειά και για αυτό το μαγαζί να βρουν λίγη αξιοπρέπεια και να σηκωθούν να φύγουν.

Κοίταξε να δεις αξιοπρέπεια μπορεί και να έχουν δεν μπορώ να σου πω όχι. Εσύ το θεωρείς εύκολο στις μέρες μας κάποιος να σηκωθεί να φύγει από μια δουλειά και να ψάξει να βρει μια άλλη; Κρίμα για τους υπάλληλους μη τα βράζουμε όλα στο ίδιο καζάνι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι δικαιολογία αυτή. Από τη στιγμή που δουλεύουν εκεί και μιλούν μαζί σου αντιπροσωπεύουν το κατάστημα. Αν δε τους αρέσει αυτή η δουλειά και για αυτό το μαγαζί να βρουν λίγη αξιοπρέπεια και να σηκωθούν να φύγουν.

Κοίταξε να δεις αξιοπρέπεια μπορεί και να έχουν δεν μπορώ να σου πω όχι. Εσύ το θεωρείς εύκολο στις μέρες μας κάποιος να σηκωθεί να φύγει από μια δουλειά και να ψάξει να βρει μια άλλη; Κρίμα για τους υπάλληλους μη τα βράζουμε όλα στο ίδιο καζάνι.

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τις αλυσίδες καταστημάτων.

Δηλαδή τι θα πρέπει να κάνω; Να πάω στον ιδιοκτήτη του Πλαισίου ή στο κάθε μέτοχο ξεχωριστά την ώρα που θα είναι στο σαλόνι του με την οικογένεια του να του χτυπήσω την πόρτα και να του πω το πρόβλημα μου;

Στον υπάλληλο θα απευθυνθώ. Ευγενικά αρχικά, αλλά αν δω ότι ο υπάλληλος δεν είναι ευγενικός (στο Πλαίσιο συγκεκριμένα λόγω αυτού του ρομποτισμού είναι αγενείς και δουλοπρεπείς) θα του πω ότι χρειάζεται. Δεν κατάλαβα. Ασκώ πίεση από τα χαμηλά μήπως και πάρουν χαμπάρι πιο ψηλά.

Όταν πας να δουλέψεις κάπου ξέρεις που πας και όπως λέει και ο φίλος "the other one", αν δεν σου αρέσει φεύγεις.

Αυτό δεν ισχύει για το Πλαίσιο μόνο.

Μου έλεγε μια φίλη ότι είναι η δουλειά τους εκείνων που παίρνουν τηλέφωνο τα σπίτια με προσφορές τηλεφωνίας.

Σοβαρά; Αν δηλαδή σου πουν ότι η δουλειά σου είναι να βγαίνεις στο δρόμο και να ρίχνεις καρπαζιές θα το δεχτούμε και αυτό;

Υ.Γ.: Ελπίζω να μην παρέμβει κανένας εκπρόσωπος του Πλαίσιο και μας αρχίσει πάλι σε θεωρίες περί ερευνών που έχουν γίνει για το πως αποδίδουν νεότερης ηλικίας υπάλληλοι και πόσο χαρούμενοι είναι για τη δουλειά τους και πως βγαίνει πηγαία αυτή τους η ευγένεια. :P

Υ.Γ.2: Μέχρι που σταμάτησα να πηγαίνω σε γνωστή καφετέρια της Αγίας Παρασκευής γι' αυτό το λόγο. Οι υπάλληλοι ήταν ψεύτικα ευγενικοί. Με εκφράσεις "παρακαλώ κύριε ο καφές σας", "ορίστε το καφεδάκι σας, καλή απόλαυση", κλπ. Tragic.

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Like 1

Εκ των πραγμάτων όταν κάποιος καταναλωτής πηγαίνει να αγοράσει κινητό σε μεγάλη αλυσίδα είναι κορόιδο πριν ακόμα του μιλήσουν οι πωλητές. Υπάρχουν και πωλητές τζιμάνια-έχω φίλους- που ξέρουν από τεχνολογία και ασχολούνται προκειμένου όμως να έχουν δουλειά αναγκάζονται και πουλάνε παραμύθι. Ένας πχ είχε πάει Πλαίσιο να πάρει pc που το ήθελε μόνο για word και ίντερνετ, δηλαδή με ένα 500άρικο καθάριζε. Ήταν όμως τόσο άσχετος που όταν τον ρώτησε ο φίλος μου πόσα διαθέτει του είπε 2000 ευρώ. Ε του έφτιαξε pc με 1500 να παίζει και την μάνα του και τον πατέρα του. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί έχω υψηλό αίσθημα δικαίου και συχνά πυκνά πηγαίνω και ανοίγω στον browser των εκθεσιακών την τιμή της ίδιας συσκευής στο skroutz αλλά ζούμε στο 2015 όπου σχεδόν όλοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και ορισμένοι εξακολουθούν να νομίζουν οτι για να αγοράσεις κάτι online από Ελλάδα θα πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα για την οποία καραδοκούν να σου την φάνε η CIA, η KGB, όλοι οι hackers της υφηλίου και η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Εκ των πραγμάτων όταν κάποιος καταναλωτής πηγαίνει να αγοράσει κινητό σε μεγάλη αλυσίδα είναι κορόιδο πριν ακόμα του μιλήσουν οι πωλητές. Υπάρχουν και πωλητές τζιμάνια-έχω φίλους- που ξέρουν από τεχνολογία και ασχολούνται προκειμένου όμως να έχουν δουλειά αναγκάζονται και πουλάνε παραμύθι. Ένας πχ είχε πάει Πλαίσιο να πάρει pc που το ήθελε μόνο για word και ίντερνετ, δηλαδή με ένα 500άρικο καθάριζε. Ήταν όμως τόσο άσχετος που όταν τον ρώτησε ο φίλος μου πόσα διαθέτει του είπε 2000 ευρώ. Ε του έφτιαξε pc με 1500 να παίζει και την μάνα του και τον πατέρα του. Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί έχω υψηλό αίσθημα δικαίου και συχνά πυκνά πηγαίνω και ανοίγω στον browser των εκθεσιακών την τιμή της ίδιας συσκευής στο skroutz αλλά ζούμε στο 2015 όπου σχεδόν όλοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και ορισμένοι εξακολουθούν να νομίζουν οτι για να αγοράσεις κάτι online από Ελλάδα θα πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα για την οποία καραδοκούν να σου την φάνε η CIA, η KGB, όλοι οι hackers της υφηλίου και η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αυτοί που κολλάνε τώρα ????

Εχμμμμ το οτι ειναι ζομπι οι υπαλληλοι του Πλαισιου και κουτοπονηροι ειναι γεγονος μιας και το καταναλωτικο τους κοινο ειναι πριξες μπαρμπαρδες που ζαλιζουν μπαλες ή αμπαλοι νεολαιοι που κουνανε την σακουλα Πλαισιο με χαρα μπροστα στις καφετεριες και εχουν ξεχασει πως να μιλανε οταν συναντανε αλλη εξυπνη μορφη ζωης.

Κατι ομως που ισως δεν ξερετε ειναι η πιεση που δεχονται απο την εταιρια.

Μυστικοι πελατες μπουκαρουν συχνα πυκνα και μοιραζουν πονο σε οποιον υπαλληλο δεν γελασε τοσο ωστε να φανει ο φρονιμητης ή δεν ειπε "πως μπορω να σας βοηθησω σημερα;" απο το διαφραγμα η δεν προτεινε το προιον Turbo X με παθος.

Τεσπα για κανενα στυλο για ωρα αναγκης ή για καμια υπερπροσφορα Οοοοοοοοταν τους πιασει καλα ειναι.

Μαλλον οσοι γκρινιαζουν θυμουντε το Πλαισιο μαγαζι υποδειγμα που ηταν παλια,χωρις ρομποτακια,χωρις κινεζιες με σεβασμο στον πελατη,καλες τιμες 

• Like 2

Μην τσουβαλιαζουμε!!

Εγω προσωπικα εχω πετυχει και παιδια αστερια

Πρεπει να έχεις πολλά παρέδωσε με το κατάστημα τότε για κάποιον περίεργο λόγο για να έχεις συγκεντρώσει ένα τόσο μεγάλο δείγμα και οι δικές σου εμπειρίες να σου έχουν αφήσει καλή εντύπωση.

Στα 3 καταστήματα που με εξυπηρετούν και έχω χρειαστεί κατι μόνο σε ώρα ανάγκης ο όρος πωλητές από το κάτω ράφι είναι ο πιο επιεικής που μπορώ να δώσω.

Η αληθεια ειναι πως εχω καιρο να παω να ψωνισω. Γιατι προτιμω το online.

Πηγα στις γιορτες στο μεγαλο στο Mall και ειπα οτι μπηκα για χαζι 3-4 φορες και δεν με ενοχλησαν ξανα :P

Παντως στης βουλιαγμενης που πηγαινα παλια ηταν σοβαρα μια χαρα εξυπηρετηση.

Μπορει να ετυχε?

Μπορει να μην ειμαι τοσο ψειρας τι να πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...