Προς το περιεχόμενο

samsung or apple

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας νομιζω οτι θα ανοιχτη μεγαλη σηζητηση πρωσφατα ειχα windows phone δεν μου αρεσε καθολου και το εδωσα και τωρα θελω να παρω η το samsung s6 η iphone 6 λοιπον ειδα πολλα βιντεο και διαφορα ..

αλλα δεν πολυπιστεύω η καθε ετερια και ο καθε μπαρμπας που κανει βιντεο λεει τα δικα του οποτε ειπα να παρω συμβουλες απο τους ιδικους.και οι 2 ναβαραρχιδες τον 2 ετεριων ειναι πολυ καλες αποτη ξερω αλλα και ακριβες οποτε θελω καπιος να μου ανοιξη τα ματια και να μου πιει το σωστο μην παρω κατι χειροτερο και το μετανιονο(εγω ειμαι πιο κοντα προς επιλογη για apple γιατι ειχα ενα ipad και χαλασε το εριξα απο σκαλες... και αποτοτε τα συμπαθησα και μου φανικαν αλιοτικα επιδει ειχα συνεχια android)

Υ.Γ Ευχαριστω που με ακουσατε δεχομαι ολες της γνωμες αλλα με ετιολογηση οχι π.χ ειναι apple ειναι καλυτερη θελω να ετιολογησετε τη γνωμη σας και παλη ευχαριστω.

Δημοσ.

Είχα το 6 και τώρα έχω το samsung s6.

1) Του iphone 6 η μπαταρία με την ίδια χρήση μέσα στο σπίτι μου κρατούσε 4 ώρες παραπάνω από το s6. Το s6 το φορτίζω 2 φορές τη μέρα.

2) Η οθόνη του s6 είναι απίστευτη - εξωπραγματική, καμία σχέση με όλα τα άλλα που είχα.

3) Στις κάμερες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Μπορεί στο s6 να φαίνεται καλύτερη λόγο οθόνης. Αυτό το κινητό που είχα και είχε τέλεια κάμερα κατά τη γνώμη μου ήταν το Lumia 930 αλλά σε όλα τα άλλα ήταν για μπάτσες.

4) Το Iphone 6 είναι γρήγορο δε κολλάει τίποτα είναι λειτουργικά όλα τέλεια. Το Samsung S6 άρχισε να πηγαίνει εξίσου καλά μπορεί και γρηγορότερα όταν αγόρασα το nova lancher prime έφτιαξα από κει όλα όσα ήθελα και έβαλα από το developer options όλα όσα ήταν στο x1 στο 0. Μου την έσπαγε πολύ το touchwizz μέχρι και το ημερολόγιο σαν widget δε σκρολαρε σωστά.

5) Επίσης γενικά νιώθω οτι κάπου δε σκλοράρει σωστά το samsung s6 αλλά μάλλον φταίει που έχουν πολύ πιο διαφορετική συμπεριφορά στο σκρολινγκ και την μετάβαση την έκανα τώρα στα κοντά. Το σκρόλινγκ μου άρεζε πολύ περισσότερο στο iphone καθώς πρώτα τα φορτώνει όλα εξ αρχής και όχι live όσο σκρολάρεις όπως στα android.

6) Οι εφαρμογές πολύ καλύτερα γραμμένες στο iphone κι αυτό είναι μεγάλο συν. 

7) Το samsung νομίζω έχει καλύτερο σήμα wifi. Σε οτι αφορά το mobile internet και τα δυο είχαν το ίδιο κακό σήμα στο σπίτι μου, δεν είδα καμιά διαφορά.

8) Στα χέρια μου και στη τσέπη μου το Iphone 6 καθημερινά στις μετακινήσεις μου με βόλευε καλύτερα. Τα λίγο μεγαλύτερα bezel κάτω, δεξία κι αριστερά βολεύουν πολύ στη χρήση με το ένα χέρι. Στο Samsung η χρήση με το ένα χέρι γίνεται πιο δύσκολη καθώς τα bezel είναι περιορισμένα και πατιέται ότι να 'ναι στη προσπάθεια μου να φτάσω με τον αντίχειρα κάποια εφαρμογή. Επίσης νομίζω κάποια στιγμή θα μου πέσει κάτω στη προσπάθεια μου να πατήσω κάποια απ τα κάτω κουμπιά με το ένα χέρι.

Μετά απ΄ όλα αυτά θα σου έλεγα κατά την άποψη μου να διαλέξεις το iPhone και να μείνεις εκεί.

Κι εγώ αυτό θα κάνω αν και όποτε βαρεθώ την απίστευτη οθόνη του samsung s6 και τον γάμο μου με τον φορτιστή του.

• Like 2
Δημοσ.

georzino καλο θα ηταν να αφηνεις κανα κενο, να βαζεις πιο συχνα σημεια στιξης και να προσεχεις τα typos. Και σε αλλο θεμα που ανοιξες ηθελα να στο πω, αλλιως απαντησεις δεν θα παιρνεις γιατι δεν καθεται κανεις σχεδον να διαβασει ενα κατεβατο με τοσα λαθη.

Δημοσ.

κανενα γιατι δεν αξιζουν τα λ7 τους ειδικα τα apple υπαρχουν αρκετες αξιολογες εταιριες που προσφερουν τα ιδια και καλυτερα προιοντα σε πολυυυυυ καλυτερες τιμες

Δημοσ.

Προσωπικα απο αυτα τα 2 θα επαιρνα το Samsung Galaxy S6.. λογω της καλυτερης καμερας.

Αν μου ελεγες 6S ή S6 θα ηταν διαφορετικα.

Βεβαια εγω μιλαω σαν ατομο που σε ενα κινητο με ενδιαφερει η καμερα...

Αν δεν σε νοιαζει ειμαι σιγουρη οτι οποιο και να παρεις θα εισαι υπερευχαριστημενος.

Ολοι λενε για το touchwiz της Samsung οτι ειναι πολυ βαρυ , ομως οσοι εχουν το κινητο λενε οτι παει σφαιρα και ειναι αριστο.

Η τιμη ειναι λιγο διαφορετικη βεβαια στα δυο τηλεφωνα.

Επισης αν καρεις το iphone η καμερα του plus ειναι καλυτερη και η μπαταρια νομιζω.

Απο εκει και περα ειναι τι θελεις εσυ.

Δημοσ.

γεια σας νομιζω οτι θα ανοιχτη μεγαλη σηζητηση πρωσφατα ειχα windows phone δεν μου αρεσε καθολου και το εδωσα και τωρα θελω να παρω η το samsung s6 η iphone 6 λοιπον ειδα πολλα βιντεο και διαφορα ..

αλλα δεν πολυπιστεύω η καθε ετερια και ο καθε μπαρμπας που κανει βιντεο λεει τα δικα του οποτε ειπα να παρω συμβουλες απο τους ιδικους.και οι 2 ναβαραρχιδες τον 2 ετεριων ειναι πολυ καλες αποτη ξερω αλλα και ακριβες οποτε θελω καπιος να μου ανοιξη τα ματια και να μου πιει το σωστο μην παρω κατι χειροτερο και το μετανιονο(εγω ειμαι πιο κοντα προς επιλογη για apple γιατι ειχα ενα ipad και χαλασε το εριξα απο σκαλες... και αποτοτε τα συμπαθησα και μου φανικαν αλιοτικα επιδει ειχα συνεχια android)

Υ.Γ Ευχαριστω που με ακουσατε δεχομαι ολες της γνωμες αλλα με ετιολογηση οχι π.χ ειναι apple ειναι καλυτερη θελω να ετιολογησετε τη γνωμη σας και παλη ευχαριστω.

τα Iphone 6 και S6 δεν ειναι ναυαρχιδες απο πλευρας specs,εισαι λαθος σε αυτο.

Επισης η τιμη του Iphone 6 ανεβηκε χωρις λογο αυτες τις γιορτες σε σημειο να φτασει αυτη του 6s.Γελανε και οι πετρες με αυτο.

Μιας και ειχα το Iphone 6 ειναι οντως καλο κινητο απο πλευρας με το Ios και την καμερα σε πολυ καλα επιπεδα,αλλα ο χωρος που εχει το 16ρι μοντελο και η μπαταρια του ειναι για σφαλιαρες.

Δεν θα σου πω πιο κινητο να παρεις απλα θα σου πω μην παρεις το Iphone γιατι

1)τα 16Gb χωρις δυνατοτητα επεκτασης με καρτα μνημης ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο,και πρεπει να δωσεις 120+ευρω για το μεγαλυτερο σε χωρο μοντελο.Αν παλι σου φτανουν τα 11περιπου gb ελευθερα τοτε αυτο σημαινει οτι σε καλυπτει και φθηνοτερο κινητο.

2)Οταν δωσεις ενα σωρο χρηματα αν δεν σου αρεσει/βαρεθεις/θες να το αλλαξεις θα εχεις τρελη χασουρα πουλώντας το.

3)Μονιμο αγκαθι η εγγυηση στις συσκευες Apple μετα τον πρωτο χρονο στην Ελλαδα δυστηχως.

Εγω θα σου προτεινα να αγοραζες οποιο μοντελο Android δεις και σου αρεσει(αλλωστε απο σχεδιο πλεον δεν ξεχωριζει το Iphone)και κατα προτιμηση(μιας και δεν σε βλεπω να ζητας κατι το συγκεκριμενο)να δωσεις κατω απο 400-430ευρω.Η τσεπη σου θα σε ευχαριστει.

Και αυτα απο πρωην κατοχο iphone 6 και τωρινο κατοχο OnePlusX. Το ενα για να το παρω τωρα θα μου κοστιζε 580+ευρω(για 64gb το ποσο ανεβαινει τραγικα)το αλλο μολις 289ευρω με μεταφορικα μαζι στην πορτα του σπιτιου μου και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το Iphone,το αντιθετο θα ελεγα.

Απλα μου κανει τρομερη εντυπωση που εν ετη 2016 και με τα Capital Control υπαρχουν τοσοι πολλοι να αγοραζουν τα κινητα της Apple λες και δεν υπαρχουν αξιολογες(και το σημαντικοτερο και βασικοτερο φθηνοτερες)επιλογες στην αγορα.....

Δημοσ.

εχει κλεισει η ψαλιδα..

πλεον με 200 ευρο αγοραζεις κινητο με 2κ οθονη να τραβα 4κ βιντεο

κινητα απο αλουμινιο, με καμερες φοβερες και λογισμικα σταθερα..

κατι μπουρδες περι lag σε κινητα των 200+, 8core, 3-4gb ram και εν ετη 2016 ειναι απλα για γελια..

απο εκει και μετα αν σου κολλησε apple παρε apple.. αν παρεις sammy θα το γκρινιαζεις και θα το μετανιωνεις..

παντως απο τα 2, το iphone ειναι χρονια πισω..  

Δημοσ.

Επισης και λιγη ορθογραφια δεν θα εβλαπτε εκτως απο το ποιο κινητο ειναι το καλυτερο :)

Δημοσ.

SAMSUNG πάρε, αλλά καλό samsung = s6, s6edge, s6edge+, note5, A7(2016).......

Iphone=μετρια ποιοτητα κατασκευης γιά τα λεφτά του...

Μετρια ποιοτητα κατασκευης λεει. Γελανε και οι πετρες

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...