Zus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Σιγά το αβγό. Ο άλλος αγόρασε καινούριο δίσκο από το Πλάισιο, τον έβαλε στο PC του και μπήκε Windows. Έκλαψα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Οσο πιο μακρια απο αυτο το μαγαζι τοσο καλυτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αν πας και μιλήσεις ευγενικά θα σου κάνουν την αλλαγή άμεσα. Δεν νομίζω πως έγινε εσκέμμενα ή βασικά δεν θέλω να το πιστέψω. offtopic Πάντως σίγουρα καλό θα είναι να βοηθάμε τα μικρά μαγαζιά, αλλά οι περισσότεροι δεν το κάνουμε. Παρατηρώ συνέχεια στο forum ότι όλοι ψωνίζουμε από εκεί που έχει την χαμηλότερη τιμή ή την προσφορά ακόμη και αν είναι απο το εξωτερικό, κοιτώντας την τσέπη μας πράγμα άκρως φυσιολογικό στους καιρούς που ζούμε. Από την άλλη όμως αν δεν ενισχύουμε τους μικρούς και με τους μεγάλους έχουμε προβλήματα και καταφεύγουμε στο εξωτερικό πως θα ανακάμψουμε σαν χώρα αφού όλα τα χρήματα μας τα δίνουμε έξω? Αν το πλαίσιο, το e-shop και κάθε μεγάλο μαγαζί κλείσει ή πάει στο εξωτερικό πόσοι θα μείνουν χωρίς δουλεία? Συγνώμη για το offtopic αλλά βλέπω συνέχεια να κατηγορούνται τα μεγάλα μαγαζιά και τα μικρά από την άλλη να μην στηρίζονται και μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία. end of offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Παρε τηλεφωνο απο πριν και μιλα με τον προισταμενο οχι πωλητες,οχι με το τμημα κινητης ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ με τον προισταμενο του καταστηματος (μετα απο προσφατη εμπειρια μου με το ιδιο καταστημα Πλαισιο Ηρακλειου και αφου ειχα γινει μπαλακι αναμεσα σε ασχετους πωλητες την λυση την εδωσε αυτος σε 5 λεπτα). Δεν εχει αφησε το να το ελεγξουμε,οτι ειναι να φανει θα φανει σε 1 λεπτο οποτε καθεσαι απο πανω απο το κινητο μαζι κατα την επιθεωρηση (εννοειται οτι εχεις τραβηξει βιντεο και εχεις κρατησει και τα αρχεια που ειχε μεσα) και περιμενεις να παρεις την καινουργια συσκευη με ανοιγμα μπροστα τους. offtopic Πάντως σίγουρα καλό θα είναι να βοηθάμε τα μικρά μαγαζιά, αλλά οι περισσότεροι δεν το κάνουμε. Παρατηρώ συνέχεια στο forum ότι όλοι ψωνίζουμε από εκεί που έχει την χαμηλότερη τιμή ή την προσφορά ακόμη και αν είναι απο το εξωτερικό, κοιτώντας την τσέπη μας πράγμα άκρως φυσιολογικό στους καιρούς που ζούμε. Από την άλλη όμως αν δεν ενισχύουμε τους μικρούς και με τους μεγάλους έχουμε προβλήματα και καταφεύγουμε στο εξωτερικό πως θα ανακάμψουμε σαν χώρα αφού όλα τα χρήματα μας τα δίνουμε έξω? Αν το πλαίσιο, το e-shop και κάθε μεγάλο μαγαζί κλείσει ή πάει στο εξωτερικό πόσοι θα μείνουν χωρίς δουλεία? Συγνώμη για το offtopic αλλά βλέπω συνέχεια να κατηγορούνται τα μεγάλα μαγαζιά και τα μικρά από την άλλη να μην στηρίζονται και μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία. end of offtopic Τα ιδια ελεγα και εγω και οντως αγοραζω αρκετα συχνα απο μαγαζακια ειδικα της περιοχης μου και οχι απο το Random σκρουτζομαγαζο ΑΛΛΑ οταν το 80% σε βλεπει σαν θυμα και δεν τον απασχολει αν θα ξαναπατησεις λυπαμαι αλλα θα παω σε αυτον που με εκτιμα και σεβεται τις υποχρεωσεις του οπως και εγω. Οταν προσφατα διαπιστωσα διαφορα τιμης για το ιδιο προιον +120€ στο Mediamarkt +80€ σε σκρουτζομαγαζο (που μου ζητουσε +15€ μεταφορικα απο Αθηνα-Ηρακλειο) και εδωσα 20€ μεταφορικα Express (μου ηρθε σε 2 μερες) στο τελος και το πηρα απο Γερμανια καταλαβαινεις οτι πρωτα θα κοιταξω την τσεπη ετσι;Ειδικα τωρα που τα 95€ ειναι για πολλους ο μισος μισθος τους. Δεν ειναι το θεμα αυτο μερος για τετοιες κουβεντες ομως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 απόψε στο πλαίσιο ηρακλείου μου πούλησαν εκθεσιακό κινητό αντί για καινούριο όπου και πλήρωσα. όταν το έβγαλα από τη σακούλα είδα ότι το κουτί ήταν ανοιχτό ότι δεν είχε την μεμβράνη και ότι είχε χτύπημα στην πρόσοψη. είπα να μην μπω στη διαδικασία να ανοίξω τη συσκευή αλλά τελικά την άνοιξα και βρήκα 83 φωτογραφίες με τυχαία πρόσωπα και πίσω φόντο το κατάστημα... Σας παρακαλώ εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε? ευχαριστώ Πήγαινε στο κατάστημα...κόψε φατσες...και σε κάποιον που θα ναι μέσα στις φώτο...πες του..."ε μεγάλε" δώσμου ένα καινούριο κινητό χωρίς τα μούτρα σου και πάρε πίσω το άλλο Δεν νομίζω πάντως να σου κάνουν μανούρες...σίγουρα θα σου δώσουν αμέσως νέα συσκευή... Α και backup κάνε εσύ να τα χεις σε περίπτωση στραβής!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δύο στα δύο σε τελευταίες αγορές από το Πλαίσιο, το περιεχόμενο του πακέτου ήταν μεταχειρισμένο χωρίς να αναφέρεται πουθενά αυτό. Ένα router με περασμένο λογαριασμό Forthnet άλλου χρήστη (!) και μια κάρτα γραφικών με ανοιχτά όλα τα σακουλάκια και σκόνη πάνω. Βρήκαν και κάνουν. Επιστροφή άμεσα, και υποβολή παραπόνων αν έχεις όρεξη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δεν πάμε ομαδικά να κάνουμε αίτηση στα πλαίσιο?Εργασία για ΌΛΟΥΣ!!!!ΟΥΓΚ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ευτυχως το πλαισιο δεν πουλαει προφυλακτικα να πουμε.... Α ρε τους ξεφτυλες, βγαλανε και διαφημηση Tech Freaks και αν τους ρωτησεις τι ειναι μηχανικο πληκτρολογιο και ποια η διαφορα απο τα αλλα θα σου πουνε οτι η διαφορα ειναι στην τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Μπορεί το κατάστημα και η πολιτική του να είναι τρισάθλια αλλά είναι κρίμα για τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί μέσα που ίσως και να μη φταίνε. Έπρεπε και εσύ να το έχεις τσεκάρει μπροστά τους για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ποιος παίρνει δηλαδή καινούργιο κινητό και το ανοίγει μέσα στο κατάστημα για να το ελέγξει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Απλα να ελεγχετε τη συσκευασια απ το οτιδηποτε αγοραζετε να ειναι κλειστη, σφραγισμένη κτλ πριν πληρώσετε ή απομακρυνθειτε απ το ταμειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ποιος παίρνει δηλαδή καινούργιο κινητό και το ανοίγει μέσα στο κατάστημα για να το ελέγξει; παρών. Το κάνω απο τότε που αγοράζω κινητά και πίστεψέ με μια φορά με ΕΣΩΣΕ γιατί είχα πάει στο εν λόγω κατάστημα και αγόρασα ενα SE Aino.Μου το δίνει η κοπέλα απο εκει,όπως είμαι βγάζω τις ταινίες κλπ κλπ και με κοιτάζε με υφος κλέφτη,της κάνω μην ανυσηχείς θα το πληρώσω. Το ανοίγω,ε μάντεψε, θρυμματισμένη οθόνη.Επρεπε να ησουν απο μια μεριά να έβλεπες τα μούτρα της οταν δεν ηξερε τι να πει.Ηρθε ο προιστάμενος,το βλέπει,μου δίνουν αλλο το οποιο άνοιξαν μπροστά μου και γειά σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ποιος παίρνει δηλαδή καινούργιο κινητό και το ανοίγει μέσα στο κατάστημα για να το ελέγξει; Δεν είπε κανείς να το ανοίξεις μέσα στο μαγαζί αλλά εδώ σου είπε ήταν ανοιχτό και δε το είδε. Αν δεν είχε τις φωτογραφίες σαν απόδειξη άντε να αποδείκνυε ότι δεν είναι ελέφαντας. δε θα το παραδεχόταν κανείς. Εγώ δεν ανοίγω συσκευασία αλλά πάντα ελέγχω από όπου και να πάρω αν αυτό που αγοράζω είναι κλειστό ή όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Στην αγορα οποιουδηποτε προιοντος απαιτεις να ειναι σφραγισμενο,αλλιως αν δεν εχουν θα πεις οτι θελεις να ανοιχτει για να ελεγξεις μπροστα σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Μπορεί το κατάστημα και η πολιτική του να είναι τρισάθλια αλλά είναι κρίμα για τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί μέσα που ίσως και να μη φταίνε. Έπρεπε και εσύ να το έχεις τσεκάρει μπροστά τους για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν είναι δικαιολογία αυτή. Από τη στιγμή που δουλεύουν εκεί και μιλούν μαζί σου αντιπροσωπεύουν το κατάστημα. Αν δε τους αρέσει αυτή η δουλειά και για αυτό το μαγαζί να βρουν λίγη αξιοπρέπεια και να σηκωθούν να φύγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα