Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μπορεις να βαλεις το real temp και να ρυθμισεις το t juction απο εκει και να το βαλεις στα 85

Εκανα αυτο που προτεινε ο Sheogorath και τωρα δειχνει τις σωστες θερμοκρασιες, σ 'ευχαριστω .

Δημοσ.

εγω απλα ρωταω γιατι το καλο συνηθως ειναι ακριβο , και οι τιμες xeon με core2quad ( στις και καλα αντιστιχιες ) ειναι πραγματικα πολυ χαμηλοτερες

Δημοσ.

εγω απλα ρωταω γιατι το καλο συνηθως ειναι ακριβο , και οι τιμες xeon με core2quad ( στις και καλα αντιστιχιες ) ειναι πραγματικα πολυ χαμηλοτερες

Nαι γιατί βγαίνουν απο σερβερ όπου έχουν βγάλει τα λεφτά τους ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως αλλαξα τον i7 920 με xeon e5649 6 core και εχω δει διαφορα ... Καταρχην πηγε 4ghz με voltage και 200bulk για πλακα , πιο δροσερος , λιγοτερο tdp , 2 extra cores , στα 4 ghz ιδιο σκορ με 6700κ σε cinebench r15 και ολα αυτα με 30 ευρω διαφορα (πουλησα 50 τον 920 και πηρα 80 τον xeon ) ... Mπορει να μην ειναι και ο πιο σύγχρονος αλλα για 30 ευρω να αποδιδει στα multithreaded σαν 6700 νομιζω πως αξιζε σαν αγορα ...

Ναι μονο που ο xeon αυτος ειναι 1366 σοκετ και εγω μιλουσα για 775. Καμια σχεση?

Θα συμφωνησω οτι σαν αναβαθμιση μονο επεξεργαστη μεσα στο ιδιο σοκετ ισως και να αξιζει (απο την αλλη μπορεις και να πουλησεις τα παλια, να βαλεις και αλλα 50-100 και να παρεις κατι καινουριο με εγγυηση και καλυτερο). Επιλογες ειναι αυτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...